توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب
martian_man
11-01-2008, 02:39 PM
سلام. ميشه چندتا قالب (فارسي - بدون ايراد) مشكي معرفي كنيد كه خيلي جذاب و با كيفيت باشه و بشه روش مانور داد يعني بشه دستكاريش كرد مثلا عكس هاشو تغيير داد يا Header رو تغيير داد و يك عكس ديگه بزاريم.
(چون من قالب جالبي در سايت رسمي SMF نديدم و اون يكي هم كه استفاده ميكنم كلي ايراد داره.) :(
baharlou
11-01-2008, 03:53 PM
سلام
مشخص نکردین قالب مامبو یا اس ام اف ولی از حرفا بر میاد باید قالب اس ام اف باشه .
outline که تو همون سایت پشتیبانی هست قالب قشنگیه و اون اماکاناتی که میخواینا داره میتونید دانلودش کنید .
اگه هم این قالب را میخواین بگین تا براتون بزنم : ببینید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
astm1834
11-01-2008, 05:40 PM
اینهمه قالب اینجاست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کمه؟؟..
البته من خودم 30-40 مگ ! قالب دارم..کسی حوصله تبدیل داشته باشه ...چیزای خوبی توش پیدا میشه/.
martian_man
11-01-2008, 07:43 PM
اين قالب كه مشكي نيست! من گفتم يه قالب مشكي! كه با كيفيت باشه همين. بله تو سايت SMF Learn قالب هاي زيادي هست ولي من گفتم اگر كسي يه قالب مشكي باحال ميشناسه معرفي كنه.
astm1834
11-01-2008, 07:47 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
!!!
plusboy
11-01-2008, 07:50 PM
جناب بهار لو ، ميشه لطف كنيد
بگيد اين قالبي كه توي فرومتون هست را از كجا ميتونم تهيه كنم؟؟؟
ممنون ميشم
khezer
12-14-2008, 08:25 AM
آقا این قالب آبیه خیلی خوشگله
سلام
مشخص نکردین قالب مامبو یا اس ام اف ولی از حرفا بر میاد باید قالب اس ام اف باشه .
outline که تو همون سایت پشتیبانی هست قالب قشنگیه و اون اماکاناتی که میخواینا داره میتونید دانلودش کنید .
اگه هم این قالب را میخواین بگین تا براتون بزنم : ببینید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
میشه بگین از کجا میشه دانلود کرد
این سایت رو ببینید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
قالب های Dark و Light زیبایی برای دانلود داره .
ضمنا اینکه در سایت رسمی خود SMF قالب های زیبایی وجود نداره، موافق نیستم!
اگر بگردید خیلی قالب های خوبی می تونید پیدا کنید
از سایر منابع هم قالب های خوبی می تونید گیر بیارید.
بعضی قالب ها هم نیاز به کمی تغییر دارند. مثل این : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و بعضی قالب ها رو هم با یک ایده جالب خودتون می تونید بسازید. مثل این: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و بزودی هم یک سایت جدید برای توسعه قالب های SMF راه اندازی خواهد شد!
به که محض آماده شدن خبردار خواهید شد!
یا علی.
khezer
12-14-2008, 06:41 PM
الان قالب سایت من از همین سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است
آره قالب های جدیدی داره ولی فارسی نیستند باید فارسی بشه که ما هم این کاره نیستیم
آره قالب های جدیدی داره ولی فارسی نیستند باید فارسی بشه که ما هم این کاره نیستیم
از اولش هیچ کسی بلد نبوده . اینجا رو ببینید:
آموزش فارسی سازی قالب های SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.