توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف شدن همه منوها بغیر از mainmenu
p30p30
11-03-2008, 08:24 AM
با سلام
دوستان من با استفاده از چند کامپوننت اشتباه ، تمامی منوهای حذف شدند و با حذف آن کامپوننت ها (منوی آبشاری) نیز مسئله حل نشد و فقط mainmenui سر جاش هست .
عکس از ماژولها رو براتون میذارم تا شاید مشکل حل بشه :
عکس قسمت حذف ماژولها :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عکس قسمت ماژولهای بخش کاربری
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با عرض معذرت از دوستان ، یک کم کیفیت پایینه و دوباره می فرستم . حقیقتش نتونستم پست قبلی رو ویرایش و یا حذف کنم .
ادامه :
----------------------------------
** دو پست شما یکی شد
firoozmandan
11-03-2008, 08:32 AM
سلام
یوزرنیم و پسورد مامبو و هاست رو بفرستید بررسی میکنم
یا علی
p30p30
11-03-2008, 09:20 AM
سلام
یوزرنیم و پسورد مامبو و هاست رو بفرستید بررسی میکنم
یا علی
علی یارت
می دونم که خیلی وقت ندارید و الان خیلی حال دادید و وقت می ذارید تا خودتون درستش کنید. از این بابت ممنون
ولی  پسورد  هاست برام مقدور نیست و پسورد مامبو رو برات میفرستم
علت حذف منوها ، ربطی به قالب سایت نداره و با تعویض قالب هم درست نمیشه
در لیست ماژولها فقط main menu وجود داره و ماژولهای دیگر منوها وجود نداره ( نمیدونم باید باشه یا نه ) .
در بخش مدیریت منوها لیست منوها ( منوی اصلی ، منوی کاربری ، سایر منوها و main menu ) به همراه تمامی آیتمهایشان وجود داره ولی در زمانی که سایت بالا میاد هیچ اثری از اونها به غیر از main menu نیست .
در حال حاضر چند آیتم از سایر منوها را با توصیه یکی از دوستان به main menu کپی کردم . ولی این روش ، کارم رو راه نمیاندازه و من همه منوها را در بالا و سمت راست یا چپ احتیاج دارم .
ضمن اینکه قسمت ورود نام کاربری و پسورد نیز از بین رفته
آدرس : p30p30.com
** دو پست شما یکی شد
firoozmandan
11-03-2008, 10:06 AM
سلام
لطفا سایتتون رو چک کنید
یا علی
p30p30
11-03-2008, 10:07 AM
خیلی معرکه هستی ،
اگه بگم جادو کردی که ناراحت نمیشی !!!
خیلی کارت درسته
ولی جدای از تعریف بگو چیکار کردی تا بقیه هم فیض ببرند
firoozmandan
11-03-2008, 10:09 AM
سلام
منو های شما رو مجددا ایجاد کردم .
یا علی
p30p30
11-03-2008, 10:18 AM
سلام
منو های شما رو مجددا ایجاد کردم .
یا علی
آخه چطوری ایجاد کردید ؟
در کدوم قسمت ؟
اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید تا ابهامات برطرف بشه
باز هم ممنون
منوهای بالا در سمت چپ ظاهر میشن
چطوری میشه بردشون بالا ؟
** دو پست شما یکی شد
firoozmandan
11-03-2008, 10:23 AM
در مدیریت منو ها !
برای تغییر مکان ماژول باید در قسمت مدیریت ماژول ها ، ماژول مورد نظر رو انتخاب کنید و position اون رو تغییر بدید .
پیشنهاد میکنم مقاله زیر را کاملا و با دقت مطالعه کنید :
مامبو چیست ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
p30p30
11-03-2008, 11:11 AM
ضمن تشكر فراوان
اگه ميبينيد كه سوال مي كنم به خاطر اينه كه نميخوام همش استفاده كننده باشم و به شما زحمت بدم . چون ممكنه بعدها سرتون خيلي شلوغ بشه  و ديگه وقت نكنيد كه جواب بديد .
براي ساير دوستان هم مطمئنا مفيد خواهد بود اگه زحمتي به دستتون بديد و چند خطي رو تايپ كنيد .
مطمئنا پاسخهاي يك استاد ماندگار است و شاگرد را از حالت استفاده كننده به توليدگر و مبدع تبديل مي كند.
و اما سوال :
در مدیریت منو ها !
خوب اگه ميشه بيشتر توضيح بديد .  يا مسيري كه طي كرديد رو بفرماييد.
برای تغییر مکان ماژول باید در قسمت مدیریت ماژول ها ، ماژول مورد نظر رو انتخاب کنید و position اون رو تغییر بدید .
منظورم اينه كه دربالاترين نقطه صفحه قرار بگيره .
[/quote]
با تشكر مجدد
حالا متوجه شدم كه چي شده
مشكل از اينجا بودكه در ليست ماژولهاي كاربري كه در بالا هم ديديد ، اسامي منوها حذف شده بود و بايد مجددا آنها را ايجاد مي كردم و به آنها موقعيت مي دادم .
از تمامي دوستاني كه زحمت كشيدند و پاسخ دادند تشكر مي كنم
اگر خواستيد ليست ماژولها رو تصويري براتون مي ذارم .
ممنون
محل منوها رو هر کاری که کردم نتونستم درستشون کنم و منوها قاطی کرده بودند و هیچ چیز سرجاش نبود
مجبور شدم کل مامبو رو حذف کنم . !!!
** سه پست شما یکی شد
firoozmandan
11-05-2008, 08:14 AM
سلام
خوشحالم که خودتون دنبالش رفتید و پیدا کردید . هدف ما هم همیشه همین بوده که ماهی گیری رو یاد بدیم ...
محل منوها رو هر کاری که کردم نتونستم درستشون کنم و منوها قاطی کرده بودند و هیچ چیز سرجاش نبود
مجبور شدم  کل مامبو رو حذف کنم . !!!
!!!!
منظورتون از محل منو ها دقیقا چیه ؟!
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.