توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل هیدر در sitground 39
neusha81
11-05-2008, 01:07 PM
سلام برای گذاشتن هیدر فلش تو قالب sitground 39 با وجود اینکه سورس فلش تو قسمت <div id="logo_bg">میزارم ولی تو سایت هیدر تو قسمت پایین داده میشه لطفا راهنمائیم کنید
mhadaily
11-05-2008, 02:57 PM
آدرس بدید
احتمالا مسیر رو اشتباه میدید
مهدی.
11-05-2008, 06:49 PM
از فلش پلير استفاده كرديد؟! آدرس فايل فلش رو بايد به همون شكلي كه فايلهاي تصويري قالب رو ميديد در قالب اضافه كنيد.
دونكته بالا رو رعايت كنيد مشكلي نخواهيد داشت.
اگر مشكل بازهم پابرجا بود آدرس سايت رو لطفاً بفرماييد.
amir.d
11-05-2008, 07:03 PM
سلام
بنر فعلی سایت به صورت بگراند هست و شما هم در همان div سعی میکنید که فایل فلش رو قرار بدید که در این حالت جایگاه اصلی خودش قرار نمی گیره .
لینک رو بدید تابررسی کنیم . اما فکر میکنم با یه تگ جدید و موقعیت دهی مشکل برطرف بشه .
موفق باشید
امیر
neusha81
11-06-2008, 06:46 PM
فایل هیدرم جیگزین کردم ولی وقتی می خواد لود بشه صفحه هیدر میره سمت چپ سایت قرار می گیره ادرس سایت
sportpardis.com/fa
amir.d
11-08-2008, 09:54 AM
سلام
من تمام تلاشم رو برای دیدن سایت کردم ولی متاسفانه نشد .
Not Found
The requested URL /suspended.page/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
mhadaily
11-08-2008, 12:54 PM
احتمالا سایت از طرف سرور شما بسته شده است
مهدی.
11-08-2008, 03:42 PM
اين سايت رو اصلاً نميشه بازش كرد!
ديگر دوستان ميتونن بازش كنن؟!
atoofy
11-08-2008, 08:24 PM
سلام. نه اصلا سایتشون باز نمیشه و به نظر می رسه همونطور که آقا مجید فرمودند :
احتمالا سایت از طرف سرور شما بسته شده است
از همون suspended.page که در url هست میشه یه همچین چیزی فهمید.
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
atoofy
11-08-2008, 08:35 PM
سلام.
خوب سایت برای من باز شد.
سلام برای گذاشتن هیدر فلش تو قالب sitground 39 با وجود اینکه سورس فلش تو قسمت <div id="logo_bg">میزارم ولی تو سایت هیدر تو قسمت پایین داده میشه لطفا راهنمائیم کنید
در مورد هدر که درست و سرجاش هست منتها css قالبتون لود نمی شه. ( به خاطر این که وقتی آدرسش را میزنی می گه :This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible. ;) )
این هم عکس صفحه ی اول سایت :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
پس به نظر می رسه برای قرار دادن هدر مشکلی ندارید. فقط باید همون ساپسند شدن اکانت و ... را از طریق هاستتون پیگیری کنید تا فایل هاتون درست لود بشه و قالب مشکلی نداشته باشه.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
neusha81
11-11-2008, 09:31 AM
ممنون دوست عزیز مشکل من با کش ISPبود که درست شدن هیدر نمی دیدم و اینکه هاست به مشکل بر خورده بود که همچین اروری میداد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.