PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایتم تقریبا تکمیل شد ... اگه ممکنه نظرتون رو بگید دربار

shahravard
11-05-2008, 01:21 PM
با سلام . من قبلا یکبار سایت رو معرفی کردم ولی به دلیل عدم مشکلاتی که داشتم کل مامبو رو حذف کردم و مجددا نصب کردم ولی اینبار با تجربه بیشتری از مامبو استفاده کردم و خیلی از دوستان از جمله پسر مهربون و آقای علی کاظم زاده عزیز و سایر دوستان در برطرف کردن مشکلات خیلی راهنمایی کردند که اینجا صمیمانه تشکر میکنم ...
اگه میشه نظرتون رو درباره شکل ظاهری و قالب سایت بگید ... البته سایت هنوز آفه و فعلا روی محل ماژول ها و کامپوننت ها دارم کار میکنم و برای بازدید عموم نزاشتم ...

آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

alizali
11-05-2008, 01:52 PM
رنگ بندی تو چشم میزنه
هدر سایت خیلی ضعیفه به نظر من
favicon ندارید
تبلیغات زیر صفحه دوبار تکرار شده ماژولش

amir.d
11-05-2008, 01:54 PM
سلام

اول از همه روی شاخه مدیریت سایت پسورد بذار (از طریق cPanel)

بعد پرمیشن ها رو دوباره چک کن که از هم واجب تره ;)

اما در مورد سایت :

1 - به رنگ بندی قالب باید توجه بیشتری کنی . خیلی خوب از کار در نیومده (نظر شخصی)
2 - کادر اضافه ای در دور سایت دیده می شه من با فایرفاکس تست کردم .
3 - ماژول های سایت کادر و قالب مناسب نداره . این باعث میشه که آدم یه سردرگمی پیدا کنه . سایت خیلی بی نظم به نظر میاد .
4 - &quot;چت آنلاین با مدیر سایت &quot; هم درست کار نمیکنه ....
5 - پنج ارور 404 همه در لود شدن قالب وجود داره که توصیه میکنم برطرف کنی ... ( مربوط به فایل های header_bg.png - mod.png - contentheading.jpg - titik.png - wong_trans_ani.gif ) ا
6 - توصیه می کنم که نوع Border ها رو عوض کنی ..
7 - .....

این سری اول بود :) . برای شروع خوبه ;)
کم کم می تونی به ظاهرش رسیدگی کنی.

پایدار باشید
امیر

shahravard
11-05-2008, 02:00 PM
ممنونم از راهنمایی همه . با فایر فاکس تست نکردم
mod رو خودم حذف کردم چون الان داشتم تغییر ش میدادم
پریمیشن ها و تبلیغات رو هم زمانیکه تکمیل شد درست میکنم چون الان ممکنه لازم بشه دوباره 777 کنم ...
باز هم ممنون .
درباره رنگ هم میخوام سه بعدی بشه و متفاوت وگرنه از رنگ تیره استفاده میکردم ...
به هر حال تا جایی که بتونم از نظرات شما دوستان استفاده میکنم و خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ...

mr_aliagha
11-06-2008, 11:54 AM
ببینید دوست عزیز ، این رو در نظر بگیرید که قراره اولا مخاطب های سایتتون چه سن و از چه قسمتی باشند؟!
مورد دیگه اینکه ، شما خودتون رو بذارید جای کاربر، چقدر می تونید مطالب سایت رو بخونید بدون این که چشماتون خسته بشه؟!

mr_aliagha
11-06-2008, 11:58 AM
یه مورد دیگه ، توی نتایج نظر سنجی ، رنگ متن تیره هست و روی سیاه اصلا پیدا نیست چی نوشتید!
مورد دیگه اینکه همین اول کار که شروع کار هست سعی کنید روی seo کار کنید ، چون بعد که صفحات ایندکس شد خیلی طول می کشه بخواید درستش کنید و جالب نیست اصلا!
تایتل سایتتون هم 3 کیلومتر هست ، نه مورد توجه موتور های جستجو هست و نه کاربران!

piroozman
11-06-2008, 03:38 PM
سلام
رنگش خيلي چشم آدم رو ميزنه اگر رنگ سبزش رو ملايم تر كني بهتره