ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب ja-sabina در سایت دو زبانه

payman_ej
11-05-2008, 08:33 PM
سلام به به همه دوستان بزرگوار
دارم یه سایت دو زبانه با مامبو 4.6.5 فارسی (گرفته شده از مامبولرن)، قالب ja-sabina و Nok Kaew V.1.6.2 درست میکنم.دو تا فایل css هم ساختم.کد زیر رو هم به فایل index.php موجود در فولدر قالب ja-sabina اضافه کردم:

<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/css/template_css_en.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }?>
وقتی سایت رو انگلیسی میکنم css به درستی عوض میشه.
حالا 2 تا سوال:
1-تا اینجای کارم که اشتباهی توش نیست؟
2-چجوری میشه از طریق css کلا منو هایی که تو این قالب در سمت راست هستن به چپ منتقل کنم؟

خواهشن سوالم رو بی جواب نزارید...
با تشکر

plusboy
11-05-2008, 08:45 PM
تا اساتيد بيان ، من هم يك نيمچه كمكي بكنم
فكر نكنم بشه. چون منوها از طريق ما‍ول لود ميشن و موقعيت ماژولها هم در فايل ايندكس مشخص ميشه.
نميشه واسه هر كدمو از لينك هاي زبانهاي سايتت يه قالب اختصاصي بزني كه توشون موقعيت ماژولها در فايل ايندكسشون فرق كنه؟

payman_ej
11-05-2008, 09:02 PM
ممنون ازین سرعت پاسخ:)
اگر فقط با css بشه که خیلی بهتره...
اما اگر نمیشه ،چجوری باید بگم که وقتی سایت انگلیسی میشه از یه قالب دیگه استفاده کنه؟
کدی که باید اضافه کنم چیه و در کدوم فایل باید اضافش کنم؟

firoozmandan
11-10-2008, 09:40 AM
سلام

<?php if($text_direction=='rtl')

این شرط ...

یا علی

payman_ej
11-10-2008, 02:18 PM
آقای فیروزمندان خیلی ممنون از راهنماییتون
فقط میشه لطفا کنید کد رو کاملتر اینجا بزارید تا من فقط اسم قالب هامو توش جایگزین کنم و بگید که کجا باید کد رو قرار بدم؟
متاسفانه php بلد نیستم:(

mhadaily
11-10-2008, 02:39 PM
if($text_direction=='rtl'){
   <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/css/farsi.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />
else {
   <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/css/english.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />
}

دو تا فایل هم بسازید به نام های بالا و بقیه موارد کامل روشن هست
موفق باشید

payman_ej
11-10-2008, 07:21 PM
متشکر از راهنمایی شما
کدی که شما فرمودید ظاهرا برای تغییر css است که من این کار را با کمک این کد قبلا انجام دادم:

<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/css/template_css_en.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }?>

اما اگر بخواهیم کل قالب با تغییر زبان تغییر کند چگونه باید عمل کرد؟
به عنوان مثال در فولدر templates یک فولدر قالب به نام ja-sabina-eng و یک فولدر هم به نام ja-sabina-fa داریم.
ممنون از وقتی که برای راهنمایی ما تازه کارها صرف میکنید.امیدوارم یه روز منم بتونم جواب سوالات اعضای گروه رو بدمو در این مجموعه مفید باشم.

firoozmandan
11-11-2008, 06:22 AM
سلام

باز به همین ترتیب میتونید خیلی ساده در فایل index.php همین شرط رو بذارید .

به عنوان مثال اگر سایت rtl بود فایل index_rtl.php رو اینکلود کنه و اگر ltr فايل index_ltr.php !

یا علی

payman_ej
11-11-2008, 11:48 AM
با توجه به گفته شما دو فولدر قالب ساختم و این کد را در فایل index.php روت مامبو قرار دادم:

<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/index.php" rel="template" type="text/php" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabinaENGLISH/index.php" rel="template" type="text/php" /> <?php }?>

اما نشد :( کدی که نوشتم ایراد دارد؟

مهدی.
11-11-2008, 02:30 PM
داخل index.php روت سايت نبايد قرار بديد!
بايد داخل index.php مربوط به قالبتون تعريف كنيد كه اگر فارسي بود index_fa.php و اگر انگليسي بود index_en.php رو لود كنه.
بعد داخل هر صفحه هم css مربوط به همون زبان لود بشه.
شما از اين طريق ميتونيد دوقالب متفاوت بسازيد.
در واقع index.php شما يك فايل رابط خواهد بود.
--------------------------------------------------------
البته من خودم تست نكردم ولي از راهنمايي هاي استاد فيروزمندان اينچنين برداشت كردم.

payman_ej
11-11-2008, 05:01 PM
با توجه به صحبت شما این کد رو در فایل index.php قالبم قرار دادم:

<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/index.php" rel="template" type="text/php" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/index2.php" rel="template" type="text/php" /> <?php }?>

و یک فایل دیگر هم به نام index2.php در فولدر ja-sabina ایجاد کردم.ولی با تغییر زبان index2.php فراخوانی نشد :(
فکر کنم کدم از نظر سینتکس مشکل دارد.لطفا اساتید php این کد رو اصلاح کنند.
متشکر از حمایت شما...

payman_ej
11-25-2008, 02:15 PM
سلام
من مشکلم رو با سایتی که داشتم میساختم بوسیله CSS حل کردم.ولی هنوز نمیدونم چه کدی رو باید قرار بدم تا قالب سایت کلا با تغییر زبان تغییر کنه.این مورد رو برای کارای آیندم میخوام یاد بگیرم.کدی که نوشتم هم ظاهرا اشتباه بوده..
لطفا کد کامل رو بگید تا من فقط آدرس قالب هامو جایگزین کنم.باز هم بخاطر ندونستن PHP از شما عذر میخوام و امیدوارم داداش مزاحمتون رو ببخشید...

firoozmandan
11-26-2008, 06:12 AM
سلام

برای اینکار میتونید از include استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی