PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب عمومی

seyedreza
11-09-2008, 06:15 AM
سلام و خسته نباشید
وقتی می خوام کامپوننت نصب کنم پس از انتخاب آپلود ونصب پیغام زیر میاد چیکارش کنم
Warning: move_uploaded_file(C:\Inetpub\vhosts\biz2bazaar.co m\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\biz2bazaar.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> administrator\components\com_installer\admin.insta ller.php on line 252

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move &#039;C:\WINDOWS\Temp\phpEE75.tmp&#039; to &#039;C:\Inetpub\vhosts\biz2bazaar.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> \media\com_swmenufree.zip&#039; in C:\Inetpub\vhosts\biz2bazaar.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> administrator\components\com_installer\admin.insta ller.php on line 252
پرمیژن همه رو هم باز کردم

سعید
11-09-2008, 07:05 AM
پرمیژن پوشه های uploadfiles و components رو چک کنید.

ببینید در سرور شما safe mode روشن هست ؟ (phpinfo یا اطلاعات سیستم و مامبو )

seyedreza
11-09-2008, 07:34 AM
این درست نشد.

مهدی.
11-09-2008, 07:42 AM
خوب سوالات آقا سعيد رو اگه جواب بديد بهتر ميشه كمكتون كرد!

seyedreza
11-09-2008, 08:09 AM
saf mode چی هست کجاست؟.
در قسمت نصب کننده ها بسته های اضافی رو نشون نمیده
در قسمت جامع جلوی تمام آدرس ها مثل components , mambots و... قابل ویرایش زده تو wamp هم امتحان می کنم مشکلی نیست ولی تو سایت گیر میده

همین مشکل رو با قالب سایت داشتم که آپ و نصب نمی شد این کارو کردم مشکلم حل شد قالب رو روی هاست سایت در پوشه templates آپ کردم از مدیریت استفاده نکردما مستقیم روی هاست آپ کردم این کارو میشه برای کامپوننت انجام داد اگه آره آدرس دقیق رو بدید&gt;اگه هم مشکل کلا حل بشه که ممنون میشم
خسته نباشید

** دو پست شما یکی شد

firoozmandan
11-09-2008, 08:52 AM
سلام

اگر Safe_mode آن هست باید از طرف پشتبانی هاستینگتون اقدام کنید تا غیر فعال کنند .

برای قالب میشه این کار رو خیلی ساده با کپی کردن فایلها انجام داد اما برای کامپوننت ها کار به همین سادگی نیست و نیاز داره کارهایی هم در رابطه با دیتابیس کنید ( این کار رو پیشنهاد نمیکنم )

پس برای حل مشکل از پشتیبانی هاستینگتون بخوایید که SAFE MODE رو آف کنه

یا علی

مهدی.
11-09-2008, 08:54 AM
شما به مديريت سرورتون تماس بگيريد و بگيد safemode رو خاموش كنن.
همه مشكلات از اين روشن بودن سيف مود سرچشمه ميگيره. (اون سرورهايي كه امنيتشون بالا نيست اين رو روشن ميزارن تا ...)

seyedreza
11-10-2008, 05:40 AM
آقا یکمی بیشتر توضیح بدید این مدیر سرور نمی دونست safe mode چیه تا حالا به گوشش نخورده بود راستی هاست من ویندوزی هست

firoozmandan
11-10-2008, 09:18 AM
مدیر سروری که ندونه safe mode چیه ....

پیشنهاد میکنم هر چه زودتر هاست خودتون رو تغییر بدید و از شرکت دیگه ای هاست بگیرید !

یا علی