ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب سایت ایرانسل

persianhome
11-10-2008, 12:34 PM
سلام به همه دوستان:من نیاز به یک قالب بسیار شبیه به سایت ایرانسل دارم.لطفا راهنمائی کنید.

atoofy
11-10-2008, 01:11 PM
سلام.به انجمن خوش آمدید :)
کار سختی نیست. اگر با Html و Css آشنایی دارید، با استفاده از آموزش های سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) خودتون به راحتی می تونید چنین چیزی بسازید.یا اینکه اگر در قسمت دانلود سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)، قالب مناسبی پیدا کردید، تغییرش بدید تا به شکل مورد نظرتون دربیاد. در غیر این صورت باید به کسی بدید تا براتون این کار را انجام بده.
منوی بالا را هم می تونید با کامپوننت SWmenu فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بسازید.

یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی

persianhome
11-10-2008, 06:19 PM
سلام:ممنون از سریع پاسخ گفتن شما!دوست عزیز منظور من یک قالب بسیار شبیه به سایت ایرانسل هست تا بتونم تغیراتم رو روی آن ایجاد کنم.من توی انجمن بسیار گشتم آما چیزی پیدا نکردم.لظفا راهنمائی کنید.

سعید
11-10-2008, 06:56 PM
منظورتون شباهت در ساختار و امکانات هست، یا در طراحی و ترکیب رنگ ؟

persianhome
11-10-2008, 08:24 PM
سلام:بله آقا سعید منظور من همان شباهت در ساختار و امکانات هست&gt;&gt;...ممنون

سعید
11-10-2008, 09:00 PM
چیز خاصی نداره!
منوی بالا رو که مربوط به سیستم های منو هست ...
سمت راست هم چند تا موقعیت ماژول هست که با تنظیمات صفحه اصلی ، می تونید اینطوری در بیارید. (مطالب ستون بندی شده)

قالب های اینجا رو دیدید ؟ mambo-digg.com
اگر امکانات خاصی مدنظرتون هست بفرمایید تا راهنمایی کنیم.

mhadaily
11-11-2008, 12:56 PM
میتونید بدید براتون طراحی هم بکنن که هم شیک بشه هم همون چیزی که نیاز دارید البته در حد پیشنهاد بود

یاعلی

persianhome
11-12-2008, 03:34 AM
با تشکر از همه عزیزان:من یک قالب شبیه به سایت ایرانسل میخوام که به بتونم با تغیرات کم اون رو ایده آل خودم در بیارم.اگر کسی قالبی شبیه به اون سراغ داره.لطفا به من بگه..... ممنون
سلام و خسته نباشید!من سعی کردم که بگم چی میخوام اما از دوستان عزیز کمکی عاید ما نشد.میخواستم یه قالب شبیه یه سایت ایرانسل داشته باشم.گفتم اگر کسی قالب سراغ داره آدرس بده.ممنون میشم.باز هم قبلا تشکر میکنم.

** پست های شما یکی شد

سعید
11-23-2008, 10:25 PM
بفرمایید:

قالب MAMBO Orange - شبیه ایرانسل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)