توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلود تکه تکه دیتابیس
yaser1
11-11-2008, 08:48 PM
سلام
من یه بکاپ دارم که باید آپلود بشه. دیتابیسش 30 مگ هست اما هاستینگش اجازه بارگردانی دیتابیس های بیش از 2 مگ زا نمی دهد.
چطور میسه تکه تکه دیتابیس را آپلود نمود؟
firoozmandan
11-12-2008, 06:44 AM
سلام
1- از bigdump استفاده کنید
2- این دیتابیس رو روی لوکال ایمپرت کنید . تیکه تیکه اکسپرت بگیرید و از طریق phpmyadmin سرور مجددا ریستور کنید
یا علی
yaser1
11-14-2008, 10:29 AM
سلام
هاستینگ من ظاهراً بلد نیست محدودیت حجمی بارگذاری دیتابیس رو برداره. از کجا و چطور میتونه اینکارو بکنه؟
چون من نمیتونم bigdump رو استفاده کنم (دامینی با دی ان اس نشده) حتی اگه اینکارو بتونم بکنم باید اون بتونه محدودیت رو برداره
اینجا رو بخونید :
import کردن دیتابیس حجیم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
yaser1
11-14-2008, 11:07 AM
سلام
سعید جان ممنون. منکه گفتم :
من نمیتونم bigdump رو استفاده کنم (دامینی با دی ان اس نشده) حتی اگه اینکارو بتونم بکنم باید اون بتونه محدودیت رو برداره
شما بلدی به هاستینگم بگم محدودیت رو از کجا باید حذف کنه؟ یا مقدارشو بیشتر کنه؟
ببینید با استفاده از IP می تونید به سایت دسترسی داشته باشید ؟
مشاهده سایت بوسیله IP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
yaser1
11-14-2008, 12:01 PM
سلام
ممنون سعید جان! اما نشد . احتمالاً این روش رو مسدود کردن (هر چند بعید میدونم تا این حد سر در بیارن!)
کسی میتونه بگه چطور به هاستینگم یاد بدم محدودیت بارگذاری دیتابیس رو برداره؟
firoozmandan
11-16-2008, 07:26 AM
سلام
یاسر راه ساده تری هم هست
یک برنامه هست بنام PremiumSoft Navicat MySQL
من خودم خیلی جاها ازش استفاده میکنم .
بعد از نصب این برنامه روی سیستمت میتونی به دیتابیس سرور متصل بشی و هر کاری انجام بدی . Import - Export - Insert- Query - create & ...
اینو حتما تست کن
یا علی
yaser1
12-04-2008, 02:32 AM
1- از bigdump استفاده کنید
2- این دیتابیس رو روی لوکال ایمپرت کنید . تیکه تیکه اکسپرت بگیرید و از طریق phpmyadmin سرور مجددا ریستور کنید
سلام
سپاس! بالاخره موفق شدم!
yaser1
12-04-2008, 02:33 AM
سلام
یاسر راه ساده تری هم هست
یک برنامه هست بنام PremiumSoft Navicat MySQL
من خودم خیلی جاها ازش استفاده میکنم .
بعد از نصب این برنامه روی سیستمت میتونی به دیتابیس سرور متصل بشی و هر کاری انجام بدی . Import - Export - Insert- Query - create & ...
اینو حتما تست کن
یا علی
سلام
اینم خیلی عالی بود! یادم رفت با پست قبلی تشکر کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.