PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از کد در یک ماژول

hasan121
11-12-2008, 04:14 PM
سلام من می خوام از کد زیر در یک ماژول و یا یه صفحه محتوا استفاده کنم .

&lt;form style=&quot;border:1px solid #ccc;padding:3px;text-align:center;&quot; action=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> method=&quot;post&quot; target=&quot;popupwindow&quot; onsubmit=&quot;window.open(&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;, &#039;popupwindow&#039;, &#039;scrollbars=yes,width=550,height=520&#039;);return true&quot;&gt;&lt;p&gt;Enter your email address:&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;input type=&quot;text&quot; style=&quot;width:140px&quot; name=&quot;email&quot;/&gt;&lt;/p&gt;&lt;input type=&quot;hidden&quot; value=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> name=&quot;url&quot;/&gt;&lt;input type=&quot;hidden&quot; value=&quot;Som.ir&quot; name=&quot;title&quot;/&gt;&lt;input type=&quot;hidden&quot; name=&quot;loc&quot; value=&quot;en_US&quot;/&gt;&lt;input type=&quot;submit&quot; value=&quot;Subscribe&quot; /&gt;&lt;p&gt;Delivered by &lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=&quot;_blank&quot;&gt;FeedBurner&lt;/a&gt;&lt;/p&gt;&lt;/form&gt;

چه طور این کد قرار بدم ؟ ???

mhadaily
11-12-2008, 04:56 PM
ماژول جدید بسازید و سپس دککمه html رو بزنید و در صفجه باز شده کد رو وارد کنید

یاعلی

hasan121
11-13-2008, 05:06 AM
اگر متوجه شده باشین این کد مربوط به اشتراک مطالب سایت از طریق امیل (مال سایت فیدبرنر ).
اگر ممکن یه تستی بکنید و بگید که من چه کار کنم.
در ضمن مثل اینکه وبگذر هم چنین سیستمی داره ، کسی هست که تو مامبو بدون مشکل از اون استفاده کنه؟

firoozmandan
11-13-2008, 06:47 AM
سلام

برای استفاده از کد بالا در ماژول :

ابتدا از قسمت تنظیمات کلی - ویرایشگر رو روی NONE قرار بدید . تنظیمات کلی رو ذخیره کنید

حالا ماژول جدیدی ایجاد کنید و کد رو در text Area وارد کنید

مشکل حل میشه
یا علی

hasan121
11-13-2008, 08:42 AM
سلام

برای استفاده از کد بالا در ماژول :

ابتدا از قسمت تنظیمات کلی - ویرایشگر رو روی NONE قرار بدید . تنظیمات کلی رو ذخیره کنید

حالا ماژول جدیدی ایجاد کنید و کد رو در text Area وارد کنید

مشکل حل میشه
یا علی