PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش قرار دادن تاریغ عضویت در موضوعات و پست ها

SANR
11-13-2008, 03:55 PM
سلام دوباره خدمت دوستداران مامبو لرنی های عزیز ;)

امروز یک آموزش بسیار عالی و جالب برای شما عزیزان قرار میدم که امیدوارم خوشتون بیاد.

این دفعه می خواییم مثل وی بولیتن در تاپیک ها و پست ها،تاریخ عضویت کاربران نیز به نمایش دربیاوریم و قطعآ خیلی از دوستان به این تاریخ عضویت علاقمند هستند.حتی از وی بولیتن هم بسیار بهتره چون دقیقآ ساعت و ثانیه ی عضویت رو هم میزنه!!! ;D

خوب برای شروع ابتدا فایل موجود در قالبتون Display.template.php رو باز کنید و دنبال کد زیرین بگردید:

if (!empty($settings['show_gender']) && $message['member']['gender']['image'] != '' && !isset($context['disabled_fields']['gender']))
echo '
<li>', $txt['gender'], ': ', $message['member']['gender']['image'], '</li>';

حالا بعد از آن این کد را قرار دهید:

if ($message['member']['registered'] != '')
echo '
<li>', $txt['Date_Registerd'], ':', $message['member']['registered'], '<br />';

خوب حالا فایل index.persian.php را از پوشه ی زبان قالبتون را انتخاب، و به دنبال کد زیرین بگردید:

$txt['totalTimeLogged7']

بعد از پیدا کردن این کد بدون در نظر گرفتن نوشته های روبروی آن،در سطر بعدی،این کد را قرار دهید:

$txt['Date_Registerd'] = 'تاریخ عضویت';

تبریک میگم شما کار را به پایان رساندید و از آموزش لذت ببرید. ::)
اینم نمونه ی کار
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
انتشار این مطلب با ذکر منبع یعنی مامبو لرن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بلا مانع است.

SANR
11-13-2008, 03:57 PM
نمی دونم چرا نمی تونم ویرایش کنم!

ولی خوب اینم عکس:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

SANR
11-13-2008, 05:05 PM
این رو هم اضافه کنم که دیگه دوستان سوال نپرسند:

اگه می خواهید اون نقطه ی مشکلی رنگ نشون نده،در قالبتون Display.template.php به جای اون کد،کد زیر را قرار دهید: ::)

if ($message[&#039;member&#039;][&#039;registered&#039;] != &#039;&#039;)
echo &#039;
&#039;, $txt[&#039;Date_Registerd&#039;], &#039;:&#039;, $message[&#039;member&#039;][&#039;registered&#039;], &#039;&lt;br /&gt;&#039;;
نمونه:

موفق باشید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

SAT_ISLAND
12-11-2008, 10:27 PM
در فایل Display.template.php چنین کدی نبود.

SANR
12-12-2008, 09:31 AM
سلام!

مگه میشه نباشه!!!

اون کد مربوط به مذکر و مونث بودن میشه و در تمامی قالب ها موجود می باشد(شایدم 99 درصد).

اگه نتونستین پیدا کنید فایلش رو قرار بدید تا براتون درستش کنم. :-X

SAT_ISLAND
12-12-2008, 09:42 AM
در انجمن شما که نمیشه فایل آپلود کرد.

SANR
12-12-2008, 09:46 AM
خوب یه جای دیگه آپ کن.

انجمن من هم آپ میشه اگه ثبت نام کرده باشی!