PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن گفتگوی دلفان آتش

delfanatash
11-13-2008, 07:53 PM
هو
انجمن گفتگوی دلفان آتش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این انجمن مختص موسیقی شعر و بیان آداب و رسوم اهل حق (یارسان ) می باشد که در کنار این موضوعات به موضوعات مربوط به مسایل پر استفاده جاری دنیای امروز مانند کامپیوتر و موبایل هم می پردازد
شما هم ببینید با بزرگواری نظر بدین و به بهبود آن کمک کنید
سپاسگزارم

نوید
11-14-2008, 06:14 PM
خدا رو شکر که انجمن شما بعد از مدتها و پشت سر گذاشتن مشکلات مجددا شروع به کار کرد. امیدوارم انجمن شما بتونه مردم را مجددا به موسیقی سنتی کشورمون علاقه مند تر بکنه.
اگر قابل بدونید یک پیشنهاد دارم که برای دیدن انجمن عضویت اجباری را بردارید تا همه بهرمند شوند.
موفق و پیروز باشید

delfanatash
11-14-2008, 06:23 PM
هو
باکمال تشکر و سپاس از اینکه به انجمن ما هم سر زدید اینم از الطاف کریمانه دوستان بزرگوار و اساتید خوب مامبو لرن هست
کاملا درست می فرمایید وحتما انجام میشه
به نظر سایر دوستان هم نیازمندیم اگه بزرگواری کنن همیشه قدر دان الطافشان خواهیم بود

SANR
12-12-2008, 10:18 AM
انجمنی کاملآ شیک و حرفه ای می باشد دوست عزیز.

انشالله که موفق باشید. :-X

delfanatash
12-12-2008, 05:05 PM
سپاسگزارم
با راهنمایی و حمایت دوستان امیدوارم بهتر بشه

delfanatash
12-26-2008, 06:00 PM
هو
مطالب زیادی در مورد متا فیزیک و علوم غریبه و اک در اختیار دارم و مقداری از اون را به انجمن ها افزودم و می خوام تعداد زیادی از کتب موجود خود را( بیش از 100 عنوان)هم اسکن کنم و با پسوند پی دی اف در کنار دیگر مطالب اضافه کنم از دوستان صاحب نظر انتظار داریم با اظهارات عالمانه چه از نظر کمی وکیفی مطالب و موضوعات و چه از نظر فنی و طراحی انجمن مارا یاری رسانند
با سپاس

delfanatash
01-29-2009, 08:14 PM
هو
در مورد رنگ و قالب سایت هم اگه اظهار نظر بفرمایید سپاسگزار خواهیم شد

delfanatash
02-03-2009, 11:56 AM
هو
ما همچنان منتظریم
در مورد قالب و رنگ جدید و طرح کلی هم اظهار نظر بفرمایید
سپاسگزار می شیم