توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد وبلاگ با استفاده از مامبو
art7th
08-03-2006, 08:04 AM
سلام
PHPBB این امکان رو می ده که بتونی یک وبلاگ به عنوان یک بخش مجزا ایجاد کنی که آرشیو موضوعی و نویسندگان و ...
داشته باشه . و قالبش هم همون قالب نرمال وب سایت باشه .
حالا یک سوال که دارم کامپونن یا ماژوالی وود داره که بشه چنین بخشی رو برای مامبو ایجاد کرد .
با تشکر بسیار
مرتضی بهمنی
ahmadzadeh
08-03-2006, 09:13 AM
سلام
می شه بیشتر توصیح بدید من که متوجه نشدم
یا علی/خداحافظ
Siamak
08-03-2006, 09:16 AM
شما براي داشتن وبلاگ خيلي ساده ميتونيد از قابليتهاي پيش فرض مامبو استفاده كنيد. چيز خاصي مد نظر شماست؟
اگر صرفا يك وبلاگ ميخاهيد ميتونيد يك سيستم وبلاگ مثل WordPress رو نصب كنيد.
art7th
08-03-2006, 09:29 AM
با وردپرس و Mt آشنایی دارم .
قبلاً هم وبلاگ در سرویس ها قارسی هم داشتم .
فقط می خوام یک قسمت وجود داشته باشه با آرشیو موضوعی و آرشیو نویسندگان و .... باشه و با الباقی قسمت ها مامبو ست باشه .
نمونه چیزی که مد نظر منه رو از اینجا ببینید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فقط شما بهم بگید که چه جوری نمونه آدرس فوق رو برای مامبو ایجاد کنم .
قربان همگی شما - بهمنی
ahmadzadeh
08-03-2006, 10:30 AM
سلام
این صفحه که یک صفحه معمولی بود که یا کل مطالب را کامل نشان می دهد یا مطالب یک بخش یا یک مجموعه را کامل نشان داده است
به نظر من شما این چیز را می خواهید
مثلا 10 تا نویسنده دارید می خواهید 10 صفحه داشته باید که مطالب نوشته شده توسط هر نویسنده را در صفحه مربوط به خود نشان دهد اگر این رامی خواهید بگید تا توضیح دهیم چکار نمایید
یا علی/خداحافظ
art7th
08-04-2006, 08:21 AM
احمدزاده عزیز درست میگی .
ولی میخوام این 10 صفحه دارای آرشیو مجزای تاریخ و موضوع باشند . تا مطالبشون با هم تداخل پیدا نکنه .
حالا اگه میشه سریعتر راهنمایی کنید .
قربان شما ، بهمنی
ahmadzadeh
08-04-2006, 06:10 PM
سلام
یک راه حل ساده
شما یک بخش درست کنید به نام نویسندگان بعد داخل این بخش مثلا 10 تا مجموعه درست کنید به نام تک تک نویسندگان مثلا علی - حسین -رضا و ....
بعد تو بخش منو برای هر یک از مجموعه ها یک منو از نوع مطالب بلاگ درست کنید
حالا شما 10 صفحه دارید که با رفتن به هر صفحه مطالب نوشته شده توسط یک نویسنده در آن وجود دارد
یا علی/خداحافظ
yss.ir
02-12-2007, 07:02 AM
خوب تا اینجا درست حالا چطوری میشه آدرس صفحات هرکس رو تعیین کرد
xxxx.com/ahmadi
hossein.shokrzadeh
02-12-2007, 07:03 AM
و یه نویسنده نتونه تو صفحه نویسنده دوم دخل و تصرف کنه!
firoozmandan
02-12-2007, 07:08 AM
چندين راه حل داره :
- PHP رو ياد بگيريد . با API هاي مامبو آشنا بشيد و كامپوننتي براي اين كار بنويسيد .
- به يكي از دوستانتون كه روي PHP مسلط هستن درخواست نوشتنش رو بديد
- ...
يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.