PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عضویت در سایت از جای دیگر؟؟؟؟؟

bahrambaba
11-14-2008, 11:15 PM
سلام .
می خواستم بدونم بسته یا روشی هست که بشه اون رو تو سایت دیگه غیر از smf اجرا یا نصب کرد و کاربر هنگام بازدید از اون سایت با فرم ثبت نام تو فروم ثبت نام کنه و حساب کاربری براش تو فروم ایجاد بشه .

منظورم اینکه چیزی مثل این عکس سایت ایجاد بشه؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فرم ثبت نام تو قالب سایت اصلی باشه.!؟

plusboy
11-15-2008, 03:26 AM
دوست عزیز ؛ با سلام
اگه درست فهمیده باشم و اگر از مامبو برای سایتتان استفاده میکنید
کار شما با SMF Bridge حل میشه. یک ماژول و مامبوت هست که روی مامبو نصب میکنید و از توی سایتتان میتونید ثبت نام کنید. در ضمن توسط این ماژول میتونید همزمان هم در سایت و هم در فرومتون عضو گیری کنید. با این صورت که با عضو شدن در یکی در دیگری هم عوضیت ثبت میشه. در اصل یک پل ارتباطی بین مامبو و smf هست.

یا حق

bme
11-15-2008, 10:58 PM
بله هست

نمونش سایت خود من

bioemm.com

کدش رو فکر کنم قبلا در جومفا دیده بودم .

javid2005
11-16-2008, 06:55 AM
سلام مهندس پزشک

اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید ..
مرسی

bahrambaba
11-16-2008, 08:29 PM
خیلی ممنون از جواب هاتون.

من از جوملا 1 در سایت اصلی خودم استفاده کردم.

در باره SMF Bridge هم قبلا شنیدم و خوندم.اما تو سایت جومفا نظر مناسبی رو این بسته ندارند و پیشنهاد عضویت جداگانه رو دادن. و اینکه میگن این بسته دیگه از طرف سازنده پشتیبانی نمیشه.

من با یک بسته یا ماژول برای عضویت جداگانه مشکلی ندارم فقط میخوام مثل عکسی که قرار دادم تو سایتم ایجاد بشه.

در باره SMF Bridge نظر شما چیه؟

sorry4uboth
11-16-2008, 08:42 PM
bridge اصلا پیشنهاد نمیشه

پیشنهاد میکنم از عضویت جداگانه استفاده کنید