توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدير هر بخش
mehdi_org
11-15-2008, 08:28 AM
سلام و عرض خسته نباشيد :)
چطور ميشه كاري كرد كه مدير يك بخش از انجمن ، در بخش ديگري از انجمن هم مشخص بشه .
مثلا مدير بخش موبايل ، در بخش ادبيات هم در قسمت مشخصاتش بنويسه كه « مدير بخش موبايل ».
( ببخشيد از اين بهتر نشد بنويسم )
PediLP
11-15-2008, 08:37 AM
سلام.
اگر سوالتون رو درست متوجه شده باشم، مي تونيد از بسته اي كه دوست عزيزمون ، جاويد هادي فارسي كرده استفاده كنيد. (براي دريافت بسته و جزئيات اينجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كليك كنيد.
يا به تنظيمات انجمن خود مراجعه كنيد، و وارد تغيير انجمن مورد نظر خودتون بشيد و نام مدير رو با وارد كنيد. ولي فكر كنم استفاده از بسته جاويد راحتر و سريع تر باشه.
mehdi_org
11-15-2008, 11:25 AM
سلام.
اگر سوالتون رو درست متوجه شده باشم، مي تونيد از بسته اي كه دوست عزيزمون ، جاويد هادي فارسي كرده استفاده كنيد. (براي دريافت بسته و جزئيات اينجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كليك كنيد.
يا به تنظيمات انجمن خود مراجعه كنيد، و وارد تغيير انجمن مورد نظر خودتون بشيد و نام مدير رو با وارد كنيد. ولي فكر كنم استفاده از بسته جاويد راحتر و سريع تر باشه.
ممنون بابت جوابتون :)
ولي با اين كار فقط وقتي داخل همون بخش باشيم ، در مشخصات اون مدير عبارت « مدير انجمن » نوشته ميشه .
ميخوام طوري باشه كه در ديگر بخش ها هم اين عبارت باشه.
در همين انجمن هم مثلا براي نام كاربري « نويد » اين برچسب <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> با اين توضيح « SMF Team » ثبت شده كه در همه ي بخش هاي انجمن قابل مشاهده است.
PediLP
11-15-2008, 01:37 PM
دوست من
برچسب نويد بصورت دائم تعريف شده. شما نوشتيد كه:
چطور ميشه كاري كرد كه مدير يك بخش از انجمن ، در بخش ديگري از انجمن هم مشخص بشه .
پس جواب سوال رو بايد تغيير بدم چون فكر منظورتون رو بد متوجه شدم. شما وقتي كه يك كاربر رو بصورت دستي (يعني با استفاده از بسته آقاي هادي يا همون روشي كه گفتم) مدير كنيد (يعني مديريت يك بخش) فقط در همون بخش نمايش داده ميشه. مگر اينكه اون كاربر رو مثه نويد در گروه كاربري ثابت مدير كنيد. يعني من فكر ميكنم براي اينكار شما اون كاربر رو مدير (در گروه ثابت) كنيد.
اميدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشيد.
javid2005
11-15-2008, 09:20 PM
مدیر کردن یک کاربر با برچسب دادن به یک کاربر کمی فرق می کنه
مدیر کردن باعث میشه که یک کاربر قابلیت ویرایش ، حذف ، انتقال و ... موضوعات و ارسال ها در انجمن مورد نظر رو داشته باشه
ولی برچسب هاش تغییر نمی کنه
برای اینکه یک برچسب به کاربر بدید باید از پنل مدیریت وارد بخش گروه کاربری بشید و یک گروه کاربری ایجاد کنید و کاربر مورد نظرتون رو عضو اون گروه کاربری کنید .. حالا می تونید همون کاربر رو مدیر چند انجمن کنید یا اینکه اصلا مدیر نشه .. بلکه سطح دسترسی بالایی بهش بدید تا این سطح دسترسی در تمام انجمن ها به صورت یکسان اعمال بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.