PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.

omraan
11-15-2008, 08:41 AM
موقعی که میخوام یه مود را حذف کنم با این پیغام روبه رو میشم:
خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :'( :'(

مشکل جدید پس از نصب مود موضوعات مشابه:

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/patritiot/domains/patritiot.com/public_html/Sources/Subs-Related.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/patritiot/domains/patritiot.com/public_html/Sources/Subs-Post.php on line 1564

نه پستی ارسال میشه و نه پستی حذف میشه

** دو پست شما یکی شد

PediLP
11-15-2008, 01:44 PM
سلام.

شما از انجمن خودتون بك آپ نگرفتيد؟ اگر گرفتيد فايل Subs-Related.php رو دوباره در سورس انجمنتون كپي كنيد. اگر بك آپ نگرفتيد هم از بسته SMF خام اين فايل رو بگيريد. مشكل دوم شما به نصب بسته ايراد دار برميگرده. شما از چه مودي استفاده كرديد؟
در مشكل اولتون ، چه مودي رو قصد داريد حذف كنيد؟

omraan
11-15-2008, 09:00 PM
سلام.

شما از انجمن خودتون بك آپ نگرفتيد؟ اگر گرفتيد فايل Subs-Related.php رو دوباره در سورس انجمنتون كپي كنيد. اگر بك آپ نگرفتيد هم از بسته SMF خام اين فايل رو بگيريد. مشكل دوم شما به نصب بسته ايراد دار برميگرده. شما از چه مودي استفاده كرديد؟
در مشكل اولتون ، چه مودي رو قصد داريد حذف كنيد؟

اول از شما بخاطر لطفی که به بند داشتید تشکر میکنم...وبعد باید بگم...تونستم مشکلو برطرف کنم
ولی در مورد حذف مود:
من مودهای زیادی روی انجمن دارم که واقعا نمیدونم کدومشون باعث این مشکل شده......؟؟؟ :-[

PediLP
11-16-2008, 08:02 AM
خواهش ميكنم. ولي بايد در نصب هر مود دقت كنيد، چون يك مود خراب ممكنه تمام انمجن رو خراب كنه.