PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت com_moscom082s

yss.ir
11-15-2008, 07:22 PM
یادداشت نگار پیش فرض نظرات رو ثبت نمی کرد - حذفش کردم و
com_moscom082s رو نصب کردم

ولی وقتی روی مطلب کلیک می کنم اروور زیر رو نشون می ده!!!!

Warning: botmoscomment(/home/hafezara/public_html//administrator/components/com_comment/config.comment.php) [function.botmoscomment]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hafezara/public_html/mambots/content/moscomment.php on line 24

Warning: botmoscomment(/home/hafezara/public_html//administrator/components/com_comment/config.comment.php) [function.botmoscomment]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hafezara/public_html/mambots/content/moscomment.php on line 24

Fatal error: botmoscomment() [function.require]: Failed opening required '/home/hafezara/public_html//administrator/components/com_comment/config.comment.php' (include_path='.:/usr/php4/lib/php:/usr/local/php4/lib/php') in /home/hafezara/public_html/mambots/content/moscomment.php on line 24

atoofy
11-15-2008, 07:37 PM
سلام. این کامپوننت را از کجا دانلود کردید؟
مامبوت اون را هم دانلود و نصب کردید؟ فعال هم کردید؟

یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــلی

yss.ir
11-15-2008, 08:41 PM
از mambo-digg
مامبوتش رو تو اين سايت پيدا نكردم!!

مامبوت com_commentV1.0 رو نصب كردم
ولي اون وقتي كامنت مي ذاري و ارسال رو مي زني "خطاي 404 " رو مي ده
در حالي كه كامپوننت يادداشت نگار پيشرفته رو نصب كردم - جا براي وارد كردن ايميل و .. . نداره!

--- hafezara.com/index.php ---

** دو پست شما یکی شد و هایپر لینک حذف شد

atoofy
11-15-2008, 09:01 PM
سلام. از اینجا دانلود کنید : دانلود مامبوت moscomment (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

پس از نصب، ماموبت یادداشت پیشفرض را غیرفعال کنید و این مامبوت را فعال کنید.

یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی

yss.ir
11-16-2008, 11:38 PM
يه جورايي انگار نصب شده
ولي!!
جاي تايپ نداره و آخر مطلب يه كادر هست كه چيزاي زير توشونه
حالا چي ؟!
لينك: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=56&amp;show=1

_COM_C_COM_NUMBER (0) - _COM_C_ADD_COM

_COM_C_COMMENT

--------------------------------------------------------------------------------

_COM_C_PAGE 1 _COM_C_OF 0 ( 0 _COM_C_COMMENT )