PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لوکال هاست هماهنگ با ویستا 64 بیتی ( خیلی فوری احتیاج دار

yavarikhani
11-17-2008, 06:04 PM
سلام
کسی نرم افزار ساخت لوکال هاست روی کامپیوتر ( مثل appserv و... ) سراغ داره که با ویندوز ویستا 64 بیتی هماهنگی داشته باشه

firoozmandan
11-18-2008, 06:51 AM
سلام

شما appserv رو تست کردید ؟ مشکلی داشت !؟

اگر مشکلی بود میتونید از WAMP و یا XAMP استفاده کنید

یا علی

yavarikhani
11-18-2008, 07:14 PM
سلام آقای فیروز مندان
appserv و WAMP و XAMP رو تست کردم متاسفانه همشون فقط برای نسخه 32 بیتی موجود هستند، همشون روی ویستا نصب میشن ولی کار نمیکنن!
چیز دیگه ای سراغ دارید؟ کارم لنگ مونده :-\

mr_aliagha
11-18-2008, 07:23 PM
wamp با ویستا بهتر از بقیه هست، اما 64 بیتی رو نمی دونم والا!
تو خود فورم های ومپ گفته با 64 بیتی مشکل نداره ، یه چک بکنید، این طرفم مشکلش مثل شما بوده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

yavarikhani
11-18-2008, 09:01 PM
توی پست قبلی هم نوشتم
appserv و WAMP و XAMP رو تست کردم متاسفانه همشون فقط برای نسخه 32 بیتی موجود هستند، همشون روی ویستا 64 بیتی نصب میشن ولی کار نمیکنن!

mr_aliagha
11-18-2008, 11:13 PM
شما اگه پستی رو که دادم باز می کردید ، احتمالا به جوابتون می رسیدید!

yavarikhani
11-19-2008, 06:19 AM
باز کردم! زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست ولی فکر کنم یه چیزهایی درباره اینکه احتمالا پورت 80 مشکل داره و اینا نوشته بود، میشه شما بگید باید چیکار کنم؟
ضمنا یه کشف جدید کردم، همه اینا نصب میشن ولی نه توی فایر فکس و نه توی اینترنت اکسپلورر و نه توی سافاری وقتی localhost رو میزنیم هیچی نمیاد ولی در مورد همشون توی اپرا بدون هیچ مشکلی کار میکنن!!!
آخه مشکل از چیه که توی هیچ کدوم از این مرورگرها هیچی نمیاد ولی توی اپرا درست کار میکنه!؟
حتی لوکال هاست رو توی یکی دیگه از درایو ها هم نصب کردم ولی باز هم فرقی نکرد
ویندوز ویستا 64 بیتی رو همین دو سه روز پیش نصب کردم، مشخصات سخت افزاریم هم خیلی بالا هست و با ویندوز ویستا مشکلی نداره، ویندوز ویستا رو به صورت کامل ( حدود 650 مگابایت ) از طریق مایکروسافت آپدیت هم کردم!
هیچ فایر والی هم به جز فایر وال خود ویندوز روی کامپیوترم نصب نیست آنتی ویروس هم فقط nod32 رو دارم
تو رو خدا یکی کمک کنه، همه کارهام لنگ مونده
هیچ نرم افزار عجیب غریبی هم روی ویندوز نصب نکردم ( فقط فتوشاپ و ادوبی ریدر و بابیلون و اپرا و سافاری و فایر فکس و پاور آرشیو و آفیس رو روی کامپیوتر نصب کردم که قبلا ها هم همیشه هم این نرم افزارها و هم ده ها نرم افزار دیگه رو روی کامپیوترم نصب میکردم و لوکال هاست بدون هیچ مشکلی کار میکرد! )

yavarikhani
11-19-2008, 06:28 AM
مشکل رو پیدا کردم، nod32 لعنتی پورت 80 رو که برای کار کردن آپاچی لازم بود رو اشغال کرده بود
ممنون از کمکتون