توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با "آيكون لوذي علامت سوال"
martian_man
11-19-2008, 06:21 PM
سلام و خسته نباشيد.
من با آيكون هاي لوذي علامت سوال كه گاهي اوقات بجاي متن فارسي در انجمن ديده ميشوند مشكل دارم و نميدونم چيكار كنم كه به اين شكل نشه. (نظير اين آيكونها در همين انجمن در نام ارسال ها ديده شده)
آيكون ها به اين شكل هستند: �(البته اميدوارم در سيستم شما ها نمايش داده بشه) (باز من عكس گرفتم تا منظورم رو كامل بفهميد.)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من كلمه "علامت سوال" رو در انجمن جستجو كردم و تمام مطالب رو خوندم ولي به هيچ نتيجه اي نرسيدم... در بعضي از ارسال هاي آقاي جاويد خوندم كه به ديتابايس مربوط ميشه...
خواهش دارم كه كامل من رو راهنمايي كنيد و پرونده اين كاراكتر رو براي هميشه در اين تاپيك ببنديم.
نكته مهم: اين مشكل در انجمن نيستا!!! در زمانيه كه من مثلا در كپي رايت سايتم نوشتم كه : حقوق اين سايت محفوظ ميباشيد، منتها به جاش كاراكتر علامت سوال ديده ميشه. يا ميخوام منو اضافه كنم وقتي فارسي تايپ ميكنم اين شكلي ميشه.
خواهشا مبتدي توضيح بديد.. ممنون ميشم.
PediLP
11-19-2008, 07:44 PM
سلام دوست عزيز،
تنها راه حل مشكلت افزودن متن فارسي در فايل زبان هست كه فكر كنم يه كم براي شما مشكل باشه.
اين علامت سوال به دليل تنظيم نبودن انكودينگ فايل شما (همون فايلي كه ويرايش كردي) در SMF نمايش داده ميشه. در خارج از SMF يه اين شكل (؟؟؟؟؟) نمايش داده ميشه. (در ساير هم بصورت مستطيل عمودي نمايش داده ميشه)
من نظري درباره تنظيم انكودينگ در ديتابايس ندارم ساير راه ها هم اگر جستجو كنيد قابل دسترس هست، بهترين راه افزودن متن فارسي در فايل زبان هست.
*شما ميتونين انكودينگ فايلي كه ويرايش ميكنيد رو به UTF-8 تغيير بديد يا اگر وجود نداره ، با استفاده از يك ويرايشگر قدرتمند اضافه كنيد.
براي مثال "دريم ويور".
نميدونم خوب تونستم راهنماييتون كنم يا نه! بهتره ساير دوستان هم شما رو راهنمايي كنند.
اینها رو یک بررسی بکنید،
یک مشکل در زبان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
علامت سوال به جای حروف فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
علامت سوال به جای پست ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
همه تاپیک ها به ؟؟ تبدیل شدند (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مشکل در تبدیل unicode به utf-8 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ضمنا لینک سایت رو هم اگر بگذارید بد نیست
در نهایت راهنمای خوبی کردید، اما تغییر انکودینگ به utf-8 بعضی وقت ها نه تنها کارساز نیست بلکه مشکلاتی رو هم بوجود میاره ...
PediLP
11-19-2008, 08:07 PM
دوست عزيز، اما اينهايي كه معرفي كردي همه اش در مورد پست ها و ارسال ها و تاپيك هاست كه به بانك اطلاعاتي و تعميير انجمن (يونيكد به UTF) و ... مربوط ميشه و بارها و بارها درباره اش در انجمن صحبت شده و به نتيجه اي هم گويا نرسيده.
مشكل از انكودينگ فايل index.template.php هست و بايد ديد چطور ميشه اين مشكل رو رفع كرد.
دوستاني كه منو فارسي كردند فكر كنم بتونن كمك بيشتري بكنن، آيا كسي كه منو فارسي كرده يا متن فارسي به اين فايل اضافه كرده به اين مشكل برنخورده؟ در صورت بروز اين مشكل، چطور اين مشكل رو حل كرده؟ آيا با تغيير انكودينگ فايل به UTF-8 مشكلش حل نشده؟
جناب Martian_Man ، شما اين راه رو امتحان كنيد،نتيجه رو اطلاع بديد.
martian_man
11-19-2008, 10:14 PM
پدرام خان درست نشد... من با نرم افزار فرانت پيج براش انكودينگ گذاشتم ولي نميشه، بازهم همون علامت سوال رو ميزنه. حالا چيكار كنم؟!!
سعيد خان تمام اونارو من تو جستجو ديده بودم ولي هيچ كدوم مشكل منو حل نكرد... بايد چيكار كنم؟
و بارها و بارها درباره اش در انجمن صحبت شده و به نتيجه اي هم گويا نرسيده.
شما خیلی مطمئن هستید ؟؟؟؟
شما اصلا روی یکی از لینک ها کلیک کردید ؟؟؟؟؟؟؟
ولی من خیلی مطمئن هستم حداقل اون پست هایی رو که خودم جواب دادم، 100% به نتیجه رسیده ...
یک مشکل در زبان - uft-8 - علامت سوال - ؟؟؟؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سعيد خان تمام اونارو من تو جستجو ديده بودم ولي هيچ كدوم مشكل منو حل نكرد... بايد چيكار كنم؟
در نهایت راهنمای خوبی کردید، اما تغییر انکودینگ به utf-8 بعضی وقت ها نه تنها کارساز نیست بلکه مشکلاتی رو هم بوجود میاره ...
;)
PediLP
11-20-2008, 08:16 AM
سلام.
سعيد جان اين صفحه اي كه گذاشتي درباره اين مطلب هست:
در خواست نرم Ø§ÙØ²Ø§Ø±
تمام فونتای فارسی اینتوری شدن پستای جدیدیم همه علامت سوال میشن
دوست عزيز يكبار خدمتون عرض كردم مشكل اينجا يك چيز ديگه است. در ضمن در يكي از ارسال هاي قبليتون يك تاپيك بود كه آخرين ارسال مربوط به جناب هادي بود كه به نتيجه نرسيده بود... جناب سعيد من اصلا كاري ندارم كه اين موضوع قبلا به نتيجه رسيده يا نرسيده... اگر فكر ميكنيد كه 100% توسط شما به نتيجه رسيده و ميتونيد كمك كنيد، پس بجاي ارسال مطالب قبلي، آموزش و راهنمايي كامل رو به اين دوستمون بگيد. چون گويا اين دوستمون گفته:
من كلمه "علامت سوال" رو در انجمن جستجو كردم و تمام مطالب رو خوندم ولي به هيچ نتيجه اي نرسيدم... در بعضي از ارسال هاي آقاي جاويد خوندم كه به ديتابايس مربوط ميشه...
خواهش دارم كه كامل من رو راهنمايي كنيد و پرونده اين كاراكتر رو براي هميشه در اين تاپيك ببنديم.
به اميد خدا
پس خواهش می کنم حکم کلی صادر نکنید ... ;)
سعید هم بنده هست. جناب یکی دیگست ...
، پس بجاي ارسال مطالب قبلي، آموزش و راهنمايي كامل رو به اين دوستمون بگيد.
چون شما فرمودید، حتما اینکار رو انجام میدم.
ضمنا من ادعایی ندارم که همه کارا رو بلدم و می تونم همه مشکلات رو حل کنم.
در جواب احکام کلیه صادره عرض کردم ...
شما بنده رو ببخشید. اگر هم بهتر می زنید، بستانید و ;)
یا علی
martian_man
11-20-2008, 08:11 PM
خيلي آدم كسل ميشه وقتي بعد از اين همه ساعت به انجمن برميگرده ميبينه مشكلش حل نشده...
بلاخره نتيجه چي شد آقا سعيد؟ مگه نگفتي مشكل همه رو حل كردي.؟!؟! ماله منو هم حل كن ديگه ممنون ميشم.
متاسفم من لينك انجمنم رو اينجا نميتونم بزارم... مشكلي نيست كه شما بخوايد با ديدن حل كنيدكه!! گفتم وقتي كه فايل index.template رو باز كردم و منو اضافه كنم يا يه متن فارسي توش مثلا به جاي كپي رايت بنويسم به شكل اون علامت سوالي كه عكسش رو گذاشتم در مياد حالا بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ براي بار سوم هست توضيح دادم...
چرا هيچ كس پاسخگو نيست؟ همه كل كل ميكنن... خوب اگر كسي ميتونه كمك كنه اگر نه چرا واسه هم ضرب المثل مينويسيد...؟
فكر كنم بايد اين موضوع رو به آقاي فيروزمندان گزارش بدم. به جاي حل مشكلات كاربران اينهارو ارسال ميكنن:
سعید هم بنده هست. جناب یکی دیگست ...
اگر هم بهتر می زنید، بستانید و ;)
من اصلا كاري ندارم، يه مسلمون پيدا ميشه مشكل من رو حل كنه؟ اگر حل كنه يك دنيا سپاسگزارش ميشم.
javid2005
11-20-2008, 08:29 PM
سلام جناب martian_man
من همون مسلمون هستم که در تاپیک "اضافه کردن منو در اس ام اف" خواستم مشکلتون رو حل کنم
به این نقل قول توجه کنید
يوزر و پسوورد مديريت انجمن و سي پنل رو برام بفرست ...
چند روز طول ديگه چك مي كنم ...
نیاز به سپاس گذاری هم ندارم .... اگه می خواهید مشکلتون بررسی بشه به نوشته بالا عمل کنید
از این جور کل کل ها همیشه در همه انجمن ها هست ...
هدف من و همیارانم در مامبولرن حل مشکلات دوستان هست ...
موفق و موید باشید
خيلي آدم كسل ميشه وقتي بعد از اين همه ساعت به انجمن برميگرده ميبينه مشكلش حل نشده...
دوست عزیز!
من اونجا سه بار نوشتم که لینک رو بگذارید تا بررسی کنیم. اما متاسفانه شما جوابی هم ندادید.
بلاخره نتيجه چي شد آقا سعيد؟ مگه نگفتي مشكل همه رو حل كردي.؟!؟! ماله منو هم حل كن ديگه ممنون ميشم.
یک بار بالا هم نوشتم، من مشکل همه رو حل نکردم و همچین ادعایی هم ندارم.
فقط تاپیک هایی که مربوط به من بوده، یادم هست که حل شده و در جواب دوستمون بود که گفتن هیچ کدوم به نتیجه نرسیده این رو عرض کردم.
متاسفم من لينك انجمنم رو اينجا نميتونم بزارم... مشكلي نيست كه شما بخوايد با ديدن حل كنيدكه!!
متاسفانه من هم بدون اینکه بدونم مشکل شما چیه، کاری از دستم بر نمی یاد. شما دکتر تشریف می برید، اول معاینه می کنند...
اجازه دریافت یوزر نیم رو هم ندارم. اما کسانی هستند که این اجازه رو دارند. بهتر نیست به کاری که مدیران گفتند عمل کنید ؟
چرا هيچ كس پاسخگو نيست؟
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
شما ضمن اینکه می تونید به هر کسی که دلتون بخواد گزارش کنید، اگر دوست دارید مشکلتون حل بشه ، به اون کاری که گفته شده عمل کنید و بیشتر از این وقت خودتون و دوستان و ما رو نگیرید و انجمن رو هم بیخود شلوغش نکنید.
مستدام باشید.
martian_man
11-20-2008, 10:17 PM
من مشكلم رو خيلي ساده و روشن بيان كردم... اگر بخوايد براتون عكس ميزارم، ولي نه لينك انجمن رو ميتونم بدم و نه يوزر نيم پسورد...
از همين جا اعلام ميكنم كه از شما آقا سعيد هيچ كمكي نميخوام، شما بيشتر جنبه دعوا و كل كل با من و ساير كاربرارو داري... از شما كمك نميخوام در اين تاپيك در هيچ تاپيك ديگه... فعلا اين شمائيد كه داريد بجاي كمك به كاربر مغلطه ميكنيد.
دوستان خوب ديگه مثه آقاي فيروزمندان عزيز ، آقا جاويد و آقا نويد و آقا پدرام و.... كه اسمشون الان يادم نيست، هستند تا مشكل من رو حل كنند.
كسي مجبور نكرده كه شما جوابگو باشيد، شما با آدم با لحني صحبت ميكنيد كه به آدم بر ميخوره كاري ميكنيد كه شخصيتتون زير سوال ميره...
سلام جناب martian_man
من همون مسلمون هستم که در تاپیک "اضافه کردن منو در اس ام اف" خواستم مشکلتون رو حل کنم
به این نقل قول توجه کنید
يوزر و پسوورد مديريت انجمن و سي پنل رو برام بفرست ...
چند روز طول ديگه چك مي كنم ...
نیاز به سپاس گذاری هم ندارم .... اگه می خواهید مشکلتون بررسی بشه به نوشته بالا عمل کنید
از این جور کل کل ها همیشه در همه انجمن ها هست ...
هدف من و همیارانم در مامبولرن حل مشکلات دوستان هست ...
موفق و موید باشید
جناب جاويد من به دليل برخي از مسائل نميتونم يوزر نيم و پسور انجمن رو به كسي بدم... اگر يادتون باشه اون اوايل هم از من يوزن نيم و پسورد خواسته شد و من گفتم كه نميتونم. حالا اگر شما ميتونيد بدون يوزر و پسورد مشكل من و حل كنيد ممنون ميشم. اگر بخوايد براتون عكس ميگيرم. فكر كنيد من دارم سوال ميكنم و اين مشكل اصلا تو انجمن من نيست. دلايلي دارم كه قابل گفتن نيست.
اگر به اين شكل كمكم كنيد ممنون ميشم.
javid2005
11-20-2008, 10:51 PM
شما حتی نمی تونید لینک انجمن رو برام به صورت خصوصی بفرستید
متاسفانه از دست من کاری برنمیاد .. چون اگه بدون لینک و یوزر نیم و پسوورد بخوام مشکلتون رو حل کنم باید یک ماه معطل بشید و توی این تاپیک ده ها سوال بپرسم و شما هم به تک تکشون جواب بدی
اگه با پرسش و پاسخ موافقی و صبر و حوصله ات زیاده من در خدمتم و راهنماییت می کنم
اگر نه .....
به این جمله آقا سعید اعتقاد دارم ....
شما دکتر تشریف می برید، اول معاینه می کنند...
راستی از همه دوستان خواهش میکنم این کدورت های پیش پا افتاده رو بذارن کنار ....
هر کسی بزرگوارتره بحث رو تموم کنه ..... بهتره به مشکلات فنی فکر کنیم تا اینکه با این حرف ها باعث خصومت تو انجمن بشیم .....
سربلند باشید
PediLP
11-21-2008, 07:46 AM
سلام دوست من،
شما از فايل index.template.php بك آپ داريد؟ اگر داريد اون رو برگردونيد، حالا با استفاده از Notepad متن فارسيتون رو تايپ كنيد، و save كنيد، حالا ببينيد كه بازهم متن فارسي به علامت سوال تبديل ميشه؟
آقا كامران اگر بازهم مشكلتون حل نشد، فايل index.template قالبتون رو براي من بفرستيد (يا اگر تغييراتي درش ايجاد نكرديد، نام قالبي كه روش كار ميكنيد رو بگيد). آيا از همون Metallic استفاده ميكنيد؟
منتظر جوابتون هستم.
به اميد خدا
لطفا به این سوالات جواب بدید:
- قالب شما قبل از ویرایش مشکلی نداره و بعد از ویرایش با notepad این مشکل براش بوجود میاد ؟
در این صورت فایلتون رو با NotePad++ ویرایش کنید و encoding اون رو هم تغییر ندید.
- بعد از ویرایش هم به همین طریق بالا ، باز هم حروف به هم ریخته هست.
در این صورت شما یک پنجره جدید در ++Notepad باز کنید، متن موردنظر رو تایپ کنید، انکودینک رو کاننورت کنید به ASCII و بعد کد تولید شده رو در قالبتون کپی کنید.
martian_man
11-21-2008, 09:54 AM
سلام دوست من،
شما از فايل index.template.php بك آپ داريد؟ اگر داريد اون رو برگردونيد، حالا با استفاده از Notepad متن فارسيتون رو تايپ كنيد، و save كنيد، حالا ببينيد كه بازهم متن فارسي به علامت سوال تبديل ميشه؟
آقا كامران اگر بازهم مشكلتون حل نشد، فايل index.template قالبتون رو براي من بفرستيد (يا اگر تغييراتي درش ايجاد نكرديد، نام قالبي كه روش كار ميكنيد رو بگيد). آيا از همون Metallic استفاده ميكنيد؟
منتظر جوابتون هستم.
به اميد خدا
سلام جناب پدرام ممنون من از قالب MetallicAbyss اسفاده ميكنم، اگر ميشه متن كپي رايت رو بصورت فارسي بنويسيد ببينيد علامت سوال ميشه يانه
. از روشي كه گفتيد هم مشكلم حل نشد.
PediLP
11-21-2008, 10:57 AM
سلام جناب پدرام ممنون من از قالب MetallicAbyss اسفاده ميكنم، اگر ميشه متن كپي رايت رو بصورت فارسي بنويسيد ببينيد علامت سوال ميشه يانه
. از روشي كه گفتيد هم مشكلم حل نشد.
سلام دوست من،
مشكل رو از طريق فايل زبان حل كردم.
متن فارسي رو در فايل زبان index.template.php نوشتم و روي اين فايل ست كردم، و نوشته فارسي بدون هيچ ايراد و علامت سوالي نمايش داده شد.
براي تغيير متن فارسي (فقط كپي رايت، چون كد گزاري شده) فايل زبان index.template.php رو باز كنيد و كد زير رو پيدا كنيد و متن فارسيش رو تغيير بديد:
$txt[001] = 'حق كپي رايت محفوظ مي باشد';
هر دو فايل رو براتون فرستادم،موفق باشيد.
به اميد خدا
martian_man
11-22-2008, 11:31 AM
دست درد نكنه پدرام خان ممنون مشكلم حل شد، با آموزش فايل زبان كه برام فرستادي خيلي از كارام راه افتاد، خدا عمرت بده.
(:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.