PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا بعد از تبدیل زبان انجمن فارسی نمیشه

mohammad-q
11-20-2008, 01:21 PM
سلام من با مبدل انجمن رو از phpbb به smf تبدیل کردم ولی بعد از تبدیل تمام نوشته های انجمن به صورت علامت سوال هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

PediLP
11-20-2008, 01:27 PM
سلام.
از چه مبدلي استفاده كرديد؟
درباره علامت سوال در انجمن ميتونيد به اين تاپيك مراجعه كنيد و اطلاعات جامعي بدست بياريد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
كه فكر كنم تعميير انجمن (تبديل يونيكد به UTF-8) مشكلتون رو حل ميكنه.

به اميد خدا

mohammad-q
11-20-2008, 01:35 PM
من از مبدل phpbb3 به smf که از سایت رسمی دانلود کردم استفاده کردم و گزینه اون رو هم utf-8 گذاشتم

PediLP
11-20-2008, 05:40 PM
به هرحال مشكل شما از انكودينگ هست، و مطالبي رو كه براتون گذاشتم 100% مشكلتون رو حل ميكنه. مطالب رو بخونيد اگر مشكلتون حل نشد، در خدمتتون هستيم.

javid2005
11-20-2008, 06:33 PM
كه فكر كنم تعميير انجمن (تبديل يونيكد به UTF-8) مشكلتون رو حل ميكنه.

جسارت نباشه ها .. ولی به نظر من استفاده از بخش تعمیر انجمن مشکلتون رو حل نمی کنه
شما باید از همون ابتدای نصب smf انجمنتون رو با یونیکد utf-8 نصب می کردید و بهتر بود یونیکد دیتابیستون رو روی utf-8 تنظیم می کردید
من تا بحال انجمنی رو تبدیل نکردم ... نمی دونم باید برای تبدیل بکاپ گرفت یا نه ... اگه بکاپ دارید فایل بکاپتون رو چک کنید ببنید اطاعات فایل بکاپ شما به صورت علامت سوال هست یا نه

موفق و موید باشید