توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاربر پست بده و فقط خودش ببینه
yavarikhani
11-21-2008, 03:11 PM
سلام
چطور میشه در smf کاری کرد که کاربران فقط تاپیکهایی رو که خودشون میزنن رو بتونن ببینن
مثلا یک کاربر یک تاپیک با نام X میزنه و فقط خودش و مدیر انجمن میتونن اون تاپیک رو ببینن و توش مطلب ارسال کنن و بقیه نمیتونن اون رو ببینن و برای بقیه هم همینطور باشه
آیا فایر برد هم چنین امکانی داره؟
PediLP
11-21-2008, 06:06 PM
سلام
چطور میشه در smf کاری کرد که کاربران فقط تاپیکهایی رو که خودشون میزنن رو بتونن ببینن
مثلا یک کاربر یک تاپیک با نام X میزنه و فقط خودش و مدیر انجمن میتونن اون تاپیک رو ببینن و توش مطلب ارسال کنن و بقیه نمیتونن اون رو ببینن و برای بقیه هم همینطور باشه
آیا فایر برد هم چنین امکانی داره؟
براي اينكار، بايد زير شاخه انجمنت رو به اين شكل تنظيم كني، براي مثال: (مسير زير رو دنبال كن)
مديريت » مديريت انجمن » (وارد يك انجمن بشو) » در:
گروه های کاربری :
گروه هایی که اجازه دیدن این انجمن را دارند.
اون كاربري رو كه حق ديدن تاپيك هاي اون انجمن رو داره رو تيك بزن.
---
در برخي از انجمن ها ، يك انجمن مخصوص به مديران ايجاد ميكنن تا به مسائل مديريت بپردازن، و اين انجمن فقط توسط مديران ديده ميشه،و كاربران عادي قادر به ديدن اون انجمن نيستند.
موفق باشي
اگر بخواهید باید از روشی که PediLP گفتن استفاده کنید
توصیه میکنم از Trellis Desk که کار اصلیش همین چیزی هست که شما نیاز دارید O0
yavarikhani
11-21-2008, 09:07 PM
نخیر!
متوجه منظور من نشدید
من نمیخوام یک انجمن مخصوص یه سری افراد خاص بشه و فقط لون افراد پستهای داخل اون انجمن رو ببینن
من میخوام هر کسی هر تاپیکی که زد، فقط خودش و مدیر بتونه اون تاپیک رو ببینه و توش بنویسه و دیگران نتونن تاپیک اون شخص رو ببینن
PediLP
11-21-2008, 09:17 PM
نخیر!
متوجه منظور من نشدید
من نمیخوام یک انجمن مخصوص یه سری افراد خاص بشه و فقط لون افراد پستهای داخل اون انجمن رو ببینن
من میخوام هر کسی هر تاپیکی که زد، فقط خودش و مدیر بتونه اون تاپیک رو ببینه و توش بنویسه و دیگران نتونن تاپیک اون شخص رو ببینن
تنها با همين روش كه گفتم امكان داره، يك ارسال زير مجموعه يك تاپيك هست و يك تاپيك زير مجموعه يك انجمن و يك انجمن هم زير مجموعه يك شاخه، شما بايد انجمن مورد نظر رو تعيين كنيد تا كاربر بتونه در اون تاپيك يا ارسال Invisible داشته باشه.
شما اين امكان رو كجا ديديد؟ به نظر من كه امكان همچين چيزي در SMF نيست.
PediLP
11-21-2008, 09:19 PM
توصیه میکنم از Trellis Desk که کار اصلیش همین چیزی هست که شما نیاز دارید O0
yavarikhani
11-22-2008, 09:06 AM
فکر کنم انجمن هاست ایارن همچین امکانی رو داشت hostiran.net
PediLP
11-22-2008, 10:47 AM
فکر کنم انجمن هاست ایارن همچین امکانی رو داشت hostiran.net
هاست ايران دات نت اصلا SMF نيست! SMF هم اين امكان رو نداره، شايد در مود ها باشه كه اون هم درصدش كم هست.
موفق باشيد
armahloji
11-22-2008, 03:28 PM
سلام دوستان
مدی در SMF هست که این کار را میکنه و من هم از اون استفاده کردم . واقعا به دردم خورد . فکر میکنم دقیقا همون چیزی باشه که شما میخوای :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
javid2005
11-22-2008, 05:27 PM
ممنونم از جناب A.R.Mَ
این بسته در لیست بسته هایی قرار گرفت که قراره فارسی بشه
باز هم خدمت همه دوستان عرض کنم: به نظر من smf تمام نیازهای شما رو برطرف خواهد کرد
زیرا open source هست ....
من خودم تا حالا به بسته های جالبی برخورد کردم که تا حالا تو هیچ سیستم انجمن سازی ندیدم
یا علی
armahloji
11-22-2008, 05:44 PM
سلام
فارسی سازی این بسته اصلا سخت نیست فقط کافیه یک خط فارسی بشه .
javid2005
11-22-2008, 07:36 PM
بله .. کاملا درسته
اگه برای شما مقدوره زحمت فارسی سازی اش رو بکشید ...
اگر نه گروه فارسی سازی اینکار رو انجام میدهند
یا حق
yavarikhani
12-06-2008, 03:02 PM
همچین مدی برای فایر برد وجود نداره؟
javid2005
12-06-2008, 06:15 PM
اطلاعی ندارم ...
اگه به این تاپیک جوابی داده نشد یعنی احتمالا کسی اطلاعی نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.