توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما
سلام
در سايت من در قسمت كاربري متن " دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما "
1- وجود ندارد آيا از قالب من است ؟چطور اين قسمت را اضافه كنم؟
2- كلمه "جديد " در مامبولرن كه جلوي تاپيكهاست رو چطوري اضافه كنم (كه برا خودم نميش داده نشه)؟
با تشكر
1- مربوط به قالب .
کار ساده هست. قسمتی که مایلید در اونجا لینکش قرار داده بشه رو در فایل قالب پیدا کنید، کد زیر رو قرار بدید:
<a href="', $scripturl, '?action=unreadreplies">', $txt['show_unread_replies'], '</a>
2- این مروبط به قالب هست. می تونید از یک قالب که این امکان رو داره الگو بیرید. قسمت دوم سوال2 رو متوجه نشدم.
plusboy
11-21-2008, 05:30 PM
منظورتون احتمالا این هست که در هر تاپیک وقتی ارسالی جدید صورت بگیره ( فکر کنم بعد از مدت زیادی تقریبا)
کلمه "جدید" جلوی عنوان ناپیک نمایش داده میشه.
منظورتون احتمالا این هست که در هر تاپیک وقتی ارسالی جدید صورت بگیره ( فکر کنم بعد از مدت زیادی تقریبا)
این قسمت رو متوجه شدم . قسمت دوم یک کم مبهم هست.
اینکه "(كه برا خودم نميش داده نشه)؟"
میشه بیشتر توضیح بدن دوستمون ؟
PediLP
11-21-2008, 07:36 PM
این قسمت رو متوجه شدم . قسمت دوم یک کم مبهم هست.
اینکه "(كه برا خودم نميش داده نشه)؟"
میشه بیشتر توضیح بدن دوستمون ؟
خيلي روشن و واضحه آقا سعيد، وقتي كه يك ارسال جديد در انجمن صورت ميگيره، روبروي نام تاپيك يه آيكون New قرار ميگيره، اين دوستمون ميخواد كه اين آيكون براش نمايش داده نشه.
---
مسير زير رو طي كنيد: (البته مطمئن نيستم)
مشخصات » تنظيمات عمومي انجمن » عدم دادن هشدار در هنگام ارسال در صورت پاسخ جدید توسط دیگران. (رو تيك بزن)
خيلي روشن و واضحه آقا سعيد، وقتي كه يك ارسال جديد در انجمن صورت ميگيره، روبروي نام تاپيك يه آيكون New قرار ميگيره، اين دوستمون ميخواد كه اين آيكون براش نمايش داده نشه.
بله . این قسمت کاملا روشن و واضح رو متوجه شدم!
اما اینجا در قسمت اول گفتند چطور اضافه کنم؟ (یعنی الان نیست) و در ضمن در قسمت دوم گفتند که "برای خودشون نمایش داده نشه"
2- كلمه "جديد " در مامبولرن كه جلوي تاپيكهاست رو چطوري اضافه كنم (كه برا خودم نميش داده نشه)؟
خواهش می کنم اجازه بدید نظر خودشون رو هم بدونیم.
javid2005
11-22-2008, 12:17 PM
من هم متوجه این قسمت نشدم
از طرفی می فرمایید باید اضافه کنید ولی ازطرف دیگه می گید نمی خواهید نمایش داده بشه ...
لطفا بیشتر توضیح دهید
من هم متوجه این قسمت نشدم
از طرفی می فرمایید باید اضافه کنید ولی ازطرف دیگه می گید نمی خواهید نمایش داده بشه ...
لطفا بیشتر توضیح دهید
سلام
بياد تيكه تيكه جلو بريم !
1- كلمه جديد هر كاري ميكنم اضافه نميشه ؟؟
اينو بفرمايد تا قسمت بعد سوالم رو بگم.
متشكر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در عكس بالا جمله
دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما
نيست چطوري اضافه كنم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در عكس بالا جمله
دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما
نيست چطوري اضافه كنم؟
یا علی
javid2005
11-23-2008, 07:46 PM
اگه عکسی که سعید گذاشت شما رو راضی نکرد از روشی که خود سعید عزیز راهنمایی کرده مشکلتون حل میشه
1- مربوط به قالب .
کار ساده هست. قسمتی که مایلید در اونجا لینکش قرار داده بشه رو در فایل قالب پیدا کنید، کد زیر رو قرار بدید:
<a href="', $scripturl, '?action=unreadreplies">', $txt['show_unread_replies'], '</a>
2- این مروبط به قالب هست. می تونید از یک قالب که این امکان رو داره الگو بیرید. قسمت دوم سوال2 رو متوجه نشدم.
اگه عکسی که سعید گذاشت شما رو راضی نکرد از روشی که خود سعید عزیز راهنمایی کرده مشکلتون حل میشه
1- مربوط به قالب .
سلام
ميدونستم از اونجا داره فقط ميخواستم در بالاي سايت هم باشه.
دوم اينكه اگه از قالبم نباشه البته
رنگ آيكون تالار هاي تاپيك جديد دار تغير ميكنه ولي آيكن جديد ظاهر نمي شه؟
اينو هم اگه مقدوره يه راهنمايي بفرماييد.
javid2005
11-25-2008, 06:40 PM
رنگ آيكون تالار هاي تاپيك جديد دار تغير ميكنه ولي آيكن جديد ظاهر نمي شه؟
اينو هم اگه مقدوره يه راهنمايي بفرماييد.
طبق قوانین انجمن باید سوالات مختلف رو در تاپیک های جداگانه بپرسید
در مورد سوال فوق:
در زیر انجمن اون انجمن آیکون جدید ظاهر نمیشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.