توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بازنشانی فایل پشتیبان دیتا بیس
دوستان سلام
زمانی که میخواهم فایل پایگاه داده ام را که از لوکال پشتیبان گیری کردم در سایت خود بازنشانی کنم پیغام خطا زیر را میدهد لطفا راهنمایی کنید.ممنون
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /hsphere/local/home/masoud/young-attorney.ir/includes/database.php on line 213
atoofy
11-22-2008, 01:32 PM
سلام. به انجمن خوش آمدید.
لطفا طبق قوانین انجمن قبل از ایجاد تاپیک جدید جستجو کنید.
این ایراد توسط apache صادر میشه
در فایل php.ini مقدار php_value max_execution_time را از 30 به بیشتر تغییر دهید
می تونید بیشتر از این موارد رو هم با جستجوی عبارت Maximum execution time of 30 seconds exceeded in جستجو کنید
یاعلی
این هم نتایج جستجو در مورد سوالتون : Maximum execution time of 30 seconds exceeded (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> J8YnJkfCd8MTMsNzIsMjgsMTQsMTUsMjQsMTcsMTYsMTgsMTks MjMsMjAsMjIsMjEsNjQsNTgsNTksNjAsNjEsNjIsNjMsMjYsMz QsNTcsMjcsNjUsNjYsNjcsNjgsNjksNzQsNzUsNzYsNzN8Inxz aG93X2NvbXBsZXRlfCd8fCJ8c3ViamVjdF9vbmx5fCd8fCJ8c2 9ydF9kaXJ8J3xkZXNjfCJ8c29ydHwnfHJlbGV2YW5jZXwifHNl YXJjaHwnfE1heGltdW0gZXhlY3V0aW9uIHRpbWUgb2YgMzAgc2 Vjb25kcw==)
یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــــلی
مجید جان
فایل php.ini را پیدا نکردم میشه لطفا مسیر آن رو بهم بگی.
با
11-22-2008, 01:53 PM
سلام.داخل پوشه ای که فایل های شبیه سازتون اونجاست توی فولدر php .
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
بازم شرمنده
من تو لوکال مشکلی ندارم زمان کی میخواهم در هاست آپلود کنم با این مشکل مواجه میشم .
atoofy
11-22-2008, 02:01 PM
سلام.شرمنده . من ابتدا فکر کردم قصد دارید روی لوکال بک آپ را ریستور کنید.
در این صورت باید به مدیر هاستتون بگید این مقدار را افزایش بده یا اینکه خودتون هنگام بک آپ گیری در لوکال، جدول های دیتابیس را جداگانه Export کنید تا هر کدام حجم کمتری داشته باشند و موقع ریستور کردن در هاستتون با مشکلی مواجه نشید.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
mr_aliagha
11-22-2008, 05:42 PM
از bigdump هم می تونید استفاده کنید...
majd66
11-23-2008, 11:27 AM
سلام
فایل php.ini روی لوکال تو پوشه ویندوز هست ولی روی هاست شما به این فایل دستری ندارید و باید از پشتیبانی هاست بخواهید
برای باز گردانی دیتابس بهتر از خود phpmy admin استفاده کنید می تونید جداول حجیم را جداگانه بکاپ گرفته و باز گردانی کنید اگر باز هم نشد باید برید ساغ راه حل علی اقا
یا حق
iranebartar
11-23-2008, 12:32 PM
من هم این مشکل رو دارم من از دیتا بیسم یک بک آپ گرفتم و لی وقتی خواستم برش گردونم به جای کلمات فارسی علامت سئوال می زاره من باید چکارکنم ؟
mr_aliagha
11-23-2008, 06:43 PM
بهتر بود مشکلتون رو توی یه تاپیک جدید مطرح می کردید ، چون جدا از اینکه مال شماست ، یه مشکل دیگه هست اصلا.
شما مشکل اینکودینگ دارید احتمالا! با استفاده از phpmyadmin بک آپ گرفتید یا کامپوننت بک آپ ؟ سعی کنید همیشه با phpmyadmin بگیرید.
majd66
11-25-2008, 07:57 AM
من هم این مشکل رو دارم من از دیتا بیسم یک بک آپ گرفتم و لی وقتی خواستم برش گردونم به جای کلمات فارسی علامت سئوال می زاره من باید چکارکنم ؟
قوانین بخونید عزیزم
احتمال زیاد نسخه mysql و phpmyadmin لوکال با هاست تفاوت داره
نسخه ها را چک کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.