PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آيا مامبو براي سايت مدارس كاربرد داره؟

Mirzaa
11-22-2008, 01:14 PM
سلام بر همراهان
ببخشيد من تازه كارم! شايد عنوان تاپيك رو درست انتخاب نكرده باشم يا اين كه بايد توي انجمن ديگه اي اين بحث رو مطرح مي كردم...

براي اين كه به پاسخ پرسشم برسم مجبورم توضيح مختصري بدم. همون طور كه مي‌دونيد سايت مدارس براي دو منظور كلي طراحي مي‌شه:
اول اين كه يه سري اطلاعات مثل تاريخچه مدرسه، كادر علمي، مقالات، عكس، اخبار مدرسه، معرفي دانش آموزان برتر و ... رو نمايش بده كه خب طبيعتا مامبو اين كار رو به راحتي انجام مي‌ده.
هدف بعدي از طراحي سايت يه مدرسه اينه كه خدماتي (سرويس‌هايي) به دانش آموزان و اولياء داده بشه كه يكي از مهم‌ترين اون سرويس‌ها، ارائه كارنامه به صورت دوره‌اي هستش ضمن اين كه براي تمامي دانش آموزان بايد نام كاربري و رمز تعريف بشه. البته معمولا از شماره دانش آموزي براي نام كاربري استفاده مي‌شه.

پرسش اصلي من اينه كه كسي تا به حال با استفاده از مامبو تونسته اين سرويس "كارنامه" رو راه‌اندازي كنه؟
ضمن در نظر گرفتن اين نكته مهم كه كليه اطلاعات دانش‌آموزان و سوابق تحصيلي و ريز نمرات اونها، توي يه نرم‌افزار تحت داس به نام "دانا" نگهداري مي‌شه و نيازي به ورود مجدد اطلاعات نيست.
البته تغييرات اين گونه اطلاعات هميشگي و دائمي نيست و در يك سال ممكنه حداكثر شش بار نياز به صدور و نمايش كارنامه هاي دوره اي باشه.
اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
تندرست باشيد

مهدی.
11-22-2008, 03:04 PM
بله امكانش هست و بايد با يكي از افراد تيم در اين رابطه تماس بگيريد تا كامپوننت مربوطه رو در اختيارتون قرار بدن. (البته با دريافت هزينه)
اين كامپوننت توسط تيم مامبولرن آماده شده است.

dj_ahmad
11-22-2008, 03:06 PM
برای قسمت دوم کارتون میتونید از اسکریپت های دیگه استفاده کنید که مخصوص این کار هستن
و نیز میتونید با تیم مامبو لرن تماس بگیرید که براتون این کار رو انجام بدن

Mirzaa
11-22-2008, 03:27 PM
بله امكانش هست و بايد با يكي از افراد تيم در اين رابطه تماس بگيريد تا كامپوننت مربوطه رو در اختيارتون قرار بدن. (البته با دريافت هزينه)
اين كامپوننت توسط تيم مامبولرن آماده شده است.

با تشكر از شما

مي‌شه بفرماييد با چه كسي بايد تماس بگيرم؟
اگه امكان داره نمونه سايتي كه سرويس ارائه كارنامه دانش آموزي با مامبو رو داره رو هم معرفي كنيد.

تندرست باشيد

atoofy
11-22-2008, 03:31 PM
سلام. می تونید با آقا مجید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) تماس بگیرید.

جزئیات را از هم خودشون سوال کنید :)

موفق باشید...
یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــــلی

mr_aliagha
11-22-2008, 05:41 PM
یه سری هم بزنید به اکتنشن های جوملا! شاید برای جوملا باشه بشه سازگارش کرد. ^-^

مهدی.
11-22-2008, 05:51 PM
منظور علي آقا com_school بايد باشه ! درسته ؟!

mr_aliagha
11-22-2008, 07:41 PM
منظور علي آقا com_school بايد باشه ! درسته ؟!

اسم خاصی سراغ نداشتم، کلی گفتم، آخه من خودم به شخصه هر چی می خوام اول می رم یه سر تو سایت جوملا ببینم اصلا همچین اکستنشنی داریم یا نه، بعد بررسی می کنم که حالا با مامبو سازگاره یا نه، سازگار کردنش دردسر داره یا سادست و ...

emad.h
11-22-2008, 08:57 PM
من این رو com_school1.3.3farsi یه جایی دیدم . بدک نیست .

مهدی.
11-22-2008, 09:01 PM
بله اينرو آقاي زراعتي براي نسخه 461 آماده كرده بودن.
اگر همين نامي كه عماد نوشته (com_school1.3.3farsi) رو هركسي جستجو بكنه فقط دو تاپيك جوابش خواهد بود كه يكيش اينه و ديگري جواب اصلي.

كامروا باشيد.