PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ثبت سایت در گوگل

mehdimm
11-22-2008, 06:59 PM
سلام به همه بچه‌های گل انجمن مامبولرن

چند روزی می‌شه که وبلاگ شخصی خودم رو راه اندازی کردم. در این آدرسmoshtaghi.ir

برای مدیریت محتوا از وردپرس استفاده کردم. چون واقعاْ نیازی به امکانات مفصل مامبو نبود.

آدرس سایت رو هم در google و البته در این صفحه ثبت کردم. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اما هرچی سرچ می‌کنم نتیجه‌ای نداره. حتی زمانی که آدرس دامنه رو سرچ می‌کنم. به لینک زیر توجه کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =lang_fa

من حتی sitemap هم ساختم و معرفی کردم. ولی تو این چیزا خیلی تازه‌کترم. ممنون می‌شم دوستان اطلاعاتی در این زمینه بهم بدن.
اینم آدرسش : moshtaghi.ir/weblog/sitemap.xml

** هایپرلینک حذف شد

emad_67
11-23-2008, 05:58 AM
سایت شما ایندکس شده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =lang_fa

البته خیلی زوده که انتظار داشته باشی توی سرچ هم بیاد چون 4-5 تا لینک بیشتر نداره سایتت.

SANR
11-23-2008, 07:53 AM
سایت من الان 9 ماه هست که فعاله!!!

هنوز تازه داره آمار گوگل و ... جمع می کنه :P

emad_67
11-23-2008, 10:09 AM
سایت من الان 9 ماه هست که فعاله!!!

هنوز تازه داره آمار گوگل و ... جمع می کنه&#160; :P

سایت شما مشکل داره خوب.
توی آدرس ها session id وجود داره که خود این عامل تاثیر منفی زیادی داره:

forum.mobilesoft.ir/index.php?PHPSESSID=fabaf5bb200713bc2667ab65841c81 a1&amp;board=66.0

تگ keyword سایت شما:

&lt;meta name=&quot;keywords&quot; content=&quot;PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum&quot; /&gt;

این آدرس رو ببین:
forum.mobilesoft.ir/index.php/topic,402.msg2169.html#msg2169
و اینم ببین:
forum.mobilesoft.ir/index.php/topic,402.10.html

هر دوشنون به یه صفحه ختم میشن ولی آدرس ها متفاوته که باعث ایجاد صفحه های تکراری میشه.
اینا مواردی بود که به چشم اومد. ممکنه بازم باشه.&#160; ;)

** هایپر لینک حذف شد

SANR
11-23-2008, 02:01 PM
سایت شما مشکل داره خوب.

منظورتون رو متوجه نمیشم!!!

در ضمن لطفآ راه حلش هم بگید.ممنون

** دو پست شما یکی شد

emad_67
11-23-2008, 02:59 PM
سایت شما مشکل داره خوب.

منظورتون رو متوجه نمیشم!!!

در ضمن لطفآ راه حلش هم بگید.ممنون

** دو پست شما یکی شد

وقتی کاربری برای اولین بار وارد سایت شما میشه url ها به این شکلی که در بالا نمونشو دادم هستند. یعنی توی آدرس همچین کدی وجود داره:

fabaf5bb200713bc2667ab65841c81a1

که به این کد میگن session id و نباید وجو داشته باشه. نمیدونم سیستم تشخیص هویت smf چه جوریه چون تا حالا باهاش کار نکردم ولی قاعدتا باید با نصب مد های seo رفع بشه.( بهتره از بخش smf بپرسی)
البته دقت داشته باش فقط برای اویل بار وجود داره و بعد از ارسال cookie به کاربر حذف میشه بنابراین اگه میخوای ببینیش اول کوکی های مرورگر رو پاک کن و بعد وارد سایت شو.

SANR
11-23-2008, 07:05 PM
من مد گوگل اسپایدر رو نصب کردم!!!

مگه خودش درست نمی کرد؟

اگه دوستان مرا راهنمایی کنند ممنون میشم. O0

mr_aliagha
11-24-2008, 08:15 AM
یکی از مدیران لطف کنه و این رو منتقلش کنه به قسمت SMF تا دوستان ساپورتر SMF جواب دوست عزیزمون رو بدند.
با تشکر.

PediLP
11-24-2008, 10:25 AM

مگه خودش درست نمی کرد؟

سلام، اگر اين مود رو نصب كرديد خودش بصورت خودكار اين مشكل رو حل ميكنه ،‌آيا شما هم session id رو در آدرس URL مشاهده ميكنيد؟ ورژن SMF شما چنده؟

mhadaily
11-24-2008, 03:15 PM
به بخش smf منتقل شد

SANR
11-24-2008, 05:53 PM

مگه خودش درست نمی کرد؟

سلام، اگر اين مود رو نصب كرديد خودش بصورت خودكار اين مشكل رو حل ميكنه ،‌آيا شما هم session id رو در آدرس URL مشاهده ميكنيد؟ ورژن SMF شما چنده؟

بله دوست من،هنوز مشاهده میشه!!!

ورژن 1.1.7

javid2005
11-25-2008, 02:55 PM
سلام ...
من اولین بار هست که این تاپیک رو می بینم ....
قبلا در مورد اینکه هنوز url ها به صورت sessid وجود دارند بحث شده بود که بنده در جواب عرض کردم
از وقتی که این بسته گوگل و اسپایدر رو نصب کردم هیچ لینک sessid در گوگل ایندکس نشده یا به اصطلاح ریدایرکت شده آن لینک در گوگل ثبت شده .. یعنی در حقیقت برای user agent گوگل و یاهو و ... لینک ها ریدایرکت می شوند
و این نشانه کارایی بالای این بسته رو می رسونه .. البته به نظر من ... اگه در این مورد اطلاعات بیشتری می خواید بهتره از سازنده این بسته بپرسید
من نصب این بسته رو به همه شما پیشنهاد می کنم .. فقط یادتون نره در قسمت تنظیمات گزینه ریدایرکت شده لینکها phpsessid رو فعال کنید

در مورد ایندکس شدن یک سایت یا انجمن در موتور جستجو صد ها عمل مختلف باید انجام بشه که هر کدومشون تاثیر خاص خودش رو داره ...
اگر قرار بود هر سایتی به صورت خودکار در گوگل به خوبی ایندکس بشه که ......

یا علی