توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب Mambo Orange
adelyaghoubi
11-23-2008, 09:14 PM
سلام دوستان عزیز.
قالب زیبایی رو برای شما آماده کرده ام.
امیدوارم خوشتون بیاد.
ترکیب رنگش مانند سایت ایرانسل می باشد.
نوشته های آیکون های قالب رو بر اساس سایت خودتون تغییر و لینک دهی نمایید.
تصویر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دانلود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در ضمن دوستانی که این قالب رو برای سایت خود انتخاب می کنند لطف کنند لینک سایت خودشون رو قرار بدهند تا نمونه نصب شده قالب را بقیه ببینند.
مهدی.
11-23-2008, 10:13 PM
بسيار عالي. ممنون از قالب زيبا و جذابي كه ارائه كرديد.
يادم مياد يكي ار كاربران چندي پيش بدنبال همچنين قالبي بود. حالا دقيقاً يادم نمياد كي بود ولي احتمالاً اگر هنوز به قالبي كه لازم داشت نرسيده باشه اين قالب رو نصب كنه و نمونه اون رو هم لايو داشته باشيم.
البته من در گذشته مشكلات قالبها رو ميگفتم كه از زماني كه ديدم دوستان از اين موضوع ناراحت ميشن و برخي هم زود رنجند ديگه قصد معرفي مشكلات قالبها رو ندارم. (البته منظورم اين نيستش كه اين قالب مشكل داره و يا اينكه يكي از اون دوستان آقاي يعقوبي هستن، كلي گفتم و براي آخرين بار اين موضوع رو ذكر كردم)
انشا الله پس از بررسي قالب و تأييد مديران اين قالب نيز همچون ديگر قالبها در مامبوديگ قرار ميگيرد.
كامروا باشيد.
اون دوستمون اینجا بودن:
قالب سایت ایرانسل ! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
;)
merkousha
11-24-2008, 06:14 AM
بسیار عالی .. خیلی هم جذابه .. با اجازه ی طراح یه قالب مشکی خوشگل ازش در آوردم .. اگه دوستان لازم دیدن که بزارم برای بازدید .. O0
adelyaghoubi
11-24-2008, 07:36 AM
بسيار عالي. ممنون از قالب زيبا و جذابي كه ارائه كرديد.
يادم مياد يكي ار كاربران چندي پيش بدنبال همچنين قالبي بود. حالا دقيقاً يادم نمياد كي بود ولي احتمالاً اگر هنوز به قالبي كه لازم داشت نرسيده باشه اين قالب رو نصب كنه و نمونه اون رو هم لايو داشته باشيم.
البته من در گذشته مشكلات قالبها رو ميگفتم كه از زماني كه ديدم دوستان از اين موضوع ناراحت ميشن و برخي هم زود رنجند ديگه قصد معرفي مشكلات قالبها رو ندارم. (البته منظورم اين نيستش كه اين قالب مشكل داره و يا اينكه يكي از اون دوستان آقاي يعقوبي هستن، كلي گفتم و براي آخرين بار اين موضوع رو ذكر كردم)
انشا الله پس از بررسي قالب و تأييد مديران اين قالب نيز همچون ديگر قالبها در مامبوديگ قرار ميگيرد.
كامروا باشيد.
سلام دوست عزیز آقای پســر مهـــربـــون.
من همون یعقوبی هستم که دو تا قالب رویای سبز و زمستان مامبو رو گذاشتم. ;)
ممنون میشم ایرادهای قالب های طراحی شده رو اعلام نمایید تا در طراحی های بعدی مدنظر داشته باشم.
دوست عزیز merkousha
لطفا قالب مشکی خودتون رو قرار بدید در همین قسمت .
** دو پست شما یکی شد
mr_aliagha
11-24-2008, 08:05 AM
سلام.
قالب بسیار جالبی هست،
راسیاتش دیگه خسته شدیم از بس قالب ها همشون یه شکل بودند ( از لحاظ نوع قرار گیری موقعیت های مختلف )
من دقیقا دنبال به قالب مثل ایرانس نبودم، کلی گفتم ،منظورم این بود که قالب های شبیه به shatel.ir و یا ایرانسل الآن یه جورایی می شه گفت که مد هستند...
شما این رو خودتون طراحی کردید یا نمونه ی خارجی برای اون دیدید و ایده گرفتید ؟!
قالب تو مایه های همین که قرار دادید سراغ ندارید؟ چون واقعا ارزش داره قالب های این جوری رو فارسی کرد و یا ساخت. حداقل جوملا هم من قالب های این جوری براش ندیدم...
mhadaily
11-24-2008, 03:14 PM
دوستان
عزیز لطفا اگر مشکلی نداره قالب بگید که در مامبو دیگ منتشر کنم
منتظر هستم
adelyaghoubi
11-24-2008, 05:50 PM
سلام.
قالب بسیار جالبی هست،
راسیاتش دیگه خسته شدیم از بس قالب ها همشون یه شکل بودند ( از لحاظ نوع قرار گیری موقعیت های مختلف )
من دقیقا دنبال به قالب مثل ایرانس نبودم، کلی گفتم ،منظورم این بود که قالب های شبیه به shatel.ir و یا ایرانسل الآن یه جورایی می شه گفت که مد هستند...
شما این رو خودتون طراحی کردید یا نمونه ی خارجی برای اون دیدید و ایده گرفتید ؟!
قالب تو مایه های همین که قرار دادید سراغ ندارید؟ چون واقعا ارزش داره قالب های این جوری رو فارسی کرد و یا ساخت. حداقل جوملا هم من قالب های این جوری براش ندیدم...
سلام دوست عزیز.
من نمونه خارجی اون رو ندیدم و همین جوری طراحی کردم.
نمونه سایت هایی رو که طراحی کردم رو می تونید در زیر ببینید.
و جدیدا رو اوردم به طراحی قالب های مامبو و جوملا.
نمونه طراحی های من
.rdss.ir
.evm.ir
.iran-host.ir
.yaghoubi.ir
.sdarman.net
.yaz.ir
.saxion.ir
.azaruni.com
.armuni.com
و ...
با تشکر از همه دوستان
** لینک ها ویرایش شد
مهدی.
11-24-2008, 06:37 PM
آقاي يعقوبي ولي به نظرم اين قالب رو قبلاً جايي ديدمش! حالا شايد هم مشابه بوده.
mr_aliagha
11-24-2008, 09:34 PM
پس یه لطف کنید و یه سر برید به .coolhomepages.com  ، طراحی های برتر رو گذاشته ، خیلی خوب می تونه ایده بده، واقعا مامبو و جوملا به قالب های زیبا و متفاوت خیلی نیاز دارند. ;)
دستتون درد نکنه.
merkousha
12-01-2008, 01:07 AM
با عرض شرمندگی خدمت همه ی دوستان بابت غیبت چند روزه ..
پیش نمایش : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ariyo
12-02-2008, 05:01 AM
با سلام
اگه بخوام یه منویی(از این منوهای آیکونی) شبیه به منویی که بالای همین تمپلیت (Orange) اومده رو بالای صفحه خودم داشته باشم،چطور میتونم این کارو انجام بدم.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
ariyo
12-02-2008, 06:56 AM
با سلام
من می خوام بدونم که منوی آبجکتی بالای این صفحه (قالب Orange) چطوری درست شده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
merkousha
12-02-2008, 07:48 AM
ساده هست .. بهترین راه اینه که یک خانه جدولی اضافه کنید .
داخل جدول هم آبجکت هاتون رو میچینید .
این قالب مستقیم چیده شده ، اما من پیشنهاد میکنم که ماژول ها رو در جدول قرار بدین و در قسمت مدیریت ماژول ها ، ماژول هایی رو بسازید و داخل این ماژول ها تصویر قرار بدین ..
برای دیدن ترکیب ماژول ها در صفحه از دستور زیر استفاده کنید :         
** هایپرلینک حذف شد
ariyo
12-02-2008, 01:44 PM
با سلام
از راهنماییتون کمال تشکر رو دارم.
سعی می کنم.انشاالله بتونم انجامش بدم. اما اگه به مشکلی برخوردم، مانعی نداره مزاحمتون بشم؟
atoofy
12-02-2008, 01:58 PM
سلام. اصلا انجمن برای سوال و جواب و رفع اشکالات هست. :)
فقط قبل از زدن تاپیک جدید لطفا یه جستجو بکنید و اگر جواب سوالتون را پیدا نکردید، اون وقت تاپیک بزنید. ;)
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
ariyo
12-03-2008, 06:04 AM
ممنون از تذكري كه داديد.
به روي چشم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.