PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در بانک اطلاعاتی

irsup
11-25-2008, 12:51 PM
سلام دوستان
من SMF رو از fantastico نصب کردم، قالب outline رو هم نصب کردم.
حالا مثلاً اومدم نام کربری رو تغییر بدم ارور زیر اومد

Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation 'like'
فایل: /home/five/public_html/forum/Sources/Subs-Members.php
سطر: 899

نکته: بانک اطلاعاتی شما باید آپگرید شود. نسخه انجمن شما SMF 1.1.7، و نسخه بانک اطلاعاتی برای نسخه 1.1.6SMF است. برای شما پیشنهاد میکنیم که با استفاده از فایل upgrade.php بانک اطلاعاتی را بروز رسانی کنید.

من خیلی آماتورم میشه کمکم کنید. فایل upgrade کجاست چطور باید ازش استفاده کنم
در ضمن نام انجمن ها رو هم که فارسی می گذارم میشه علامت سوال!!!!

javid2005
11-25-2008, 02:48 PM
سلام دوست عزیز
شما نام کاربری رو به حروف فارسی تغییر دادید؟

منتظر پاسخ شما هستم

irsup
11-25-2008, 03:58 PM
نه منظورم نام اصلی بود که نمایش داده می شه در فروم
حالا من چیکار کنم؟
چرا اسم انجمن ها می شه علامت سوال
ارور رو چیکار کنم؟

javid2005
11-25-2008, 06:25 PM
حالا مثلاً اومدم نام کربری رو تغییر بدم ارور زیر اومد

نه منظورم نام اصلی بود که نمایش داده می شه در فروم

عجب منظوری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خب ... شما دوباره به این سوال جواب دهید
شما نام اصلی رو به حروف فارسی تغییر دادید؟
یعنی ابتدا نام انجمن انگلیسی بود و خواستید از نام فارسی استفاده کنید؟
منتظر پاسخ شما هستم

irsup
11-26-2008, 01:45 PM
ببینید
کلاً نام اصلی کاربری خودم (نه نامی که باهاش لاگین می کنم) رو که می آم تغییر بدم اون ارور رو میده
انجمن جدید هم که می سازم از کلمات فارسی اگر استفاده کنم می شه علامت سوال

javid2005
11-26-2008, 02:14 PM
ای بابا .. مثل اینکه شما متوجه نشدید من هدفم چیه ....

بهتره اینجوری بپرسم دوست عزیز .....
نام اصلی یا نام انجمن یا نام کاربری یا هر چیز دیگر (مهم نیست) .... ابتدا انگلیسی بوده و سپس آن را به فارسی تغییر دادید که این مشکل برای شما پیش آمد؟
جواب: بله یا خیر

PediLP
11-27-2008, 04:18 PM
ببینید
کلاً نام اصلی کاربری خودم (نه نامی که باهاش لاگین می کنم) رو که می آم تغییر بدم اون ارور رو میده
انجمن جدید هم که می سازم از کلمات فارسی اگر استفاده کنم می شه علامت سوال

دوست عزيز اگر ميخوايد مشكلتون حل بشه بايد به سوالات آقاي هادي درست و كامل پاسخ بديد. در نوشتن متن دقت كنيد و سعي كنيد درست و واضح ترين كلمات رو براي شرح مشكل استفاده كنيد.
جاويد جان تا اونجايي كه من متوجه شدم، اين دوست ما نام كاربريش رو در انجمن به فارسي تغيير داده، يعني قبلا انگليسي بوده و حالا به فارسي تغيير داده. و به اين مشكل برخورده...
---
مشكل شما در درجه اول از نسخه SMF هست كه بايد آپگريد كنيد، و در درجه دوم بايد مشكل انكودينگ رو حل كنيد.

irsup
12-18-2008, 02:33 PM
چون بنده نتونستم منظورم درست منتقل کنم اطلاعات و کلمه عبور را به صورت خصوصی برای آقای هادی ارسال کردم.
آقای هادی لطف کنید نگاه بندازید و در این تاپیک پاسخ دهید ، بنده در ابتدا که پیغام خصوصی دادم مثل اینکه شما یادتون نبود که قبلاً این تاپیک رو ایجاد کرده بودم و مشکلم حل نشد
با تشکر فراوان

javid2005
12-18-2008, 08:09 PM
سلام مجدد ...
شما به من پیغام خصوصی زدید که مشکل شما رو حل کنم ... من هم صدها تاپیک رو مرور می کنم و موضوعات یادم نمی مونه
توی پیغام خصوصی ، شما بدون معرفی این تاپیک از من درخواست کمک کردید و بنده هم به شما عرض کردم که تاپیک بزنید تا به مشکلتون رسیدگی بشه ... در هر صورت من از سوء تفاهمی که پیش اومده عذر می خوام ...

انجمن شما رو دیدم .. هنوز کاملا راه نیفتاده ... شما یوزر نیم و پسوورد سی پنل رو برای بنده بفرستید تا انجمنتون رو از ابتدا و بدون مشکل نصب کنم ..

یا علی

javid2005
12-19-2008, 02:54 PM
با توجه به اینکه یوزر نیم و پسوورد سی پنل رو برای بنده فرستادید بررسی کردم
الحمدالله مشکل شما حل شد

اطلاعات کامل به صورت خصوصی برای شما فرستاده شد
سرافراز باشید