توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد تغییرات مورد نظر روی یک قالب خواست
owlia
08-05-2006, 02:37 PM
سلام
می خواستم روی یکی از قالبهای مامبو تغییرات مورد نظرم رو ایجاد کنم، البته خودم که وارد نیستم، برای همین می خواستم ببیننم هزینه اش چقدره.
(تغییرات در ترکیب صفحه)
farhad
08-05-2006, 03:02 PM
قالب مورد نظر + شرح تغییرات رو با پیغام خصوصی برای من ارسال کنید تا برآورد هزینه بشه و به اطلاعتون برسونم.
J4vad-killer
08-05-2006, 05:13 PM
با سلام خدمت همه بچه هاي گل
ببخشيد آقاي نوري اينجا مگه فروشگاه هستش . واقعا از بچه هاي مامبولرن انتظار نداشتم . آقاي نوري اگه بلديد كمك كنيد و در غير اين صورت به اساتيد واگزار كنيد چون اينجا انجمن هست نه فروشگاه . فقط متاسفم . يا حق :(
sorry4uboth
08-05-2006, 05:48 PM
1- تا به حال مامبو لرن از شما بابت خدماتی که داده مبلغی دریافت کرده؟؟
2- اگر تاپیک رو کامل میخوندید متوجه میشدید که آقای/خانم yazditabar خودشون میخواستند قیمتی رو بدونند. کسی ایشون رو مجبور به کاری نکرده!!!!
3- اگر شخصی کاری رو بلد نیست میتونه یاد بگیره!! یا بخواد اون کارو براش انجام بدند که مستلزم پرداخت هزینه هم هست.
ahmadzadeh
08-05-2006, 06:04 PM
سلام
ذکر این نکات الزامی است
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا بعد از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.
و چون مسئول رسیدگی به این سفارشان فعلا در دسترسی نمی باشد من از آقای نوری خواستم که به این تاپیک سریعتر جواب دهد تا کاربر زیاد منتظر نباشد چون واقعا انتظار سخت است
حال به نظر شما کاربران عزیز مامبولرن این کار خوب است یا بد؟؟
یا علی/خداحافظ
javad583
08-05-2006, 07:29 PM
شما بی زحمت یه سر تشریف بیارید ubuntu.com ببین واسه سیستم عامل رایگان تمامی خدمات در قبل دریافت وجه هست. هدف بچه ها فقط راه انداختن کار بقیه دوستان و کاربران هست.
J4vad-killer
08-05-2006, 08:55 PM
سلام
به خدا قصد توهين به بچه هاي مامبولرن نبود من عاشق محيط انجمنهاي سالم مابولرن هستم Open Source رو فراموش نكنيم من از اينكه از دست من بچه ها ناراحت شدن خيلي عذر خواهي ميكنم .يا حق.
Siamak
08-05-2006, 09:01 PM
نه دوست عزیز. ناراحتی در کار نیست. مساله این هست که اپن سرس و نرم افزار مجانی دو چیز متفاوت هستند. حالا ممکنه نرم افزار اپن سرس مجانی و یا مجانی غیر اپن سرس هم وجود داشته باشه (که داره) ولی الزامی نیست که هر اپن سرسی مجانی باشه یا ...
ضمنا در این تاپیک این دوستمون خودش درخاست قیمت کرده بود. پس دیگه جای بحث نیست. ضمنا اگر هر کسی تاپیک های خودش رو پیگیری کنه از بحث های غیر فنی جلوگیری میشه.
از روحیه دوستانه شما متشکرم.
farhad
08-06-2006, 06:44 AM
سلام
می خواستم روی یکی از قالبهای مامبو تغییرات مورد نظرم رو ایجاد کنم، البته خودم که وارد نیستم، برای همین می خواستم ببیننم هزینه اش چقدره.
(تغییرات در ترکیب صفحه)
پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید.
javad583
08-06-2006, 12:36 PM
دوست خوبم شما اگر فقط یکبار به بخش آموزش تیم سر بزنی میبینی که مقالات خوبی تهیه شده این موردی هم که شما فرمودین (تغییر در قالب)، کار سختی نیست و با مقایسه قالب های مامبو براحتی می تونید انجامش بدین.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.