PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گیج شدن تو نصب و پیدا نکردن فایل های دانلودی

BEHESHT2om
11-28-2008, 03:00 PM
سلام به همه

من از نصب اس ام اف کاملا" گیج شدم

نمی دونم نصبش دیگه چطور می شه.

نمی دونم برای اسافاده مستقیم از 1.1.6 باید حتما" ورژن های قبلی نصب بشن یا خیر؟

نمی دونم همون یک فایل انتشار که دانلود می کنیم کافیه برای نصب یا نه؟

نمی دونم مهفوم واقعی نصب این چیه مثلا نسخه ی 1.1.6 رو تمام از اون یک فایل منتشر شده به صورت موجود با همان فایل بندی آپلود کردم ولی هیچ جوابی نگرفتم

نمی دونم سرویس پرشین گیگ که من آپلود هام اونجا بوده ضیعفه یا من درست نصب نکردم.

اونجا نوشته شده :

در این صورت آدرس انجمن های شما بصورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بعد از این کار نوبت به انتقال فایل ها به سرور فرا می رسد

اما پایین برای نصب نوشته:

قبل از نصب باید بانک اطالاعاتی برنامه را جهت دخیره داده ها ایجاد نمایید و دسترسی لازم برای مدیریت این پایگاه داده را داشته باشید. بعد از این مراحل در مرورگر خود صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را درخواست نمایید.

در اینجا آدرس دامنهی ما آخرش com یا tld بعد فعال کردن بانک اطلاعاتی چیه و ما پوشه به اسم smf نداریم که درونش به install.php بریم اما داخل پوشه فرم هست اما اونم یه پیغام می ده .

این فایل های من:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

خواهشا کمکم کنید :&#039;(

dj_ahmad
11-28-2008, 03:15 PM
ماشا الله فونت :o
عزیز روی سرور شما php نصب نیست. یه سرور دیگه انتخاب کنید.
نصب هم عبارت است از انتقال فایل ها به سرور ساخت یک دیتابیس و وصل کردن آن به سورس فایل........
در مورد نصب هم تو انجمن توضیح داده شده اصلا نگران نباشید.
ضمنا اگه کار مهمی دارید بهتره از هاستینگ مجانی استفاده نکنید

PediLP
11-28-2008, 03:21 PM
سلام دوست من. به انجمن مامبولرن خوش آمديد.

اول از همه:
بايد هسته SMF رو از سايت SimpleMachine دانلود كني، پيشنهاد ميكنم از ورژن 1.1.7 كه آخرين نسخه SMF هست استفاده كني، چون گويا ورژن 1.1.6 داراي يك باگ اعلام شده هست.

هسته SMF رو از اينجا دانلود كن: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دوم اينكه من تا حالا نشنيده بودم كه روي پرشين گيگ ميشه فروم نصب كرد... چون فكر نميكنم بانك اطلاعاتي ساپورت كنه. به هر حال هسته SMF رو كه دانلود كردي، در يك پوشه حالا به نام SMF يا Forum‌ يا هر چيز ديگه كه دوست داشتي كپي كن. بعد براي اجراي فايل Install‌ بايد به اين آدرس بري:

تا اينجاش رو جلو برو، نتيجه رو به من بگو.

dj_ahmad
11-28-2008, 03:32 PM
Sorry, this installer requires PHP!

PediLP
11-28-2008, 03:41 PM
ماشا الله فونت :o
عزیز روی سرور شما php نصب نیست. یه سرور دیگه انتخاب کنید.
ضمنا اگه کار مهمی دارید بهتره از هاستینگ مجانی استفاده نکنید

همونطور كه دوستمون، dj_ahmad فرمودند، ميتونيد براي نصب اس ام اف از هاست هاي راگان php و mySQL ساپورت استفاده كنيد.
عرض كردم كه پرشين گيگ MySQL ساپورت نميكنه.

دوم اينكه من تا حالا نشنيده بودم كه روي پرشين گيگ ميشه فروم نصب كرد... چون فكر نميكنم بانك اطلاعاتي ساپورت كنه. به هر حال...

BEHESHT2om
11-29-2008, 07:31 AM
ممنون O0 دوستان خیلی راهنماییم کردید دمه همتون گرم :-* علی یارتون باشه ::)

2 تا سوال هسته ای که شما گفتید چیه؟

بعد بانک اطلاعاتی چیه؟

نمی دونم چطور تشکر کنم :D

atoofy
11-29-2008, 09:00 AM
سلام. هسته یا core همون مجموعه فایل هاست که هر نرم افزاری ( در اینجا SMF ) برای اجرا به اون ها احتیاج داره.
بانک اطلاعاتی یا همون DataBase (یا پایگاه داده) هم محلی است که اطلاعات مختلف سایت در اونجا ذخیره می شه و موقع اجرای سایت، از اونجا فراخوانی میشه تا برای بازدیدکنندگان به نمایش دربیاد.
در این مورد می تونید توی گوگل سرچ کنید و مقالات خوبی پیدا کنید.

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی

BEHESHT2om
11-30-2008, 10:22 AM
سلام یه هاست خوب پیدا کردم اگه خدا بخواد بریم واسه آپلود

خاک پای همه تونم بی برو برگرد ;)

مهدی.
11-30-2008, 03:10 PM
سلام
يه لطفي بكنيد و از اين پس براي طرح سوالات خودتون از همون فونت عادي استفاده كنيد.

با تشكر - كامروا باشيد.