PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شوي

meysamsh
11-28-2008, 04:08 PM
با سلام
بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور ftp ام مواجه با خطای زیر می شوم

خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شوي

من 1.1.7 رو نصب ميكنم

من با همچين خطايي هنگام نصب ماژول مواجه هستم
سرچ هم كردم 2 تا هم تاپيك ديدم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من همچين فايليو تو 1.1.7 نديدم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين هم كه من tempi نيافتم

PediLP
11-28-2008, 07:39 PM
با سلام
بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور ftp ام مواجه با خطای زیر می شوم

خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شوي

من 1.1.7 رو نصب ميكنم

من با همچين خطايي هنگام نصب ماژول مواجه هستم
سرچ هم كردم 2 تا هم تاپيك ديدم
من همچين فايليو تو 1.1.7 نديدم
اين هم كه من tempi نيافتم

سلام،
دوست من اين مشكل رو بايد در انجمن &quot;نصب و ارتقاء&quot; مطرح ميكردي. مشكل شما از ورژن 1.1.7 نيست، اين مشكل فقط براي چندين نفر پيش اومده و فكر ميكنم مشكل اصليش هم به ديتابايس برميگرده... به هرحال علل اصليش هنوز معلوم نشده.
شما قبل از اين، ورژن ديگه اي از SMF رو نصب كرديد؟!
قبلا هم به اين مشكل برخورده بوديد؟

meysamsh
11-29-2008, 08:25 AM
باسلام
نخير من مستقيما ورژن 1.1.7 رو نصب ميكنم و اين مشكل هست

meysamsh
11-29-2008, 08:43 AM
خوب دوستان اين مشكل حل شد هر كسي هم همچين مشكلي داره ميتونه كار زير رو انجام بده

فايل Sources/Packages.php را باز كنيد و كد زير را پيدا كنيد

function PackageInstallTest()
{
global $boarddir, $txt, $context, $scripturl, $sourcedir, $modSettings;

checkSession(&#039;get&#039;);

حال با كد زير جايگزبن كنيد

function PackageInstallTest()
{
global $boarddir, $txt, $context, $scripturl, $sourcedir, $modSettings;

checkSession(&#039;request&#039;);

;)

hajvahid
12-07-2008, 08:54 PM
واقعا ممنون جناب میثم

merkousha
12-08-2008, 04:10 PM
من هم تشکرمیکنم .. بعد از ارتقا به 1.1.7 این مشکل برام پیش اومد که به لطف دوستان مرتفع شد !

omraan
12-14-2008, 07:23 PM
اما مشکل من هنوز سر جاشه:
در موقع حذف مود:

خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.

چیکار کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــنــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــم :&#039;( :&#039;(

javid2005
12-15-2008, 07:00 AM
یه نفر باید این مشکل رو حل کنه .. اینطوری که نمیشه
من که این مشکل رو ندارم ... یکی از دوستان مثل omraan زحمت بکشند و بسته ارتقاء 1.1.7 رو از لیست بسته ها حذف کنند تا انجمنشون به نسخه 1.1.6 نزول پیدا کنه و دوباره نصب بسته ها رو چک کنند ... اگه باز هم مشکل وجود داشت به همین ترتیب تا نسخه 1.1.5 پیش بروند ... سپس در یک تاپیک جداگانه گزارش دهند تا بررسی لازم صورت گیرد

یا حق

omraan
12-15-2008, 07:32 AM
یه نفر باید این مشکل رو حل کنه .. اینطوری که نمیشه
من که این مشکل رو ندارم ... یکی از دوستان مثل omraan زحمت بکشند و بسته ارتقاء 1.1.7 رو از لیست بسته ها حذف کنند تا انجمنشون به نسخه 1.1.6 نزول پیدا کنه و دوباره نصب بسته ها رو چک کنند ... اگه باز هم مشکل وجود داشت به همین ترتیب تا نسخه 1.1.5 پیش بروند ... سپس در یک تاپیک جداگانه گزارش دهند تا بررسی لازم صورت گیرد

یا حق

بسته مورد نظر حذف شد(از داخل هاست) ولی انجمن نزول پیدا نکرد ...