ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک انجمن و چند سایت

bme
11-28-2008, 06:13 PM
یه سوالی دارم ولی از قبلش فکر کنم نشه

در دو تا سایت اومدم دو تا فروم زدم دیتا بیس های دو فروم یکی هست یعنی یکی دریتا بیسش localhost دیگه نیست

می خوام قالب دو تا فروم فرق کنه !! اگه ممکنه راهی باشه غیر ازا ینکه فایل های قالب جدید رو در پوشه ی همنام قالب دیگری کپی کنم اگه ممکنی بگید

اگر هم نه ایا همین راه که گفتم میشه ؟

PediLP
11-28-2008, 07:30 PM
یه سوالی دارم ولی از قبلش فکر کنم نشه

در دو تا سایت اومدم دو تا فروم زدم دیتا بیس های دو فروم یکی هست یعنی یکی دریتا بیسش localhost دیگه نیست

می خوام قالب دو تا فروم فرق کنه !! اگه ممکنه راهی باشه غیر ازا ینکه فایل های قالب جدید رو در پوشه ی همنام قالب دیگری کپی کنم اگه ممکنی بگید

اگر هم نه ایا همین راه که گفتم میشه ؟

خوب چرا از ديتا بايس جداگانه استفاده نكرديد؟!
با توجه به اينكه ديتابايس شما يكي هست، نميشه از دو قالب متفاوت استفاده كرد... البته گمان كنم، ولي ميتونيد قالب فروم رو از تنظيمات قالب تغيير بديد، يعني يك قالب جديد نصب كنيد، فكر نميكنم با انجمن ديگري تداخل پيدا كنه، يا اگر نشد مي تونيد از همون پوشه همنام استفاده كنيد.

javid2005
11-28-2008, 07:45 PM
به نظر من نمیشه .. چون اکثر اطلاعات در دیتابیس ذخیره میشه ... حتی آدرس قالبها
با این فرض که شما در فروم A از قالب X با پوشه ای به نام الف استفاده کنید
و در فروم B از قالب Y هم با پوشه ای به نام الف استفاده کنید

دوستانی که گمان می کنند فقط شباهت نام پوشه های قالب باعث لود شدن قالب های به ظاهر متفاوت میشن در اشتباه هستند ...
چون در قسمت مدیریت قالب ها و تنظیمات قالب ها باید آدرس پوشه قالب تعیین بشه که این آدرس در یک دیتابیس ذخیره میشه
اگه اشتباه می کنم حتما بگید

این نکته رو هم فراموش نکنید که هیچ چیزی غیر ممکن نیست .. شاید بسته ای در این زمینه وجود داشته باشه .. شاید هم مجبور به برنامه نویسی بشید

PediLP
11-28-2008, 07:58 PM
جاويد جان بهتر نيست از يك ديتابايس جداگانه استفاده بشه؟!
فكر كنم استفاده دو انجمن با يك ديتابايس زياد جالب نميشه... دليل اين استفاده چيه؟!

javid2005
11-28-2008, 09:23 PM
دلیلش رو باید مهندس پزشک بگه ...
حتما دلیلی داره دیگه ...

ولی در مجموع من هم با پدرام موافقم .. بهتره از دو انجمن با دو دیتابیس استفاده کنید ...

bme
11-29-2008, 10:56 PM
دلیلش که واضح هست

می خوام در دو سایت مختلف که دارای دو فروم هستند محتوای فروم ها یکی باشه یعنی دو سایت هست که اگه در فروم یکی عضو شدی در فروم اون یکی هم عضوی و مطالب ارسالی یکی هستند !

مهدی.
11-29-2008, 11:05 PM
سلام

خوب آخه اين چه كاريه ؟! خيلي ضرر ميكنيد.
به نظرم اينكار رو انجام نديد و همان انجمن رو براي هر دو سايت استفاده كنيد. آدرس رو تنظيم كنيد تا ... .
البته يك پيشنهاد هست و شما مختاريد كه كاري كه ميخواهيد رو انجام بديد.

كامروا باشيد.

javid2005
11-30-2008, 02:30 AM
پیشنهاد پسر مهربون هم خوبه .. یعنی از دو دامنه و یک هاست استفاده کنید
اینطوری صرفه جویی هم می کنید و فشار رو روی یک سرور تحمیل می کنید ....
البته اگر مشکل شما استفاده از دو قالب است باید راه دیگری انتخاب کنید ....

در کل به نظر من استفاده از یک انجمن و یک محتوا برای دو دامنه از نظر سئو به ضرر شماست ...
گوگل معمولا اینجور سایت ها رو ارزشمند نمی شماره ...

bme
11-30-2008, 08:08 PM
جاوید برای گوگل گفعی مشکل ساز میشه برامون ؟ برای چی ؟ اخه مشکل من این هست که دو تا سایت هستند که هر کدوم مال یه جا هستن و نمی خواهیم که لینک دقیق فروم اون یکی سایت رو در این یکی بذاریم . می خواهیم طوری باشه که فکر کنند هر سایت برای خود ش فروم جدا گانه ای داره .

خوب دیگه فوقش از یه قالب استفاده می کنیم . در مورد فشار به سرور که هر دو سایت روی یه سرور هستند ! فرق چندانی نمی کنه در این صورت که قشار بیاد !

بسر مهربون چرت ضرر می کنم ؟ مشکل چیه ؟

javid2005
11-30-2008, 08:43 PM
اولا فکر نکنم بشه از دو هاست به یک دیتابیس وصل شد ...

در مورد گوگل :
گوگل به سایت هایی با محتوای یکسان نمره منفی میده ... مخصوصا اینکه دقیقا شبیه هم باشه ...
یکی از دوستان از دو دامنه مختلف برای یک هاست استفاده کرد و از نظر سئو رتبه اش پایین اومد و پسرفت داشت ...
چه برسه به اینکه دو سایت مجزا با یک محتوا داشته باشی ... از نظر سئو به ضرر شماست

البته این یکی از صد ها نکاتیه که در مورد سئو باید رعایت کرد ....