PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشكال در اولين گام نصب مامبو

paradiseway
11-29-2008, 09:33 PM
پس از مرحله بررسي قبل از نصب و هنگام رفتن به مرحله اجازه نامه فقط يه فايل استايل رو سيستم باز ميشه يا فايل اينستال دات پي اچ پي؟ نسخه 4.6.5

atoofy
11-29-2008, 09:47 PM
سلام. میشه مشکلتون را دقیق تر بفرمایید؟ الان مشکل شما کجاست؟ به مرحله ی بعدی نصب نمی ره؟ اگر میره آیا باز هم مشکلی هست؟

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــلی

paradiseway
11-29-2008, 09:57 PM
نه متاسفانه وقتي پرميشن ها رو چك ميكنه و ميخواهيم وارد مرحله بعدي(اجازه نامه) بشيم ديگه وارد مرحله نميشه و فقط روي سيستم يه فايل باز ميشه يا شروع به دانلود ميشه.
اين فايل. install.php يا فايل install[1].css رو بصورت اتوماتيك با برنامه dreamweaver باز ميكنه.

مهدی.
11-29-2008, 10:21 PM
سلام
نصب رو بر روي چه سروري انجام ميديد ؟
فايلها كامل آپلود شده؟
در صورت امكان آدرس سايت رو بدهيد.

كامروا باشيد.

ariyo
12-01-2008, 02:20 PM
با سلام
این مشکل رو من هم دارم.
اگه مشکل شما رفع شده منو هم راهنمایی بفرمایید.

emad.h
12-01-2008, 10:11 PM
سلام .

همونطور که پسر مهربون گفت . توضیحاتتون رو کامل بنویسید .

در ضمن برای اینکه فایل ها به صورت صحیح در هاست آپلود بشه شما به چه روشی عمل میکنید ؟

یک توصیه :

بنده هم قبلا در آپلود فایل ها با بعضی مشکلات روبرو بودم . پیشنهاد میکنم که تمامی فایل های مامبو رو از طریق این برنامه (7-zip) فشرده سازی کنید . و سپس روی هاست اکسترکت کنید

برنامه بالا به صورت رایگان برای دانلود وجود داره . و سازگاری بسیار بالایی با لینوکس داره . پس وقتی از هاستهای لینوکس استفاده میکنید خیلی خوب جواب میده . و حجم اون کمتر از 1 مگابات هست .
این هم لینک صفحه دانلود. (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در ضمن همونطور که خودتون میدونید مامبو رو روی cpanel نصب کنید خیلی راحت ترید .