PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند مشکل کوچیک با قالب Anecdota

micro
11-30-2008, 03:38 PM
سلام خدمت اساتید محترم smf

من از این قالب استفاده کردم یعنی اول outline رو میخواستم استفاده کنم دیدم دیگه همهگیر شده لذا این قالب رو پسندیدم حالا دو تا مشکل دارم اولا این قالب با ie 7 مشکل داره منوهاش لود نمیشه و ... به نگاهی با ie 7 بهش بندازین ببینید شما متوجه ایراد میشین و مورد دوم هم در مورد اخرین ارسالهاست در جعبه اخرین ارسالها همه چیز نا مرتب است یعنی میخوام اینطور باشه که عنوان تاپیک سمت راست بعد جلوتر و دقیقا زیر هم نام ارسال کننده و بعد از اون هم تاریخ و ارسال اگر اساتید لطف کنند این سوالات رو پاسخ بدهند و راهنمائئی کنند ازشون بی نهایت تشکر میکنم راستی یه مورد دیگه هم اینکه منوهای بالای سایت وقتی hover میشن موس روی اونها قرار میگیره تغییر شکلش دقیقا رو منو منطبق نمیشه ببینید ....

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

micro
12-02-2008, 11:14 AM
سلام

نبود عزیزی ؟ :&#039;(

merkousha
12-02-2008, 03:18 PM
سلام ، من با این قالب زیاد کار نکردم ..
اما اگه بخوای میتونم قالب خودم رو بهت بدم .
اینجا رو ببینید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

micro
12-03-2008, 06:47 PM
سلام

قالبتون زیباست اگه من بتونم این قالب را داشته باشم پیشاپیش ازتون تشکر میکنم مننظرم ....