توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد آدرس سایت
akarempoor
12-01-2008, 02:57 PM
آدرس سایتم من این است:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چرا وقتی این طوری تایپ میکنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یک صفحه پیش فرض که خود سی پنل من گذاشته میاد سی پنل من Plesk است
atoofy
12-01-2008, 03:04 PM
سلام. به خاطر اینکه شما مامبو را توی یک فولدر نصب کردید. اگر می خواهید با زدن آدرس سایتتون به تنهای وب دون هیچ نام فولدری، سایتتون بالا بیاد، باید مامبو را توی ریشه ی هاستتون نصب کنید ( خارج از فولدر mambo) در مورد صفحه ی اول سایت هم باید اون را با فایل های خودتون (مامبو) جایگزین کنید. حالا اگر می خواهید که مامبو توی همون فولدر باشه و با زدن آدرس سایت خودش بره سراغ پوشه ی مامبو، باید آدرس سایتتون را از 3dtechnical.ir به 3dtechnical.ir/mambo ریدایرکت کنید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلی
akarempoor
12-01-2008, 03:07 PM
بابا من اصلا در مورد وب هیچی بارم نیست تو رو خدا اگه ممکن یه آموزش قدم به قدم بزارید :'(
atoofy
12-01-2008, 03:10 PM
سلام. خوب پس لطفا اول آموزش های سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)را دقیق بخونید.
بعدش اگر سوالی داشتید در انجمن جستجو کنید. اگر به جواب نرسیدید تاپیک جدید ایجاد کنید.
موفق باشید...
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.