PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب کامپوننت

akarempoor
12-01-2008, 03:34 PM
من الان میخوام یک کامپوننت با اسم اطلاعات اضافی کاربران مامبو که از سایت دانلود کردم هم را بر روی مامبوی خودم نصب کنم اما با این پیغام مواجه میشم:
arning: move_uploaded_file(C:\Inetpub\vhosts\3dtechnical.i r\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\3dtechnical.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ministrator\components\com_installer\admin.install er.php on line 252

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move &#039;C:\WINDOWS\Temp\php3ABA.tmp&#039; to &#039;C:\Inetpub\vhosts\3dtechnical.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> edia\com_user_extended_127.zip&#039; in C:\Inetpub\vhosts\3dtechnical.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ministrator\components\com_installer\admin.install er.php on line 252آپلود universal با مشکل مواجه شد
Fatal: جابجایی فایل های آپلود شده به پوشه media/ به خطا مواجه شد

مشکل از کجاست

akarempoor
12-01-2008, 03:37 PM
administrator/components/ قابل ویرایش
administrator/modules/ قابل ویرایش
administrator/templates/ قابل ویرایش
components/ قابل ویرایش
mambots/ قابل ویرایش
mambots/authenticator/ قابل ویرایش
mambots/content/ قابل ویرایش
mambots/editors/ قابل ویرایش
mambots/editors-xtd/ قابل ویرایش
mambots/search/ قابل ویرایش
mambots/system/ قابل ویرایش
media/ قابل ویرایش
modules/ قابل ویرایش
templates/ قابل ویرایش

خودتون هم که میبینید همه چیز قابل ویرایش است

مهدی.
12-01-2008, 03:42 PM
از داخل ftp ببينيد پرميشن پوشه ها چند است ؟