توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Navigator صفحات در پایین صفحه
ariyo
12-01-2008, 03:45 PM
با سلام
خواستم بدونم که Navigator صفحات (<< 1 2 3 >>قبل) که در انتهای صفحات میاد، خودش ایجاد میشه یا بایستی با یه کامپوننتی ایجادش کرد؟
و یه سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که برای ایجاد منوهای تو در تو آیا باید از یک کامپوننت خاص استفاده کنم یا اینکه میتونم با استفاده از نرم افزارهای منو ساز مثل DHTML منو بسازم و توی ماژولی که میخوام قرار بدم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
مهدی.
12-01-2008, 03:57 PM
سلام
در تنظيمات كلي برويد و آيتم "لینک های بعدی و قبلی در زیر مطالب:" در كليد كنترلي محتوا را "نمايش" قرار بديد.
كامروا باشيد.
atoofy
12-01-2008, 04:42 PM
سلام.برای منو های تو در تو بهتره از کامپونت swmenu که فارسی هم هست استفاده کنید : swmenufree فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــــلی
ariyo
12-01-2008, 07:57 PM
با سلام
از اینکه لطف کردید و پاسخ من رو دادید، بینهایت سپاسگذارم.
فقط اینکه آیا مرجع کاملی برای توسعه و ایجاد Template برای مامبو به شکل کامل وجود داره یا نه؟ (مثل Ebook)
مهدی.
12-01-2008, 10:24 PM
شما html , css رو ياد بگير كاملاً بعدش آموزشهاي سايت و تاپيكهاي مهم رو مطالعه كن ياد ميگيري.
ariyo
12-02-2008, 04:48 AM
با سلام
راستش من مشکلی با HTML و CSS ندارم.
تنها مشکلم اینه که نمی دونم از کجا باید شروع کرد.
یعنی اینکه از کجا باید شروع ایجاد یک Template رو استارت کنم.
atoofy
12-02-2008, 11:43 AM
سلام. شما این آموزش ها را ببین : آموزش طراحی قالب مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بعدش اگر css و html بلد باشی، باید توی همین مسیر به کار ببری. یعنی اون آموزش ها مسیر کلی را بهت داده که چکار کنی.دیگه جزئیاتش و نحوه ی بکار گیری css و html به مهارت خودتت بر می گرده.
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــلی
ariyo
12-02-2008, 01:47 PM
ممنونم. خیلی لطف کردید.
باید سعی کنم تا از پس اش بر بیام.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.