ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فارسی در دیتا بیس و سایت

hraeissi
12-02-2008, 04:05 PM
سلام دوستان
من با توجه به آموزش داده شده از سایتم Backup تهیه نموده ام ( از طریق php myadmin ) پس از Restore کردن اشکال زیر بوجود آمد :

در دیتا بیس وقتی می بینم ،record وجود دارد ولی در صورتیکه Record دارای اطلاعات فارسی باشد را اصلاً نمایش نمی دهد یعنی در فیلد مربوطه چیزی وجود ندارد .ولی اگر انگلیسی باشد مشکلی نیست .
برای حل این مشکل آمدم از بانک قبلی فقط جدول مربوطه را import کردم و به بانک جدید خودم Export کردم و دیدم در بانک record ها اطلاعات فارسیشون آمد ولی در سایت همان اطلاعات را بصورت ? نمایش می دهد ، در صورتیکه در mysql فارسی نمایش می دهد .
لطفاً دوستانی که با این مشکل مواجه شده اند و یا در این مورد پاسخی دارند مرا کمک کنند
ممنون

atoofy
12-02-2008, 04:44 PM
سلام. encoding توی قالبتون UTF-8 تعریف شده؟

یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی

hraeissi
12-02-2008, 05:18 PM
بله

atoofy
12-02-2008, 05:32 PM
سلام.
encoding دیتابیس چی؟

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی

hraeissi
12-02-2008, 05:35 PM
encoding دیتا بیس رو گفتم دیگه .

atoofy
12-02-2008, 05:42 PM
سلام. خوب در سوال اول منظور من دیتابیس نبود :

سلام. encoding توی قالبتون UTF-8 تعریف شده؟

یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی

منظور فایل index.php قالب سایتتون هست.این مورد را بررسی کنید. با قالب های دیگه هم تست کنید.

موفق باشید...
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی

hraeissi
12-02-2008, 05:52 PM
نگاه کن من با همین قالب در سرور قبلیم کار می کردم . الان که دارم انتقال پیدا می کنم به سرور دیگر این مشکل را دارم . حتی در مدیریت سایت هم این مشکل را دارم . تو مدیریت که قالب استاندارد است

atoofy
12-02-2008, 05:55 PM
سلام. ورژن دیتابیس های مبداء و مقصد همخوانی دارند؟

یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــــلی

hraeissi
12-03-2008, 07:15 AM
دوستانی که با مامبو کار کرده اند
لطفاً کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککک

atoofy
12-03-2008, 01:15 PM
سلام. دوست عزیر مشکل از مامبو نیست. مشکل احتمالا از گزینه هایی هست که موقع بک آپ گرفتن و ریستور کردن انتخاب می کنید.

یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــــلی

hraeissi
12-06-2008, 04:44 AM
با سلام

دوست من مگه بر طبق آموزش سایت برای پشتیبانی گرفتن نباید رفتار کرد
منم بر طبق آن اقدام کرده ام .

میتوانم آدرس به شما بدهم شما هم تست کنید ؟

hraeissi
12-06-2008, 06:41 AM
من امروز رو سرور جدیدم دوباره مامبو را نصب کرده ام و جالب اینه که در phpmyadmin که می روم می بینم که collition دیتا بیس latin1 است

آیا این در آینده برایم مشکل ایجاد خواهد کرد