PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل .HTACCESS در سایت دو زبانه با لینک بهینه

payman_ej
12-03-2008, 08:56 AM
سلام
مشکل من با یک سایت دو زبانه با کامپوننت Nok Kaew V.1.6.2 و مامبو 4.6.5 فارسی روی مامبو سرور میباشد.
پس از فعال کردن گزینه "قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو" و ایجاد فایل .htaccess وقتی زبان سایت رو انگلیسی میکنم منوها انگلیسی نمیشود.این در حالیست که ترجمه های مورد نیاز رو در Nok Kaew قرار دادم و منتشر هم کردم.همچنین این مشکل قبل از ایجاد فایل htaccess و غیر فعال بودن گزینه "قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو" وجود نداشت و ترجمه منو ها به درستی نمایش داده میشد.میشه راهنمایی کنید و بگید کجای این فایل رو تغییر بدم تا درست بشه؟
این هم محتوای فایل .htaccess که ظاهرا مشکل از اینجاست:

##
# @package Mambo
# @author Mambo Foundation Inc see README.php
# @copyright Mambo Foundation Inc.
# See COPYRIGHT.php for copyright notices and details.
# @license <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> GNU/GPL, see LICENSE.php
# Mambo is free software; you can redistribute it and/or
# modify it under the terms of the GNU General Public License
# as published by the Free Software Foundation; version 2 of the License.
##

#
# mod_rewrite in use
#

RewriteEngine On

# Uncomment following line if your webserver&#039;s URL
# is not directly related to physical file paths.
# Update YourMamboDirectory (just / for root)

# RewriteBase /YourMamboDirectory

#
# Rules
#

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^content/(.*) index3.php
RewriteRule ^component/(.*) index3.php
RewriteRule ^mos/(.*) index3.php

mhadaily
12-03-2008, 03:32 PM
میشه آدرس بدبد ببنیم

جون من خودم همین چند روز پیش همین کار رو کردم و اصلا مشکلی ندیدم و همه چیز حل بود

payman_ej
12-03-2008, 03:45 PM
سایت هنوز کامل نیست و از لحاظ امنیتی پرمیشن هاش درست نیست.برای همین آدرس رو به صورت خصوصی براتون ارسال کردم.منتظر راهنماییتون هستم.
با تشکر...

mhadaily
12-03-2008, 03:50 PM
com/index.php?lang=en

من مشکل اصلا ندیدم جز اینکه بعضی جاها ترجمه نشده بود !!!

در ضمن خیلی خوب کار کرده بوید در زمینه قالبش ( مامبولرن هم که بیخیال البته D: )

payman_ej
12-04-2008, 08:12 AM
ممنون آقا مجید
من برای شما یک لینک میفرستم تا مشکل کار رو ببینید.
میشه فایل .htaccess یکی از مامبو 4.6.5 های خودتون رو که بدون مشکل روی سایت های دو زبانه گزاشتید و داره کار میکنه رو اینجا بزارید تا شاید مشکل من هم حل بشه؟

mr_aliagha
12-04-2008, 10:01 AM
آقا مجید شما هم با 1.6.2 بود یا 1.6.1؟

mhadaily
12-04-2008, 10:21 AM
1.6.2

از ترجمه مطئن هستی ؟

SEFرو غیر فعال کن دوباره ببین درست میشه اگر شد بگو تا بیشتر بررسی کنیم اگرنشد مشکل در جایی دیگر هست

payman_ej
12-04-2008, 11:08 AM
ترجمه ها درستن.
اگر منظورتون رو از SEF درست متوجه شده باشم الان گزینه &quot;قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو&quot; رو غیر فعال کردم.حالا اگه سایت رو ببینید، میبینید که از لحاظ ترجمه مشکلی نداره...

mhadaily
12-04-2008, 03:53 PM
یعنی قابل فهم بودن لینک ها رو برداشتید مشکل برطرف شد؟

این کد رو در قالب بزارید
سلام. كد زير را :

&lt;?php mosShowHead(); ?&gt;
به اين كد

&lt;?php mosShowHead(&#039;&#039;,&#039;base&#039;); ?&gt;

یک مورد دیگه فکر میکنم سایت در root هم نبود در htaccess فولدر مامبو باید مشخص کنی

payman_ej
12-05-2008, 06:08 PM
آقا مجید سایت نو root هست و mosShowHead از تو قالب رو هم تغییر دادم ولی تاثیر نکرد:(
فایل htaccess.txt دیفالت موجود در mambo4.6.2 رو هم الان تو .htaccess کپی کردم باز هم همونجوره.فکر کنم باید از خیر بهینه سازی لینک ها بگزرم:(
کاش یکی از فایل های .htaccess داخل یکی از مامبو 4.6.5 های خودتون رو که بدون مشکل روی سایت های دو زبانه گزاشتید و داره کار میکنه رو اینجا میزاشتید تا شاید مشکل من هم حل بشه...

payman_ej
12-06-2008, 08:38 AM
آقا عجیبه... وقتی یه منویی که زیر منو داره رو باز میکنم همه منو ها انگلیسیش میاد ولی وقتی رو یه منویی که زیر منو نداره کلیک میکنم منو هارو فارسی نشون میده...
شاید من اولین نفر باشم که افتخار آشنایی با این موضوع رو پیدا کردم!
شایدم این موضوع راه حل نداشته باشه و باید در چنین مواقعی از خیر بهینه سازی لینک ها گذشت...!
نظر شما چیه؟

mhadaily
12-06-2008, 03:44 PM
user pass بفرست من برم چک کنم

یاعلی