توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ گیری
adinehzadeh
12-06-2008, 08:39 AM
سلام
من می خواستم هاستمو عوض کنم یه سوال واسم پیش اومد . و اون اینه که اگه من تو هاست جدید مامبو رو مجددا نصب کنم و بک آپی رو که از قسمت مدیریتی سایت مامبو (کامپوننت )گرفته ام رو پس از نصب آپ کنم . آیا اطلاعات وارد شده (ارسالها) رو می تونم دوباره با ساختار (اعم از قالبها و کامپونت ها و ماژولهاو ...) برگردونم .
دوستان خواهش می کنم چون این سوال یکم حیاتیه لطفا با دقت به این سوال من پاسخ دهید .
مهدی.
12-06-2008, 08:50 AM
سلام
من در تعجبم كه شما بعد از 134 تا ارسال همچنين سوالي ميكنيد!
اينجوري و به اين سادگي كه گفتيد مامبو منتقل نميشه.
بهتره كه اگه امكانش رو داريد از كل هاست قديمي بكاپ بگيريد (full backup) و به هاست جديد منتقل كنيد.
كامروا باشيد.
adinehzadeh
12-06-2008, 09:08 AM
میدونید مشکل چیه .
هاست قدیمی شدیدا دچار مشکل شده و بک آپ گیری رو برام سخت کرده . و چند وقت پیش یه بک آپ گرفتم که حجمش زیاده . به همین دلیله که دست به دامن بک آپ گیری توسط مامبو شدم . حالا واضح نفرمودین که امکانش هست یا نه . چون تا حالا از بک آپ گیری مامبو استفاده نکرده ام . مرسی
piroozman
12-06-2008, 09:23 AM
سلام
من قبلا یک بار این کار را کردم شد و هیچ مشکلی هم نداشت
یعنی من مامبوی 4.6.2 داشتم این طوری بک آپ گرفتم و مامبوی 4.6.5 را نصب کردم و بک آپ را درون آن ریستور کردم مشکلی نبود حالا اگر تو آینده مشکل پیدا کنی یا نه نمی دونم ولی خود من مشکل نداشتم و بعد هم پاکش کردم فقط خواستم امتحان کنم ببینم میشه یا نه
مهدی.
12-06-2008, 09:26 AM
اون بكاپ گيري از ديتابيس تا حدودي ناقص هستش. (اين برنامه هم PremiumSoft Navicat MySQL شايد بتونه مشكل شما رو با سرور قبلي حل كنه)
ولي براي ماژولها و كامپوننتها و قالبها و مامبوتها بايد فايلهاشون رو هم منتقل كنيد.
حالا امتحانش كه ضرري نداره. يه تست بكنيد ببينيد اونچيزي كه ميخواهيد ميشه؟!
كامروا باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.