PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا به من خوش آمد نمی گید؟!!!!

misam20066
12-06-2008, 02:06 PM
سلام به همه دوستان و دوستداران مامبو
بالاخره بعد از کلی بالا و پایین کردن انواع cms "مامبو" را برای راه اندازی سات خودم در نظر گرفتم.
از دیروز تا الان هم سعی کردم تمام سوالات و مشکلات خودم رو با جستجو در سایت مامبولرن پیدا کنم.
ازتون می خوام که منم به عنوان دوست خود بپذیرید و من در مشکلات آتی راهنمایی کنید.
در ضمن بنده طراح گرافیک هستم و خوشحال می شم اگر کمکی از دستم بربیاد انجام بدم.
بسم الله

atoofy
12-06-2008, 02:19 PM
سلام. خوبید؟ به انجمن خوش آمدید. :)
جای خوشحالی هست که شما هم پس از تحقیق مامبو را انتخاب کردید O0

قبلا هم دوستان خیر مقدم گفته بودند : :D

سلام - خوش آمديد
از چه شبيه سازي استفاده ميكنيد ؟

كامروا باشيد.

اینکه پاسخ سوالات خودتون را با جستجو در انجمن پیدا کردید هم بسیار بسیار عالی هست. هم در وقت خودتون صرفه جویی شده هم در وقت دیگران هم در مصرف منابع انجمن و... . ;)

موفق باشید...
یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــــــلی

مهدی.
12-06-2008, 03:24 PM
سلام

دوست عزيز من كه بابت اونموضوع براي شما توضيح ارسال كردم.
ببينيد اساس انجمن به اين شكل هست كه هريك از دوستاني كه آنلاين ميشه سوالات رو مطالعه ميكنه و در صورت توانش جواب ميده.
بنده هم از شما شبيه سازتون رو پرسيدم و بعد بنده ديگه به انجمن سر نزدم و شما 3 پيغام خصوصي زده بوديد كه چرا جواب نميدي!؟
شما خيالتون راحت باشه كه هيچ دشمني با كسي نيستش و اين موضوع براي شما يك سوءتفاهم شده.
براي استفاده از انجمن شما بايد صبور باشيد.

متأسفانه هاردديسكم مشكلي براش ايجاد شده بود كه داشتم اونرو برطرف ميكردم - شما كه يك طراح هستيد بايد درك كنيد كه هاردديسك يك طراح چقدر مهمه!

در ضمن خوشحال ميشيم كه يك طراح گرافيك همچون شما رو در ميان خودمون داشته باشيم.

كامروا باشيد.

mnad
12-06-2008, 04:54 PM
سلام . بنده به عنوان یک تازه وارد قدیمی ، به شما تبریک میگم 8)
.
مامبو سیستم خوبیه ... پشتیبانیش هم خیلی خوبه ... همیشه کسانی هستن که به سوالات جواب بدن
.
در ضمن اگه ایمیلت رو بدی ممنون میشم . ممکنه واسه کار گرافیکی مزاحمت بشم

misam20066
12-06-2008, 05:41 PM
از اظهار لطفتون همتون ممنونم
امیدوارم که بتونیم همکاری خوبی با هم داشته باشیم
اینم ایمیلم:
info@menhaaj.com

مهدی.
12-06-2008, 09:06 PM
دوست من يه چيزي هم از من به يادگار داشته باش.
هيچ وقتي ايملت رو مثل ارسال قبلي قرار نده. ميدوني چرا چون اسمپرها ميان و آدرست رو خيلي ساده گير ميارن و .... .
به نظر من بهتره كه از يكي از مديران درخواست كني كه آدرست رو ويرايش كنه.

منتظر كارهاي گرافيكي شما هستيم. پس از بررسي قالبهاي شما مطمئن باشيد با نام خودتان در مامبوديگ منتشر خواهند شد.

كامروا باشيد.

misam20066
12-07-2008, 05:28 AM
بابت راهنمایییت خیلی ممنون
حالا چیجوری از مدیران باید خواهش کنم که اونو ویرایش کنند؟
یه خواهش هم ازتون دارم:
من بخش های آموزشی ساخت استایل و قالب مامبو رو مطالعه کردم ولی همچنان lمشکلات فراوونی در طراحی استایل و قالب دارم
می خوام خواهش کنم که منو توی این موضوع راهنمایی کنید . قول می دم بعد از یادگیری قالب هایی زیبا و ماندگار برای مامبو طراحی کنم.
البته الان هم میشه که من کل طرح رو بدم و کس دیگه ای اونو آماده سازی کنه ولی خوب مشکلات خاص خودشو داره.
بازم ممنون

مهدی.
12-07-2008, 05:04 PM
شما به html , css آشنايي كامل داري ؟