PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا عكس درجه مدير انجمن را به جاي عكس مدير كل نشون ميده

Hamidshs
12-07-2008, 12:04 PM
سلام
اميدوارم كه تاپيك قبلي بي پاسخ نمونه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سوال جديد :
چرا براي من با اينكه مدير كل انجمن ها هستم و براي هركدوم از گروه ها يك درجه قرار دادم ؛ باز عكس مدير انجمن رو براي من بالاي آواتارم قرار ميده
با اينكه بايد عكس مدير كل انجمن ها باشه !

آدرس تاپيك براي ديدن موضوع : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

( در ضمن ميبينيد كه عكس مربوط به مدير انجمن و هدر سايت بي كيفيت هست ، جوابش رو توي اين تاپيك <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بديد اگر ميدونيد . ممنون ^.^ )
ياعلي

javid2005
12-07-2008, 06:28 PM
شما باید در قسمت گروه کاربری وارد تغییر مدیریت کل انجمن بشید .. تعداد ستاره ها رو 1 کنید و عکس مربوط به مدیریت کل انجمن رو به عکس مورد نظرتون تغییر بدید
شما ظاهرا عکسی که برای خودتون در نظر گرفتید دقیقا همون عکسیه که برای مدیران انجمن در نظر گرفتید ...
اگه متوجه منظورم نشدید یوزر و پسوورد انجمن رو برام بفرستید تا درستش کنم
یا علی

Hamidshs
12-07-2008, 07:00 PM
سلام
اين كار رو قبلا انجام دادم
اما فرقي نكرده !
ببينيد :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ياعلي

javid2005
12-07-2008, 08:22 PM
متاسفانه من هیچ عکسی نمی بینم ...

خودتون چک کنید و مجددا آپلود فرمایید

Hamidshs
12-07-2008, 08:35 PM
من كه دارم ميبينم ::)

حالا باشه
اينجا هم آپ ميكنم
شايد اشكال از تايني پيك باشه
ببينيد :
ياعلي

javid2005
12-08-2008, 03:17 PM
یوزر نیم و پسوورد مدیریت انجمن رو برام بفرستید ببینم چیکار می تونم برات بکنم

Hamidshs
12-08-2008, 07:40 PM
پرميشن پوشه ظاهرا اشكال داشته
777 كردم درست شد
ممنون
ياعلي

javid2005
12-09-2008, 09:11 AM
خدا رو شکر که مشکلتون حل شده ...
ولی به نظر من مشکل از پرمیشن ها نبوده ....
احتمالا کش مرورگر یا isp به روز نشده بود .... به همین دلیل عکس مربوطه عوض نشد

موفق و موید باشید