PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری

tah_206207
12-07-2008, 01:17 PM
سلام من مامبو انگلیسی رو روی سرور نصب کرده ام حالا چطوری می تونم اونو به فارسی تبدیل کنم O0

سعید
12-07-2008, 01:36 PM
اگر مطلبی ندارید و چیز خاصی روش نصب نکردید، بهترین راه این هست که مامبو رو از نو با نسخه فارسی نصب کنید.

tah_206207
12-07-2008, 01:40 PM
من پوشه language را انتقال داذم بخش مدیریت فارسی شد اما خود سایت فارسی نشد همچنین فونتهای فارسی به درستی کار نکرد و استایل بخش مدیریت بصورت انگلیسی است یعنی راست به چپ چپ به راست است لطفا مرا راهنمایی کنید

mhadaily
12-07-2008, 01:49 PM
خب شما طبق گفته سعید

مامبو فارسی نصب کنید و در آخر که نصب شد زبان را انگلیسی کنید همه چیز درست میشه !!!!

tah_206207
12-07-2008, 01:54 PM
من وقتی مامبو فارسی رو با ftp انتقل دادم رو سرور درست کار نکرد انگیسی رو با اسکریپتای سایت نصب کردم حالا می خوام اونو فارسی کنم لطفا کمکم کنید

mhadaily
12-07-2008, 01:55 PM
عزیزم

فارسی کردن فقط نصب زبان نیست

آدرس سایت بدید ببنیم چه خطایی داده مامبو فارسی ؟ چرا درست کار نکرده ؟

tah_206207
12-07-2008, 02:22 PM
آدرس نصب فارسی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آدرس نصب انگلیسی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
12-07-2008, 02:25 PM
دوست عزیز

هاست فارسی متاسفم هاستتون رو عوض کنید همه چیز حل میشه

یاعلی

tah_206207
12-07-2008, 02:33 PM
من اینو رو a20.ir هم امتحان کردم ولی باز همین مشکلو داشت به این نشانی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
12-07-2008, 02:46 PM
هاست رایگان رایگان هست

به شما گفتم که مشکل از هاست های شما هست نه از مامبو

tah_206207
12-07-2008, 02:50 PM
پس چرا اون یکی هاست واسه انگلیسی جواب میداد و به خوبی هم اونو اجرا می کرد ولی این مامبو فارسی رو اون جواب نداد به نظرم یه اشکالاتی در این مامبو فارسی هست

mhadaily
12-07-2008, 02:53 PM
ما بارها در انجمن مطرح کردیم

شما از ابتدا به مشکل بر خوردید روی هاست رایگان ولی ممکنه در آینده نیز به مشکل بر خورید

هاست رایگان استفاده نکنید برای مامبو چه فارسی چه انگلیسی

پیروز باشید

tah_206207
12-07-2008, 02:59 PM
kiنه من اصلا با مامبو انگلیسی مشکلی نداشتم شاید این حرفهای شما تبلیغی باشه واسه فروش هاسهاتون

atoofy
12-07-2008, 03:11 PM
سلام دوست عزیز. این انجمن چند تا عضو داره؟ چند نفر دارن از مامبو فارسی استفاده می کنند؟
اون وقت به نظر شما عاقلانه است که بیایم به خاطر اختلال در برنامه که اون هم به احتمال زیاد به خاطر هاستتون بوده، کل پروژه را زیر سوال ببریم؟

بهتره قبل از اینکه با اطمینان در مورد این قضیه قضاوت کنید، مامبو را روی هاست های دیگه هم امتحان کنید. ;)

موفق باشید
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی

tah_206207
12-07-2008, 03:18 PM
مطمئن باشید این مامبو فارسی اشکالاتی داره چون مامبو انگلیسی رو همه هاست ها جواب میده در حالیکه این مامبو فارسی به سختی روی هاستها جواب میده پس در جهت رفع عیوب آن تلاش کنید تا وقت امثال من که الان حدود دو هفته واسه اون وقت گذاشتمو نگیره &gt;:( :(

atoofy
12-07-2008, 03:27 PM
سلام :)
خوب پس بزارید توضیح بدم.مشکلی که برای شما پیش اومده ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه.مثلا این هاست های رایگان بعضا محدودیتی در نوع (type) فایل ها برای آپلود قرار می دن که ممکنه در آپلود برخی فایل ها مشکل پیش بیاد یا حتی شاید از نظر پرمیشن محدودیت پیش فرضی گذاشته باشند که نیاز باشه شما دستی ان ها را تغییر بدی.
اما معمولا این محدودیت ها همون طور که گفته تنها برای آپلود فایل هست و اگر برنامه ها و اسکریپت ها را به صورت اتوماتیک یا fantastico از روی هاست نصب کنید، این محدودیت وجود نداشته باشه و همه ی فایل ها به درستی روی هاست قرار بگیرند.

اصلا شمامی تونی یه ماموب انگلیسی را از اینترنت دانلود کنی و بعد دقیقا مثل مامبو فارسی روی هاستت آپلود کنی و اون موقع ببینی مشکلی پیش میاد یا نه O0

یــــــــــــــاعــــــــ ـــــــــلی

tah_206207
12-07-2008, 03:33 PM
ممنون ازجواب قانع کنندتون ;D
هاست فری فارسی وجود نداره که مامبو فارسی رو خودش نصب کنه چون من این سایتو واسه یه پروژه دانشجویی میخوام همین O0

مهدی.
12-07-2008, 03:36 PM
سلام
والا چي بگم !
من تاحالا هم از هاستهاي رايگان و هم از هاستهاي گرون قيمت استفاده كردم تا حالا مشكل نداشتم و مامبو براحتي نصب شده! اما روي هاستهاي رايگان به دليل محدوديتهايي كه وجود داره كامل نتونستم.

به نظر من شما مشكلتون چيز ديگست.

در ضمن بدون مامبوسرور هم ميشه مامبو نصب كرد، كسي به شما نگفته كمه حتماً مامبوسرور بگيريد. من يك نمونه هستم كه هرگز مامبوسرور نگرفتم!

در ضمن GIGFA يكي از هاستينگهاي خوب رايگان هست.

كامروا باشيد.

سعید
12-07-2008, 06:24 PM
دوست من . شما اصلا راجع به مشکلتون اطلاعات کافی رو در اختیار نگذاشتید.
اصلا مشخص نیست که چکار می خواید بکنید و مشکلتون دقیقا در کدوم قسمت هست.

مامبو مشکلی نداره. روی تمام هاستینگ های معتبر به درستی کار می کنه و امتحان خودش رو سالهاست که پس داده.
حتی روی لوکال هم 100% عملکرد مناسبی داره

در ضمن هیچ ارزانی بی علت و هیچ گرانی بی حکمت نیست.
سرویس دهنده های رایگان به خاطر اینکه مشترکین زیادی دارند و همچنین مشترکین تعهد چندانی در قبال سرویس دهنده ندارند (یا اگر هم داشته باشند، ضمانت اجرایی نداره) سوء استفاده هایی ممکنه صورت بگیره که به خاطر جلوگیری از این سوء استفاده ها و همچنین حفظ منابع سرور، برخی functionality ها رو در اختیار کاربر نمی گذارند. که ممکن هست برخی از این قابلیت ها برای CMS موردنیاز باشند.

در ضمن در مامبو نسخه فارسی تغییرات ساختاری صورت نگرفته. بنابراین اگر مشکلی هم داشته باشه، باید در ترجمه باشه. نه در خود هسته.
هسته مامبو فارسی رسما از طرف بنیاد مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)مورد تایید قرار گرفته و ترجمه فارسی مامبو، معتبر ترین (1) و پرطرفدار ترین (2) و پراستفاده ترین (3) ترجمه ای هست که برای مامبو عرضه شده.
1و 2 و 3 : تمام این موارد رو دارم با دلیل و سند عرض می کنم و اگر مایل باشید، می تونم استنادات رو هم عرض کنم.

من به شخصه اگر بخوام پروژه دانشجویی ارائه بدم، هم از نظر کیفیت و هم از نظر مادی ، هوست معتبر رو ترجیح می دم.
چرا که وقت یک دانشجو خیلی محدود هست و با ارزش.
بنابراین (100 مگابایت فضای معتبر + 24 ساعت طلا) به صرفه تر از ( 100 مگ فضای رایگان + 7*24 ساعت طلا) هست!
گوشت کیلویی 15 هزار تومن برای یک روز زندگی و اجاره 2 هفته منزل هم بماند :P

مؤید باشید.