PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ا کمک فوری (بالا نمیاد انجمن)

savarsho
12-10-2008, 07:32 AM
دوستان عزیز به کمک شما احتیاج فوری دارم لطفا خوهشمندم هرچه سریعتر کمک کنید زحماتم داره از بین می ره
من یک انجمن داشتم می خواستم ارتقا بدهم که در هنگام ارتقا به این پیغتم روبرو شدم که یکسری از فایل ها درست تغییر نمی کند و در صورت نصب احتمال بالا نیامدن انجمن هست ولی با این حال این کار را انجام دادم و حالا انجمن بالا نمیاد ولی قبلش یه پشتیبانی گرفتم
حالا باید چی کار کنم
پیغامش اینه

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/sadahoma/public_html/forums/Sources/QueryString.php on line 245

اینم ادرسش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سعید
12-10-2008, 08:03 AM
شما چطور ارتقا دادید؟ (اتوماتیک یا بسته )
از نسخه چند به چند ؟
قبلا چه بسته هایی نصب داشتید ؟

قبل از ارتفا کدوم فایل ها رو نمی شناخت ؟

موقتا پشتیبانتون رو برگردونید ...

savarsho
12-10-2008, 12:30 PM
از طریق صفحه خود مدیریت ارتقا دادم
شاید حدود 90 درصد را پیغام خطا داده بود
فکر کنم نسخه 1.1.4 بود
اما قبل یه بار دیگه ارتقا داده بودم (البته فکر کنم احتمالا)
اصلا دیگه بالا نمیاد چه طوری پشتیبانی را برگردونم
پشتیبانی فقط یه فایل زیپه که داخلش فقط یه فایل داره با خود برانامه گرفته بودم
اکثر بسته ها را نصب کرده بودم نوار ثبت نام - ثبت نام سریع - جعبه ارسال نظرات - تشکر - خیلی بسته نصب کرده بودم
لطفا سریعتر کمک کنید
برای این انجمن خیلی زحمت کشیدم

سعید
12-10-2008, 12:58 PM
اون پشتیبان از بانک اطلاعاتی هست. از فایل ها چی ؟ پشتیبان دارید یا نه ؟

savarsho
12-10-2008, 01:37 PM
نه فقط همین را دارم

javid2005
12-10-2008, 06:13 PM
وای به حال شما با این کارتون ...
براتون متاسفم ....
چون باید وقت زیادی برای درست کردن انجمنتون صرف کنید ...
بهترین کار اینه که بسته ای که به عنوان ارتقاء نصبش کردید رو در پوشه package پیدا کنید و از حالت فشرده خارج کنید و تمام فایل های بسته رو بررسی کنید و طبق تک تک دستورات xml به اول برگردید ....

savarsho
12-11-2008, 06:43 AM
چطوری به چه حالتی برگردونم من که حال اولیه را نمی دونم چطوری بوده
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککک