PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب و تنظیم Zendبر روی لوکال

siavashmusic
08-11-2006, 11:50 PM
سلام

تا الان دوستان سوالات زیادی در مورد Zend پرسیدن من میخوام Zend رو روی نرم افزاری که باهاش روی لوکال سرور درست کردم نصب و تنظیم کنم توی خیلی از تاپیک ها دیدم که بچه گفتن آموزشش توی این فروم داده شده ولی متاسفانه من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم در صورتی که چنین آموزشی موجو هست لطفا لینک اون رو برام بزارید

ایا برای نصب ZEND روی یک نرم افزار سرور ساز مجازی مثل EasyPhp یا Wanp و یا . . . نیاز به تنظیم داره؟
لطفا بگید چطور میتونم ZEND رو برای نصب استفاده مامبو رو لوکال نصب کنم؟

اگه سوالم تکراریه عذر میخوام خیلی گشتم اما نتونستم یک آموزش پیدا کنم

sorry4uboth
08-11-2006, 11:58 PM
سلام
نیاز به تنظیمات خاصی نداره
1- آدرس PHP.ini رو بهش میدی.
2- آدرس روت سرورت رو. همین

آموزش هم توی سایت مامبولرن هست.

firoozmandan
08-12-2006, 04:02 AM
سلام

سیاوش جان نکاتی که در نصب ZendOptimizer مهمه ایناست :

- حتما وقتی میخوایی ZO رو نصب کنی باید آپاچی رو STOP کنی تا فایل PHP.INI از حالت ReadOnly خارج بشه .
- ورژن Apache رو هنگام نصب درست انتخاب کنی
- مسیر فایل PHP.INI و ROOT رو درست انتخاب کنی ( برای دونستن این موارد از phpinfo میتونید کمک بگیرید )
- به پیغام هایی که هنگام نصب ZEND OPTIMIZER داده میشه توجه کنید .

یا علی

siavashmusic
08-12-2006, 01:26 PM
سلام

من مراحل رو انجام دادم و در مرحله انتخاب فوادر مربوط به روت سرور که در مسیر زیر قرار دارد

D:\EasyPHP1-8\www
ارور زیر رو میده دقیقا مراحل رو درست انتخاب کردم

install couldn&#039;t find <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> in the Specified pathD:\EasyPHP1-8\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
08-12-2006, 01:35 PM
چک کن ببین فایل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تو مسیری که داده هست یا نه؟
Easyphp خیلی حفره امنیتی داره بهتره از Appserv استفاده کنی.