PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه حلي براي مشكل سايت مپ با سئو

ebrahim1110
12-13-2008, 09:36 AM
سلام
همونطور كه ميدونيد سايت مپ اس ام اف با امكان" فعال کردن خروجی html. در آدرس صفحات" مشكل داره و اگر اين گزينه فعال باشه لينك پايين سايت مپ كه موضوعات انجمنها رو ليست ميكنه، صفحه سايت مپ رو نشون ميده

آيا كسي هست كه بتونه اين مشكل رو به طوري حل كنه كه هم امكان" فعال کردن خروجی html. در آدرس صفحات" فعال باشه هم سايت مپ موضوعات رو نشون بده؟
ممنون

سعید
12-13-2008, 02:25 PM
من مشکلی ندیدم
این سایت رو ببینید و پایینش رو : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این آدرس نقشه HTML سایت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این آدرس نقشه XML سایت:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شما چه مشکلی دارید ؟

ebrahim1110
12-14-2008, 11:32 AM
سلام
پايين هومن صفحه سايت مپ html نگاه كني اينو ميبينيد:
* انجمن ها
* موضوع: 1

روي عدد يك كه جلوي موضوع هست كليك كنيد ميبينيد كه منتقل ميشيد به صفحه موضوعات نقشه سايت
ولي وقتي من توي سايت خودم روي اون كليك ميكنم دوباره به صفحه اول سايت مپ كه انجمنها رو ليست كرده ميام؟

راهش چيه كه درست شه؟
يا علي

سعید
12-14-2008, 11:58 AM
شما از کدوم بسته نقشه استفاده می کنید ؟

نسخه های جدید نقشه سایت برای SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو دریافت و نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.

ebrahim1110
12-15-2008, 05:18 PM
سلام
من از هموني كه توي smf learn هستش استفاده ميكنم
ممنون

ebrahim1110
12-15-2008, 05:52 PM
سلام
ورژني كه توي smflearn خيلي بهتره چون نصب ميشه اما اين يكي اين ارور رو ميده:

خطا در نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.

حالا بايد چيكار كنم؟
ممنون

سعید
12-15-2008, 08:30 PM
به این نکته توجه کنید که بسته های SMF بسته های &quot;افزونه&quot; (Extension) نیستند. یعنی امکانات به صورت جداگانه نصب و اجرا نمی شن.
بلکه Modifications هستند و تغییراتی در سورس ایجاد می کنند.

بنابراین ممکن هست اون قسمت از سورس SMF که در برخی بسته ها تغییر می کنه، درصورتی که ارتقا شامل فایل هایی باشه که برای اجرای بسته در اون تغییراتی داده شده، تغییرات بسته عملا خنثی میشه.

بنابراین همیشه سعی کنید بسته ها رو برای آخرین نسخه دریافت کنید

بسته ای که در SMFLearn هست برای نسخه های قدیم تر منتشر شده. در حالی که نسخه SMF شما احتمالا 1.1.7 باید باشه.

ضمنا شما کدوم نسخه از اون لینک رو روی چه نسخه SMF نصب کردید ؟
هیچ می دونید خود انجمن مامبولرن از همون نقشه سایت که لینک دادم استفاده می کنه ؟ :D

ebrahim1110
12-18-2008, 03:43 PM
سلام
من از smf_sitemap_1.3.0.tar.gz براي ورژن 1.1.7 استفاده كردم

يا علي

piroozman
12-18-2008, 06:38 PM
سلام
فکر کنم باید از smf_sitemap_1.2.2.tar.gz استفاده کنی من که استفاده کردم هین الان درست شد:
یاعلی

سعید
12-18-2008, 07:34 PM
سلام
فکر کنم باید از smf_sitemap_1.2.2.tar.gz استفاده کنی من که استفاده کردم هین الان درست شد:
یاعلی

مامبولرن از همین نسخه استفاده می کنه.

فکر کنم نسخه 1.3.0 برای SMF 2 باشه

ebrahim1110
12-18-2008, 08:26 PM
سلام
آقا من از قالب اوتلاين استفاده ميكنم
اين ورژن رو هم گرفتم بازرم دقيقا همون پيغام رو ميده
به نظرتون مشكل از چيست؟
يا علي

سعید
12-18-2008, 08:36 PM
قالبتون رو به قالب پیش فرض تغییر بدید ببینید مشکل حل میشه ؟

ebrahim1110
12-18-2008, 08:45 PM
سلام
آقا جريان اين كد كه بايد توي htaccess بزارم چيه:

RewriteEngine on
RewriteRule ^sitemap.xml$ /forum/index.php?action=sitemap;xml

ممنون

سعید
12-18-2008, 09:17 PM
این برای آدرس دهی به صورت Search Engine Friendly هست.
در این صورت شما می تونید بلافاصله بعد از آدرس سایت، آدرس نقشه رو بیارید:

youesite.com/sitemap.xml

این رو از کجا آوردید؟ از مستندات خود بسته یا ...؟

اگر به بسته مربوط نیست، لطفا در یک تاپیک جدید دنبال کنید.

یا علی

ebrahim1110
12-19-2008, 07:09 AM
سلام
توي توضيحات نصب مطرح شده
و مطمئنم كه اشكال من به اين مربوط ميشه در غير اين صورت چرا براي همه كار ميكنه الا من؟