PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بك آپهاي گرفته شده در Cpanel‌ اشكال دارند !

p30p30
12-13-2008, 05:18 PM
با سلام
من در محيط Cpanel بارها و بارها بك آپ گرفته ام . امروز اومدم يكي از اين فايلهاي فشرده بك آپ كه از home directory گرفته بودم رو بطور امتحاني روي سيستمم باز كنم .
هر چند بك آپي كه با خطوط ADSL و پر سرعت گرفته بودم ، ( غير از اين هم راهي نبود ) در وسط كار ، پيغام خطا دادند . البته من با WINRAR‌ اين كار رو انجام دادم .
نكته جالب اين بود كه بك آپ ها فقط در يكجا ارور مي دادند .
به تعداد ايميلي كه درست كرده بودم ، مثلا 5 ايميل ، به نام اون ايميلها ( مثلا فايلي به نام user/mail) گير مي داد و اجازه باز شدن بقيه فايل فشرده را نميداد .
حقيقتش يك كم دلهره منو گرفته كه اگه يك وقت مشكلي براي سايتم پيش بياد ، آيا اين بك آپ ها بدرد مي خوره يا نه !!!

mhadaily
12-13-2008, 06:04 PM
خب شاید مشکل از سرور شما باشه

اما من خودم شخصا بارها استفاده کردم از این بگ آپ ها و مشکل هم نداشتن

نوید
12-13-2008, 06:58 PM
این مشکل روی سرورهایی رخ میده که قظع و وصل میشن و بکاپ ناقص میشه ، این دقیقا به گفته مجید به هاستتون بر میگرده

p30p30
12-14-2008, 08:04 AM
این مشکل روی سرورهایی رخ میده که قظع و وصل میشن و بکاپ ناقص میشه ، این دقیقا به گفته مجید به هاستتون بر میگرده

نميدونم شايد اينطوري باشه
ولي اگر اينطوري باشه ، بايد در جاهاي مختلف فايل فشرده ارور بده ولي من هر چي بك آپ مي گيرم فقط در يك نقطه ( مثلا 10 درصد ) گير مي كنه و فقط به 4 فايل خاص گير ميده .
البته اسم اين فايلها فارسي نيست و اسامي ايميلهايي هست كه توي هاست درستشون كردم و يا يوزرهايي است كه در مامبو تعريفشون كردم .
لطف بفرماييد بيشتر راهنمايي كنيد.

نوید
12-14-2008, 11:58 AM
یک کار کنید اگر چند هاست دارید ، بکلپ را از طریق ftp در یک جای دیگه بگیرید ببینید باز هم مشکل داره

p30p30
12-14-2008, 03:22 PM
یک کار کنید اگر چند هاست دارید ، بکلپ را از طریق ftp در یک جای دیگه بگیرید ببینید باز هم مشکل داره

نه متاسفانه
میشه از هاستهای رایگان استفاده کرد ؟
حجم اطلاعاتم در حالت عادی 120 مگ است .

نوید
12-14-2008, 04:24 PM
اگر هاست رایگان از ftp پشتیبانی کنه ، میشه

p30p30
12-21-2008, 07:05 AM
اگر هاست رایگان از ftp پشتیبانی کنه ، میشه

دوستان متاسفانه نتونستم هاست رايگان FTP پيدا كنم .
از همين راههاي معمولي امكان پذير نيست ۀ؟
آيا كسي كه هاست رو به من فروخته ميتونه كاري انجام بده ؟

firoozmandan
12-21-2008, 11:18 AM
سلام

نگرانی شما بابت اینه که فایل بکاپ مشکل داشته باشه ... درسته ؟

ببینید وقتی شما ازطریق Cpanel بکاپ میگیرید اگر در قسمت اینفو cpanel ایمیل ست کرده باشید به همون ایمیل نتیجه بکاپ فرستاده میشه در غیر اینصورت به ایمیلی که هنگام بکاپ گرفتن وارد میکنید نتیجه ارسال میشه

شما به ایمیلی که بعد از گرفتن بکاپ برای شما ارسال میشه توجه کنید . در اون دقیقا نوشته شده که successful بوده یا خیر ...

یا علی

p30p30
12-24-2008, 04:48 AM
سلام

ببینید وقتی شما ازطریق Cpanel بکاپ میگیرید اگر در قسمت اینفو cpanel ایمیل ست کرده باشید به همون ایمیل نتیجه بکاپ فرستاده میشه در غیر اینصورت به ایمیلی که هنگام بکاپ گرفتن وارد میکنید نتیجه ارسال میشه

شما به ایمیلی که بعد از گرفتن بکاپ برای شما ارسال میشه توجه کنید . در اون دقیقا نوشته شده که successful بوده یا خیر ...

یا علی

متشكر از لطفتون
زماني كه از روت سي پنل بك آپ مي گيرم ، هيچ سوالي از من درباره ايميل نميكنه .
اگر درست گفته باشم ،‌ اين چيزي كه شما مي گيد در فول بك آپ هست كه يك سري تنظيمات داشت و من مجبور شدم فول بك آپ نگيرم .
ولي در قسمت ديگه ميشه بطور مجزا از ايميل ، اس كيو ال و يا كل فايلهاي روت سي پنل بك آپ گرفت كه من گزينه آخر را انتخاب كرده و اجرا كرده ام .
باز هم منتظر نظراتتون هستم .

p30p30
12-25-2008, 03:56 AM
سلام

یا علی

من دوباره امتحان كردم . از يك روش ديگه و آدرس ايميل رو دادم ،‌و Success داد . ولي زماني كه خواستم اين بك آپ كه در خود سايت ذخيره شده بود رو دانلود كنم ،‌دوباره به يك حدي كه رسيد ، دوباره قطع شد.
با چند خط پر سرعت هم امتحان كردم دقيقا در همانجا گير كرد .
مثلا حجم 30 مگ هست و دقيقا در دانلود 6.5 مگ گير مي كند

firoozmandan
12-25-2008, 06:31 AM
سلام

پس پیشنهاد میکنم این موضوع رو با هاستینگتون در میون بذارید . شاید مشکل خاصی باشه ...

یا علی

p30p30
12-25-2008, 08:14 AM
سلام

پس پیشنهاد میکنم این موضوع رو با هاستینگتون در میون بذارید . شاید مشکل خاصی باشه ...

یا علی

متشكر
حتما اين كار رو مي كنم
ولي توي اين چند باري كه به ظاهر تونستم دانلود كنم ،‌ پيغامهاي خطا در Winrar‌ تقريبا متحد بودند . مثلا 28 عدد ارور ( علامت تعجب زرد رنگ) داد كه اسامي اين ارورها ( در واقع اسامي فايلهايي كه ارور دار هستند )‌ را براتون مي فرستم
باز هم از زحماتتون متشكر

p30p30
12-25-2008, 08:17 AM
خوب
زماني كه فايل را در رايانه خودم روي هارد اكستركت مي كنم توسط وين رر ، اين پيغامهاي زرد رنگ در باكس وين رر مياد ( يه چيزي شبيه پيغام CRC)

! The archive is corrupt

mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\plugins \inlinepopups\skins\clearlooks2\img
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\plugins \inlinepopups\skins\clearlooks2\img\confirm.gif
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\plugins \inlinepopups\skins\clearlooks2\img\alert.gif
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\plugins \inlinepopups\skins\clearlooks2\img\button.gif
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\plugins \inlinepopups\skins\clearlooks2\img\vertical.gif
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\plugins \inlinepopups\skins\clearlooks2\img\horizontal.gif
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\plugins \inlinepopups\skins\clearlooks2\img\corners.gif
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\plugins \inlinepopups\skins\clearlooks2\img\buttons.gif
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\fileman ager\connectors\php\Commands\GetUploadProgress.php
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\fileman ager\connectors\php\Commands\helpers
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\fileman ager\connectors\php\Commands\helpers\header.cgi
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\fileman ager\connectors\php\Commands\helpers\index.html
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\fileman ager\connectors\php\Commands\helpers\iconlookup.ph p
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\fileman ager\connectors\php\Commands\helpers\upload.cgi
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\fileman ager\connectors\php\Commands\helpers\progress.cgi
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\fileman ager\connectors\php\Commands\GetFoldersAndFiles.ph p
mambots\editors\mostlyce\jscripts\tiny_mce\fileman ager\connectors\php\Docs\AuthenticationHandlers.tx t
images\stories\iness_person_seated_in_a_chair_in_f ront_of_a_computer_his_feet_crossed_and_up_on_the_ desk_while_leaning_back_and_looking_at_graphs_show ing_an_increase_in_sales.jpg
administrator\components\com_menus\content_archive _section\content_archive_section.menu.html.php
administrator\components\com_menus\newsfeed_catego ry_table\newsfeed_category_table.menu.html.php
administrator\components\com_menus\content_archive _category\content_archive_category.menu.html.php
administrator\components\com_virtuemart\sql\UPDATE-SCRIPT_VirtueMart_1.0.x-to-VirtueMart_1.0.3.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\UPDATE-SCRIPT_mambo-phpshop_1.2_stable-pl3_to_VirtueMart_1.0.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\UPDATE-SCRIPT_VirtueMart_1.0.3-to-VirtueMart_1.0.5.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\UPDATE-SCRIPT_com_phpshop_1.2_stable-to-1.2_stable-pl3.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\sql.up date.from.mambo-phpshop-1.2-RC2.to.1.2-stable-pl3.php
administrator\components\com_virtuemart\sql\UPDATE-SCRIPT_VirtueMart_1.0.5-to-VirtueMart_1.0.8.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\sql.up date.mambo-phpshop-1.2-stable-pl3.to.virtuemart.php
administrator\components\com_virtuemart\sql\other\ UPDATE-SCRIPT_com_phpshop_1.2_pre-RC1_to_1.2RC1.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\other\ UPDATE-SCRIPT_com_phpshop_1.0.2a_to_1.0-RC1.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\other\ UPDATE-SCRIPT_com_phpshop_0x_to_1.0.2a-beta.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\other\ UPDATE-SCRIPT_com_phpshop_1.2_RC2_to_1.2_stable.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\other\ UPDATE-SCRIPT_com_phpshop_1.0-RC3-to-1.0_stable.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\other\ UPDATE-SCRIPT_com_phpshop_1.0a_stable-to-1.1.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\other\ UPDATE-SCRIPT_com_phpshop_1.0-RC1_to_1.0-RC2.sql
administrator\components\com_virtuemart\sql\other\ UPDATE-SCRIPT_com_phpshop_1.2beta3_to_1.2RC1.sql

! The archive is corrupt