PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیکس کردن فونت مطالب

philnama
12-16-2008, 12:42 PM
سایت من به نوعی است که مطالب آن توسط اعضاء ارسال می شود. ولی من یک مشکل دارم و آن این است که هر کاربر با فونت و سایز مختلف که خودش دوست دارد مطلب ارسال می کند و این باعث می شود مطالب صفحه اول به دلیل مختلف بودن فونت ها و سایز ها زست باشد. می خواهم ببینم که آیا می توانم کاری کنم که یا در هنگام "ارسال مطلب" در منوی کاربری و یا هنگامی که مطلب روی سایت قرار می گیرد به tahoma و اندازه ی 10 تغییر کند و خروجی ها همه اینگونه باشد؟

مهدی.
12-16-2008, 03:40 PM
سلام!
خوش آمديد.

يك نگاهي به اين كامپونتت بندازيد.(حتماً كامپوننت و متعلقاتش را كامل نصب كنيد و تست كنيد - البته در لوكال كه براي سايتتان مشكلي پيش نياد)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> e&amp;id=47&amp;Itemid=236

البته فكر نميكنم بتونه كار شما رو راه بندازه. ولي كمك خوبي به مديراني همچون شما ميكنه.
اگر كسي اين كامپوننت رو ديد و خوشش اومد خوش حال ميشيم فارسي شده اونرو در انجمن براي دريافت كاربران بگذاره تا در مامبو ديگ منتشر بشه.

كامروا باشيد.