ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول آخرین یادداشتهای مطالب

adelyaghoubi
12-17-2008, 02:06 PM
سلام دوستان.
من تو انجمن جستجو کردم و لی نتوستم ماژولی پیدا کنم که آخرین یادداشتهای تمامی مطالب سایت را بشود نشان داد. البته برای کامپوننت پیش فرض خود مامبو که نصب میشه.
اگه کسی همچین ماژولی میشناسه لطفا معرفی کنه . چون یه ماژولی هست که به درد خیلی ها میخوره. ممنون میشم.

متظکرم

emad_67
12-17-2008, 02:58 PM
از این استفاده کن:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

atoofy
12-17-2008, 09:16 PM
سلام دوستان.
من تو انجمن جستجو کردم و لی نتوستم ماژولی پیدا کنم که آخرین یادداشتهای تمامی مطالب سایت را بشود نشان داد. البته برای کامپوننت پیش فرض خود مامبو که نصب میشه.

سلام. برای کامپونت پیشفرض فکر نکنم باشه. به نظرم باید از همون کامپوننتی که عماد جان معرفی کرد، استفاده کنی ;)

یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــلی

سعید
12-17-2008, 09:28 PM
اگر برای خود مامبو هست (مستقل از سایر کامپوننت ها ) ، می تونید اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مطرح کنید و این ماژول رو عیدی بگیرید ! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی مدد.