توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات در قسمت تبلیغات
SAT_ISLAND
12-18-2008, 08:44 PM
سلام
مشکلی که در بسته تبلیغات هست اینه که تبلیغات رو نمیشه در وسط قرار داد. یعنی چند گزینه محدود وجود داره که یا طرف راست و یا طرف چپ قرار میگیرند.
چطوری میشه تبلیغات رو وسط چین کرد و یا چطوری میشه چند تبلیغات رو کنار هم و در یک خط و وسط قرار داد؟
اگه بشه گزینه های چند تبلیغ کنار هم و گزینه وسط قرار دادن هم به امکانات این بسته اضافه بشه خیلی عالی خواهد شد.
javid2005
12-18-2008, 08:50 PM
کد تبلیغات رو در کد زیر قرار بدید مشکلتون حل میشه (از کد های html کمک بگیرید)
<div align="center">کد تبلیغات</div>
SAT_ISLAND
12-18-2008, 08:54 PM
مرسی از راهنمایی خوبتون. درست شد.
فقط یه مشکل دیگه:
این تبلیغات فقط برای مدیر کل انجمن قابل مشاهده هست و کاربران دیگه نمی تونن ببینن. یعنی با نام کاربری معمولی نیستش.
این رو باید چه کار کرد که درست بشه؟
javid2005
12-18-2008, 08:56 PM
چند دقیقه پیش توی یکی از تاپیک های دیگه گفتم ...
مدیریت --> سطح دسترسی --> تغییر --> نمایش تبلیغات و غیره (تیک دار کنید)
SAT_ISLAND
12-18-2008, 09:07 PM
جناب جاوید خدا خیرت بده داداش.
دستت درست. من توجه نکرده بودم به این قسمت.
فکر کنم با همین راهنمایی هاتون بالاخره بتونم یک انجمن نمونه درست کنم که به عنوان یک نمونه کامل ازش یاد کنید.
javid2005
12-18-2008, 09:52 PM
فکر کنم با همین راهنمایی هاتون بالاخره بتونم یک انجمن نمونه درست کنم که به عنوان یک نمونه کامل ازش یاد کنید.
انشاء الله ...
البته دوستان زیادی راهنمایی های زیادی می کنند که جا داره همینجا ازشون تشکر کنم و بگم اگه اونها نبودند من نمی تونستم الان جواب سوال شما رو بدونم ... چون هیچی نمی دونستم
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.