توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بسته امتیاز دادن به هر تایپیک
khezer
12-21-2008, 12:25 PM
با سلام من دوباره با یه مشکل دیگه برای شما برگشتم
دوستان تا به حال فروم من رو شما کمک کردید و راه انداختید و من مدیون شما هستم
یه بسته دیگه میخام اگر اونو هم داشته باشید خیلی ممنون میشم
دوستان تو یه فروم دیده بودم که امتیاز داشت به هر پست یه امتیازی میداد به هر پاسخ یه امتیازی حالا نحوه
و شکل امتیاز جداگونه بود ولی به هر صورت امتیاز بود
کسی هست که این بسته را داشته باشه قرار بده
javid2005
12-22-2008, 01:35 PM
این بسته در لیست کامل بسته ها در بخش فارسی سازی بسته های smf در همین انجمن معرفی شده و قرر بود فارسی بشه که با کاهلی بنده و کم بودن وقت هنوز فارسی نشده ..
هم اکنون مسافرت هستم و وقتی برگشتم این بسته رو فارسی می کنم ... منتظر باشید و به بنده یاد آوری کنید ....
اگه فرد دیگه ای می تونه این بسته رو قبل از من فارسی کنه به بنده اطلاع بده ...
SAT_ISLAND
12-26-2008, 02:52 PM
دوست عزیز لینک بسته رو بدید من اگه تونستم فارسی کنم.
javid2005
12-26-2008, 10:21 PM
لیست کامل بسته ها
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک بسته اصلی smf
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
khezer
12-29-2008, 06:39 PM
لیست کامل بسته ها
لینک بسته اصلی smf
سلام آقا جاوید هادی مرسی از فعالیت شما
دوست من این بسته را فارسی کردید یا نه
همون انگلیسیه
به هر صورت تشکر
javid2005
12-29-2008, 09:50 PM
مثل اینکه فارسی نکردند ...
البته اینطور که مشخصه قصد اینکار رو ندارند ...
ایشون چند روز پیش انصراف دادند
javid2005
12-29-2008, 11:19 PM
با اجازه این بسته هم فارسی شد
بسته رتبه دادن به تاپیک ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
khezer
01-10-2009, 09:03 AM
با اجازه این بسته هم فارسی شد
بسته رتبه دادن به تاپیک ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آقا شرمنده مسافرت بودم نبودم
بازم گل کاشتی و کمک دیگری رو به من و همه دوستان کردی امیدوارم
همیشه موفق باشی
yasser360
02-17-2009, 07:43 PM
سلام.میشه بگید بعد نصب این بسته رو از کجا باید فعال کرد و آیا روی قالب سبز آبی کار می کنه؟ممنون
javid2005
03-10-2009, 04:18 PM
سلام .. شما اول روی قالب پیش فرض تست کنید ...
تا اونجایی که می دونم باید باید با قالب های دیگه سازگار بشه ..
yasser360
03-11-2009, 01:58 PM
سلام .. شما اول روی قالب پیش فرض تست کنید ...
تا اونجایی که می دونم باید باید با قالب های دیگه سازگار بشه ..
سلام.روی قالب پیش فرض هم کار نکرد.احتمالن باید از جایی فعال بشه چون بدونمشکل نصب میشه و باید کار کنه.میشه راهنمایی کنید؟
javid2005
03-12-2009, 10:41 PM
متسفانه یادم نمیاد .. این بسته رو خیلی وقت پیش فارسی کردم ... ولی جاهایی که ممکنه سرنخ باشه رو میگم:
تنظیمات عمومی انجمن ها - تنظیمات قالب جاری - داخل خود تاپیک
البته احتمال داره سطح دسترسی هم نیاز به تغییر داشته باشه ... از پنل مدیریت --> سطح دسترسی
yasser360
03-14-2009, 08:37 PM
ظیمات عمومی انجمن ها - تنظیمات قالب جاری - داخل خود تاپیک
البته احتمال داره سطح دسترسی هم نیاز به تغییر داشته باشه ... از پنل مدیریت --> سطح دسترسی
سلام.چک شد.در هیچ کدام از قسمت های گفته شده نیست.میشه چک کنید که چطوری میشه راهش انداخت؟آخه خودتون هم اینو فارسی کردید و اینجا گذاشتید و نمی تونیم از کس دیگه ای بخواهیم کمک کنه.ممنون
yasser360
04-02-2009, 06:42 PM
دوستان عزیز اگه امکان جواب دادن به سوالات رو ندارید خوب تعطیل کنید بره تا مردم این همه منتظر نمونن.الان دو ماهه منتظر پاسخ دو تا سوالم و مدام دارم سر می زنم ولی.....؟
javid2005
04-03-2009, 11:16 PM
سلام یاسرجان
سال نو مبارک ...
اولا یه نگاه به امضام بنداز ... اون خظ سبز رنگ رو میگم
پس از من توقع ندشت باش به خاطر یه بسته که چند ماه پیش فارسی شده یه smf نسخه 1 نصب کنم ...
دوما ... یه زحمت برات دارم .. اگه می خوای کارت راه بیفته به حرفام با دقت عمل کن ...
همه این کارها رو دقیق انجام بده .. در غیر این صورت کمکی از دستم برنمیاد ...
1- این بسته فارسی شده توسط من رو از انجمن حذف کن ...هم بسته و هم فایل اصلی بسته رو حذف کن ...
2- از لینک <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بسته اصلی انگلیسی رو دانلود کن و بعد از تغییرات فایل package-info.xml بسته رو با نسخه 1.1.8 سازگار کن ...
3- روی قالب پیش فرض این بسته انگلیسی رو نصب کن ....
4- از قسمت تنظیمات سرور زبان انجمنت رو انگلیسی کن
5- بگرد ببین از چه طریقی می تونی به انجمنت رتبه بدی ...
خبرش رو بهم بده ...
javid2005
04-03-2009, 11:25 PM
یاسرجان .. بالاخره پیداش کردم ...
اجبارا یا اختیارا ورژن 1 رو دانلود و نصب کردم و روش تست کردم ...
شما باید از مدیریت انجمن --> تغییر انجمن دلخواه --> فعال کردن رتبه دهی در این انجمن را تیک دار کنید تا رتبه دهی در انجمن مورد نظرت فعال بشه ...
فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشی ...
یا علی
yasser360
04-05-2009, 10:07 AM
سلام جاوید جان و ممنون.خدایی اگه شما نباشی ما چیکار کنیم.
تست شد و تنظیمی که گفتید موجود بود و امتیاز دادن به تاپیک ها هم فعال شد.خیلی جالب و با کلاسه.فقط مشکلش اینه که روی قالب پیش فرض میاد و روی قالب های دیگه اضافه نمیشه و باید به صورت دستی اضافه اش کرد.میشه راهنمایی کنید که چطور روی قالب های دیگه (به صورت دستی) فعالش کنیم؟بازم ممنون
hichkas19000
06-21-2009, 05:53 AM
با سلام
مي خواستم بدونم كه امكان اين وجود داره كه اين قابليت را به گروه خاصي در يك انجمن داده بشه يا نه هميشه قابل دسترس همه است
با تشكر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.