توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ادیتور قسمت (Anchors)
parsiansystem.net
12-21-2008, 09:11 PM
با عرض سلام و خسته نباشید بامدادتان بخیر روز خوبی داشته باشید
من قبلاً وقتی یک محتوای جدید ایجاد میکردم و می خواستم لینکی را به نوشته ام بدهم مثلاً به یکی از مجموعه هایم لینک بدهم هیچ مشکلی نداشتم و با inset link اینکار را انجام میدادم و از گزینه ی Anchors محتوای خود را انتخاب میکردم ولی الان دیگر نمیشود و هیچ چیزی به من نشان نمی دهد !!!!
من می خواهم نوشته ام را به یکی از مجموعه هایم لینک بدهم نمی دانم الان باید چکار کنم تا مجموعه ها را Anchors به من نشان بدهد
از دوستان و مدیران گرامی تقاضا دارم بنده را راهنمایی کنند . باتشکر :)
atoofy
12-21-2008, 10:08 PM
با سلام. اگر می خواهید به بخش ها و یا مجموعه ها لینک بدید، باید از طریق Link list اقدام کنید نه anchor. تا اونجایی که من می دونم anchor بیشتر برای لینک دادن به قسمتی از همون متن که قبلا تعریفش کردید به کار می ره و طبیعی هست تا زمانی که توی متنی که دارید ویرایش می کنید، anchor ی تعریف نکرده باشید، در لیست anchor هم چیزی به نمایش در نخواهد آمد ;)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
parsiansystem.net
12-22-2008, 10:15 AM
با سلام. اگر می خواهید به بخش ها و یا مجموعه ها لینک بدید، باید از طریق Link list اقدام کنید نه anchor. تا اونجایی که من می دونم anchor بیشتر برای لینک دادن به قسمتی از همون متن که قبلا تعریفش کردید به کار می ره و طبیعی هست تا زمانی که توی متنی که دارید ویرایش می کنید، anchor ی تعریف نکرده باشید، در لیست anchor هم چیزی به نمایش در نخواهد آمد ;)
سلام خسته نباشيد منظورتون اينه كه روي متن راست كليك يا از منو گزينه ي insert رو انتخاب و در قسمت Anchors بخش ها يا مجموعه ها را انتخاب كنيم درسته
ولي نميشود يعني هيچ چيزي به من نشون نمي ده !؟
atoofy
12-22-2008, 05:44 PM
سلام. شما یه قسمت مورد نظر از متن را انتخاب کنید. بعد دکمه ی "insert link" را از بین دکمه های ادیتور بزنید (شکل حلقه زنجیر هست) بعد در پنجره باز شده و از مقابل عبارت Link list ، لیست بخش ها و مجموعه ها قابل مشاهده هست. هر کدوم را خواستید انتخاب کنید 8)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــلی
parsiansystem.net
12-22-2008, 05:55 PM
سلام. شما یه قسمت مورد نظر از متن را انتخاب کنید. بعد دکمه ی "insert link" را از بین دکمه های ادیتور بزنید (شکل حلقه زنجیر هست) بعد در پنجره باز شده و از مقابل عبارت Link list ، لیست بخش ها و مجموعه ها قابل مشاهده هست. هر کدوم را خواستید انتخاب کنید 8)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــلی
سلام دوست عزیز بنده رو میبخشید که درست توضیح ندادم البته حق داشتم چون بنده در روی سرور گزینه ای به نام insert link نداشتم به همین خاطر فکر میکردم من Anchors را قبلاً انتخاب میکردم من در روی لوکال ویندوزم تست کردم اینجا مشکلی نیست و من این گزینه را دارم فقط در روی سایت این گزینه موجود نیست !!!
atoofy
12-22-2008, 06:01 PM
سلام. مامبوی سرورتون نسخه ی چنده مگه؟
parsiansystem.net
12-22-2008, 06:09 PM
والا قبلاً که جواب میداد! آخرین نسخه اش 465
اینم یه تصویر برای صحت گفته هام ;)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
atoofy
12-22-2008, 06:14 PM
سلام. یه بک آپ بگیرید و فایل های ادیتور را از نسخه ی خام مامبو جایگزین کنید ببیند حل میشه یا نه.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــــلی
parsiansystem.net
12-22-2008, 08:24 PM
سلام. یه بک آپ بگیرید و فایل های ادیتور را از نسخه ی خام مامبو جایگزین کنید ببیند حل میشه یا نه.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــــلی
مدیران گرامی و دوستان عزیز کسی میدونه مشکله چیه ؟
کسی هست بدونه ؟
من نمیتونم وقتی محتوای جدیدی ایجاد میکنم آن را لینک بدهم به یک بخش یا مجموعه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهدی.
12-22-2008, 09:35 PM
سلام
يه يوزر در مديريت مامبو خودتون براي من يا دوست خوبم ايجاد كنيد و براي مدت كوتاهي بديد تا ما هم چك كنيم ببينيم دقيقاً مشكل چيه!
اينجوري نميشه فهميد مشكل شما چيه!
كامروا باشيد.
atoofy
12-22-2008, 10:30 PM
سلام. یه کار دیگه هم می تونید بکنید. یه مامبوی جدید توی یه پوشه از هاستتون نصب کنید و بعد از نصب از طریق فایل configuration.php ، برای دیتابیس، مشخصات دیتابیس کنونی سایتتون را بدید. این طوری احتمالا اون مشکل حل شده و مطالب سایت قبلی را به صورت کامل در سایت جدید خواهید داشت.
البته اگه اکستنشن خاصی روی مامبوتون فعلی نصب کردید و می خواهید توی مامبوی جدید هم باشه، بهتره قبل از متصل کردن مامبوی جدید به دیتابیس، اون اکستنشن ها را روش نصب کنید تا به مشکلی بر نخورید.
parsiansystem.net
12-26-2008, 07:42 AM
سلام. یه کار دیگه هم می تونید بکنید. یه مامبوی جدید توی یه پوشه از هاستتون نصب کنید و بعد از نصب از طریق فایل configuration.php ، برای دیتابیس، مشخصات دیتابیس کنونی سایتتون را بدید. این طوری احتمالا اون مشکل حل شده و مطالب سایت قبلی را به صورت کامل در سایت جدید خواهید داشت.
البته اگه اکستنشن خاصی روی مامبوتون فعلی نصب کردید و می خواهید توی مامبوی جدید هم باشه، بهتره قبل از متصل کردن مامبوی جدید به دیتابیس، اون اکستنشن ها را روش نصب کنید تا به مشکلی بر نخورید.
سلام بنده همچنان با مشکل روبه رو هستم ؟
من مامبوی قبلی رو کلاً پاک کردم و مامبو رو دوباره نصب کردم 2 روز درست جواب داد ولی بازهم با مشکل مواجه شدم !
اگر یوزر و پسورد برای ورود به مدیریت خواستید خبرم کنید تا یه دونه بسازم . :-\
atoofy
12-26-2008, 01:52 PM
سلام. عجیبه :o ظرف این دور روز چه اتفاقی افتاده؟ سرورتون تغییر نکرده؟روی لوکال هم اگر مامبوی جدید نصب کنید، دوباره بعد از یه مدت به همون مشکل بر می خورید؟
parsiansystem.net
12-26-2008, 02:19 PM
سلام. عجیبه :o ظرف این دور روز چه اتفاقی افتاده؟ سرورتون تغییر نکرده؟روی لوکال هم اگر مامبوی جدید نصب کنید، دوباره بعد از یه مدت به همون مشکل بر می خورید؟
سلام اومدم خودم جواب خودمو بدم ;)
می دونید راه حلی برای مشکل پیدا کردم که خودمم :o :o :o :D :D :D
راه حل اینه که ... اگه گفتید !
ببخشید
راه حل اینه که یک مجموعه بسازیم خب می تونیم این مجموعه رو بعداً حذف کنیم یا ...
یعنی وقتی ما مجموعه ی جدیدی می سازیم Link List مجدداً ظاهر میشود :o
این یکی دیگر از مشکلات مامبو است که باید بهش پرداخته بشه و راحی برای این مشکل پیدا کرد ::)
از دوستان عزیزم که بهم کمک کردند سپاسگذارم مخصوصاً آقای علی کاظم زاده O0
atoofy
12-26-2008, 05:35 PM
سلام. خوبید؟
خوب من فکر می کنم مسلمه که باید مجموعه داشته باشید :o تا وقتی مجموعه ای ندارید، در Link List چیزی وجود نداره که بخواد نشون بده ::)
در هر صورت بنده اطلاعی نداشتم که شما مجموعه ای ندارید. حداقل فکر می کردم در ابتدای نصب، اطلاعات نمونه مامبو را دارید.
در هر صورت خوشحالم که مشکلتون رفع شد... :)
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
parsiansystem.net
12-27-2008, 06:13 PM
سلام. خوبید؟
خوب من فکر می کنم مسلمه که باید مجموعه داشته باشید :o تا وقتی مجموعه ای ندارید، در Link List چیزی وجود نداره که بخواد نشون بده ::)
در هر صورت بنده اطلاعی نداشتم که شما مجموعه ای ندارید. حداقل فکر می کردم در ابتدای نصب، اطلاعات نمونه مامبو را دارید.
در هر صورت خوشحالم که مشکلتون رفع شد... :)
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
خدمت دوست گرامی آقای کاظم زاده عرض کنم که حرف شما بیار متین بنده خوب میدونم که برای اینکه بخواهم متنی را لینک بدهم باید مجموعه یا بخشی داشته باشم تا....
مشکله من اینجا بود که من بیش از 20 مجموعه داشتم ولی Link List ی وجود نداشت ... با عرض معذرت ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.